- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.941
yok yaa öle düşünme bak şimdide stres yapıyosun bi dur daaaaa belki bebektir bide öle düşün kızzz :)))
yap canım ben bu ay yaptım onu evet catlaması ve gelişmesini saglıyormus canım ama ben ytam uygulayamadım calıstıgım için aksattım.simdi adet oldum bugün bögürtlen kürüne baslıyorum bide adacayına.sifa olsun insallah.
Insallah gelmez pattriyn. Bebis vardir insallah. Bizi haberdar et cnm
Inşallah canım bakalım beklemedeyim hala :) benim buzamana kadar hiç adetim gecikmedi günü gününe olurum genelde bugün gelmezse yarın test yapayım diyorum. Senin de az kalmış bata inş bebiş gelmiştir :)
Canm benm bata kadar acayipcok akinrltim vardi dun azaldi bi kac gundurde yumurta aki gibi akinti oluyodu battan 1 gun once birliktelik oldu belki o zamn da yumurtlamis hamile kalmis olabilirmiyim acep ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım bakalım beklemedeyim hala :) benim buzamana kadar hiç adetim gecikmedi günü gününe olurum genelde bugün gelmezse yarın test yapayım diyorum. Senin de az kalmış bata inş bebiş gelmiştir :)
Insaallah canim ya . Ben de 2 sinde olmassam 4 u beklicem. Cunku 27 - 29 gun arasi degisiyor benimki. Hic idrar testi yaptinmi . Benim negatif cikiyor.
Tamam tatlım yapıyorum birazdan test alıp
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hadi inş güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar test yaptım negatif çıktı.bir dha aynı şekilde geldi.adetim hiç şaşmazdı neyin nesi anlamadım eğer ki bu adet kanaması ise hiç böyle başlamamıştı.
Canim ilaç kullaniyosan ondandir ben klomen kullanmaya başladım adetimin ilk günü seninki gibi geliyor. Önceden ole değildi. Bir ara hep çamur gibiydi. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Kızlar 1 hafta arayla rüyamda eşimin sipermlerini görüyorum. Hayır olsun.sizce neolabilir? Rüya tabirlerine baktım. Istedigin şey gerceklesiyor diyo. Ins hamileyimdir. Ya rüya psikolojikse ; (
Tatlım negatif çıktı test
canım basit düşük olabilir benimde bir ara öle oldu dr a gittim anlattım çok basit bir düşük dedi olabilir daha yerleşmeden adetle atılıyolar biz farkında değiliz seninkide öle olmuş olabilir hakkında hayırlısı olsun tatlım
SAğol canım teşekkür ederim.hepimizin hakkında hayırlısı eee ben listeden çıktım artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum
Canim yumurtlama zamani regl zamani ve dollenme oldugunda rahimin yapisi degesiyormus. Nasil olduklarini bilmiyorum araatirmak lazim. Ama bir farklilik hiasettiysen yumurtlama zamanina gectigin icin olabilir