- 17 Nisan 2014
- 110
- 18
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.901
4gun önce ovulasyon testi cift çizgi miydi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımya sana bırsey sorucam ben en son reglımı 7 mayısta oldum dongum 28gunde bır bıraz once sıkıntıdan gunlerı sayıyordum 28 gunu gecıyo ama batımı 4 hazıran olarak hesaplamısım anlamadım nerde yanlıs yaptıgımıda cozemıyorum demınden berıdır bır ıkı uc dıye sayıyorum kafam allak bullak oldu:) sende bır
Tamam doğru tatlim bat 4 haziran senin bugün 24.gunun
sagol canımyaa ben nasıl hesapladım anlamadım:))) ona gore ıcerde gecen aydan testım vardı hemen yapacaktım.)))
Canım benim bi arkadaşımda oldu adeti gecikti doktora gitti kan testi negatif çıktı doktorda adet söktürücü ilaç verdi ama arkadaşım kullanmadı olursa kendiliğinden olsun diye meğer hamileymiş kanda hemen çıkmamıştı hakkında hayırlısı
canım benim doktorum bunuda iç dedi hem bunu hem onlarıda içiyorum.bi zararı olmadı bana canım.ben glifor ve inofolic içiyorum canım.folio da demir hapı.inofolic hem insülini dengeliyo hem folik asit.bence folio yu bırakıp buna baslaya bilirsin canım.yada doktoruna danısa bilirsin.ben yanlıs yönlendirmiyim gülüm
Canim yaaaa yerim seni muck muck :* wala icime bi kasvet cökmüstü ama boyle umutlu seyler duyunca mutlu oldum iyiki varsinz ya insan kafa dagitiyo burda allahim hepimizi tez zamnda bekledklerimize kavustrsn ins
canım dün keçi boynuzu kaynattım bi bardak ona doldurdum bi bardak kendime :) İğrençse iğrenç bende içicem dedim Balla tatlandırdım beraber içtik :) İnşallah bana bir zararı olmaz :)) elevit i hiç bilmiyorum bi araştırım içerse alayım :)
inş canım tabbim sağlıklı sıhhatli vede salih evlatlar nasip etsin hepimize :) şimdi adet düzensizliğim var 4 ay önce doğum yaptığım için dr hormonlarından dolayı normal diyor ilaç kullandım dün bitti bakalım 10 15 güne adet olmam lazım belkide yine olmam hayırlısı allahtan inş hamileyimdir :)
inş canım tabbim sağlıklı sıhhatli vede salih evlatlar nasip etsin hepimize :) şimdi adet düzensizliğim var 4 ay önce doğum yaptığım için dr hormonlarından dolayı normal diyor ilaç kullandım dün bitti bakalım 10 15 güne adet olmam lazım belkide yine olmam hayırlısı allahtan inş hamileyimdir :)
Neeee 4 ay önce doğum yaptiniz yine mi istiyorsunuz bebek çok uslu galiba benim ablaminda ayni şey oldu büyütürken çok zor ama büyüyünce tadindan yenmez
Günaydın kızlar bugün büyük gün bakalım gelicek mi benim kırmızılar
Kızlar ben vajınısmsum,kac saattır aklımda. Parmakla egzrsız yaparken farkettm vajına duvarım kalınlasmıs gıbı ve yumusak balon gıbı ve darlasmıs bune demek kızlar acil?????
Canim dandini bebegini kaybettiolu dogum Allah bir daha yasatmasin
Çok uzuldum ya gerçekten kusura bakmayin teknolojinin kotu yanlari özür dilerim
İnşallah herşey çok güzel olur canım iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini bekliyoruz
canımya sana bırsey sorucam ben en son reglımı 7 mayısta oldum dongum 28gunde bır bıraz once sıkıntıdan gunlerı sayıyordum 28 gunu gecıyo ama batımı 4 hazıran olarak hesaplamısım anlamadım nerde yanlıs yaptıgımıda cozemıyorum demınden berıdır bır ıkı uc dıye sayıyorum kafam allak bullak oldu:) sende bır hesaplarmısın sana zahmet
inşllıh cnm sevinirsin...her sıkıntının sonu selamettir...o bebiş seni cennette bekliycek...hadi bakalım şimdi senden müjdeli haber bekliycezzzzzz