- 24 Nisan 2012
- 438
- 350
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.961
merak etme kıııı bende çıkıcam eminim :))))
cnm benim kendini sıkacak üzecek hiçbirsey yok çok şükür bilinçli insanlarız...ve yolun başındasın...adet olsanda üzülme 2.gün hemen doktora git...bi hapla başlatır seni...sorun yoksa hemen kalırsın zaten...tabi nasipse.adet günün ne zaman? hemen kalsan kocana süpriz olur...adam hem sana kavuştu hem bebişine
iyi iyi içsin çok sevindim...muz fındık falanda yedirmeye çalış...sende bol bol incir bal çörek otu yumoşları büyültüyo...nelere kaldık kızzzzz millet ceket atsa hamile kalıyo biz şekilden şekileeee
o millete gıcık oluyorum :))
Canım bu keçiboynuzu kürü soğuk mu içiliyor sıcak mı?
bugün artık temizlenip Meryem suresine de nasipse başlıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım. Benim bir köpeğim var dün kalmasın diye köpeğe 2 tabak mantı yedirdim, gece ağlıyo hayvan. bi uyandım ki çiş yapmış.. O saatte ev temizledim falan ama köpeği boğacaktım valla evi kirletti diye. Allahım bir köpeğe bile sabredemediğimi görüyor, çocuğu versem bu kulum kafayı yer mi diyor acaba...
Adette gelen pıhtı gibiydi çok büyük değil fasülye tanesi kadar yumurta akı kıvamındaydı.inşallah öyledir 2gün önce kanda negatifti testte çıkarmı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bögürtlen ve adacayı ne işe yarıyo ? incir havuc iyi geldi mi sana ?
Çıkma çıkmaaa bebişşşler gelsin annelerini bekletmesinhayırlı zamanda tabiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm adet değildir herhalde inşallah yerleşme kanamasıdır....Kozlar iki uç damla k.rengi akinti geldi adet öncesi gelen akinti gibi kokuyo o kadar. Nedendir acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kozlar iki uç damla k.rengi akinti geldi adet öncesi gelen akinti gibi kokuyo o kadar. Nedendir acaba
hoşgeldin cnm neden olmasın rabbim yeterki istesin geçmiş olsun bu arada inşallah Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür...merhaba...yeni katıldım bende aranıza...ilk gebelik deneyimi hüsran olunca insan kendini yalnız hissediyove bu gebeliği sadece eşim biliyo o yüzden dahada yalnızım konuşamıyorum kmseyle..sizde kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalınırmı..hazirandan çok umutluyum ama...
cnm adet değildir herhalde inşallah yerleşme kanamasıdır....
Kac gün vardi adete
inşallah igebesindirde yerleşiyordur bu arada dayanamadım test yaptım negatif.....belliki bu ay da nasip değilmiş....Ne bilim cnm arada klasik agrim var batma da var minnsk minnak ama anlamadim bende bakalim devami gelcekmi
inşallah igebesindirde yerleşiyordur bu arada dayanamadım test yaptım negatif.....belliki bu ay da nasip değilmiş....
6 haziran cankus
bu ay hem yakı hem kür bayağı hazılanmıştım.cnm belirti yok tavuk gibi 8 de uyanıyorum halsizlik yok sık idrar yok artık yürüyüş yapacam aman bişey olmasın diye oturmaktan yağ bağladım :)artık kendimi spora verecem kırmızılardan sonra ......Bende de hep negatif ama oğlunda da geç cikmisti benim ama zevk olsun diye yapiyorum valla
hoşgeldin cnm neden olmasın rabbim yeterki istesin geçmiş olsun bu arada inşallah Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür...
İns yerlesiyordur bebegin dinlende rahat rahat yerlessin:)) benimde karnimda bi acima ve uyku halim var birde bugün göğüs uclarim yaniyo