Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yok yaa öle düşünme bak şimdide stres yapıyosun bi dur daaaaa belki bebektir bide öle düşün kızzz :)))

Canm benm bata kadar acayipcok akinrltim vardi dun azaldi bi kac gundurde yumurta aki gibi akinti oluyodu battan 1 gun once birliktelik oldu belki o zamn da yumurtlamis hamile kalmis olabilirmiyim acep ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yap canım ben bu ay yaptım onu evet catlaması ve gelişmesini saglıyormus canım ama ben ytam uygulayamadım calıstıgım için aksattım.simdi adet oldum bugün bögürtlen kürüne baslıyorum bide adacayına.sifa olsun insallah.

bögürtlen ve adacayı ne işe yarıyo ? incir havuc iyi geldi mi sana ?

Insallah gelmez pattriyn. Bebis vardir insallah. Bizi haberdar et cnm

Inşallah canım bakalım beklemedeyim hala :) benim buzamana kadar hiç adetim gecikmedi günü gününe olurum genelde bugün gelmezse yarın test yapayım diyorum. Senin de az kalmış bata inş bebiş gelmiştir :)

Inşallah canım bakalım beklemedeyim hala :) benim buzamana kadar hiç adetim gecikmedi günü gününe olurum genelde bugün gelmezse yarın test yapayım diyorum. Senin de az kalmış bata inş bebiş gelmiştir :)

İnşallah bebek geliyordur.:thumbup:

Canm benm bata kadar acayipcok akinrltim vardi dun azaldi bi kac gundurde yumurta aki gibi akinti oluyodu battan 1 gun once birliktelik oldu belki o zamn da yumurtlamis hamile kalmis olabilirmiyim acep ;-)

valla olabilir canım geç yumurtladıysan olabilir neden olmasın ki :))

Insaallah canim ya . Ben de 2 sinde olmassam 4 u beklicem. Cunku 27 - 29 gun arasi degisiyor benimki. Hic idrar testi yaptinmi . Benim negatif cikiyor.

Insaallah canim ya . Ben de 2 sinde olmassam 4 u beklicem. Cunku 27 - 29 gun arasi degisiyor benimki. Hic idrar testi yaptinmi . Benim negatif cikiyor.

Bata 4 gün kala laboquick erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı canım sonra benim pek ümidim kalmadı zaten ama geçen normal bi test yapayım dedim seffaf ışıkta belli olan 2. Bi çizgi oluştu daha önce başıma gelmemişti bilmiyorum oyüzden şimdi beklemedeyim ama sanırım gelicek kırmızılar hafif hafif başladı sancim :KK31:

Ufacik bir belirti yok ya :KK43:((( Adete 5 gun kaldi ilk cocugumfa ve ikinci hamilelikte 1 hafta kala belirti yasardim bunyem cok hassas hemen degisikligi anliyorum ama 4 aydir bebis yok :KK43:((( Rabbimden umut kesilmez Allahim hayirlisini versin

Kızlar test yaptım negatif çıktı.bir dha aynı şekilde geldi.adetim hiç şaşmazdı neyin nesi anlamadım eğer ki bu adet kanaması ise hiç böyle başlamamıştı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 1 hafta arayla rüyamda eşimin sipermlerini görüyorum. Hayır olsun.sizce neolabilir? Rüya tabirlerine baktım. Istedigin şey gerceklesiyor diyo. Ins hamileyimdir. Ya rüya psikolojikse ; (

Kızlar test yaptım negatif çıktı.bir dha aynı şekilde geldi.adetim hiç şaşmazdı neyin nesi anlamadım eğer ki bu adet kanaması ise hiç böyle başlamamıştı.

Canim ilaç kullaniyosan ondandir ben klomen kullanmaya başladım adetimin ilk günü seninki gibi geliyor. Önceden ole değildi. Bir ara hep çamur gibiydi. Hakkında hayırlısı olsun canım.

adet olmadım son nisanın 24 oldum mayısın 22 kanverdim adete 2 gün vardı negatif çıktı bugün 9 gün hala olmadım geçen seferde geçmişti bilemedim ne yapsam hiçbi belirtim yok sadece sağ kasım arıyo birde ağzımın içi zehir gibi yarın idrarmı yapsam acaba

Canim ilaç kullaniyosan ondandir ben klomen kullanmaya başladım adetimin ilk günü seninki gibi geliyor. Önceden ole değildi. Bir ara hep çamur gibiydi. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Ne olduğunu inan anlamış değilim adetimde önceden leke gelir 4-5 saat sonra adet kanamam gelirdi.bu ise ilk anda yoğun kıvamlı.düşük desem bata 4 gün kala kanda beta hcg 0 dı, az önce test yaptım negatif.senin söylediğin gibi ilaç desem yıllardır ayda 1 içtiğim bir ilaçvar ondan aldım bu ay 1 tane.hakkımda hayırlısı ne diyeyim birde adetim yıllardır ilk defa zamanından önce geldi

Kızlar 1 hafta arayla rüyamda eşimin sipermlerini görüyorum. Hayır olsun.sizce neolabilir? Rüya tabirlerine baktım. Istedigin şey gerceklesiyor diyo. Ins hamileyimdir. Ya rüya psikolojikse ; (

İnşallah canımmm tüm isteklerin gerçekleşsin

Tatlım negatif çıktı test

canım basit düşük olabilir benimde bir ara öle oldu dr a gittim anlattım çok basit bir düşük dedi olabilir daha yerleşmeden adetle atılıyolar biz farkında değiliz seninkide öle olmuş olabilir hakkında hayırlısı olsun tatlım

canım basit düşük olabilir benimde bir ara öle oldu dr a gittim anlattım çok basit bir düşük dedi olabilir daha yerleşmeden adetle atılıyolar biz farkında değiliz seninkide öle olmuş olabilir hakkında hayırlısı olsun tatlım

SAğol canım teşekkür ederim.hepimizin hakkında hayırlısı eee ben listeden çıktım artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum

Canim yumurtlama zamani regl zamani ve dollenme oldugunda rahimin yapisi degesiyormus. Nasil olduklarini bilmiyorum araatirmak lazim. Ama bir farklilik hiasettiysen yumurtlama zamanina gectigin icin olabilir

yani yumurtlama zamanım oldugu ıcındır. Bu aytuttumu acaba merak edıyorum adetımede daha var

X