Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bu arada herkese günaydın yeni gün yeni umutlar herşey gönlünüzce olsun inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım ınsallah öyledir ..ıcımdekı tek umıt bsy gordum demesı ve rahım duvarının kalınlasmaya baslamasıydı sözlerı oldu doktorun.Kendısı tahlıllerı görünce sasırdı zaten...Arkadasına verdıgı gıbı dr banada sokturucu ıgne verdı ama kullanmıycam dedım .Kendılıgınden olsun dedım..Bakalım bekleyırum.Dıger testlerımıde bu hafta alıcam ınsallah

cnm yazdığın ilaçları ne zamndan beri kullanıyorsun sen?

Gunaydin kizlar bugünün belirtisini söylemek istiyorum benim göğüslerinde hic bir belirti olmazdi adete yakin ama bugünden itibaren göğüs uclarimin hassaslastigini farkettim acimaya basladi adetime 10 gün var bunuda psikolojik yapamam herhalde

Günaydın kızlar herkes güzel gönlünce bir gün geçirsinnnnnnn

Canim yaaaa yerim seni muck muck :* wala icime bi kasvet cökmüstü ama boyle umutlu seyler duyunca mutlu oldum iyiki varsinz ya insan kafa dagitiyo burda allahim hepimizi tez zamnda bekledklerimize kavustrsn ins

cnm benim kendini sıkacak üzecek hiçbirsey yok çok şükür bilinçli insanlarız...ve yolun başındasın...adet olsanda üzülme 2.gün hemen doktora git...bi hapla başlatır seni...sorun yoksa hemen kalırsın zaten...tabi nasipse.adet günün ne zaman? hemen kalsan kocana süpriz olur...adam hem sana kavuştu hem bebişine

iyi iyi içsin çok sevindim...muz fındık falanda yedirmeye çalış...sende bol bol incir bal çörek otu yumoşları büyültüyo...nelere kaldık kızzzzz millet ceket atsa hamile kalıyo biz şekilden şekileeee

inşllıh cnm sevinirsin...her sıkıntının sonu selamettir...o bebiş seni cennette bekliycek...hadi bakalım şimdi senden müjdeli haber bekliycezzzzzz

Neeee 4 ay önce doğum yaptiniz yine mi istiyorsunuz bebek çok uslu galiba benim ablaminda ayni şey oldu büyütürken çok zor ama büyüyünce tadindan yenmez

Canim dandini bebegini kaybetti olu dogum Allah bir daha yasatmasin

Kızlar ben vajınısmsum,kac saattır aklımda. Parmakla egzrsız yaparken farkettm vajına duvarım kalınlasmıs gıbı ve yumusak balon gıbı ve darlasmıs bune demek kızlar acil?????

Canim yumurtlama zamani regl zamani ve dollenme oldugunda rahimin yapisi degesiyormus. Nasil olduklarini bilmiyorum araatirmak lazim. Ama bir farklilik hiasettiysen yumurtlama zamanina gectigin icin olabilir

Çok uzuldum ya gerçekten kusura bakmayin teknolojinin kotu yanlari özür dilerim

Evlat acisi en buyuk aciymis.Ama insaallah Allah katinda mukafati cok guzel olacaktir. ALLAH sabir versin ve kimseye yasatmasin.

eğer öyle ise batın 3 haziran olması lazım 7 mayısta regl olduğunu sayarsak 28 gün sonrası 3 hazirana denk geliyor bebeğim

inşllıh cnm sevinirsin...her sıkıntının sonu selamettir...o bebiş seni cennette bekliycek...hadi bakalım şimdi senden müjdeli haber bekliycezzzzzz

çok sağol canımm inş sanada rabbim nasip etsin en kısa zamanda amin ama ben sanmıyorum kuzum bu ay adet olsamda razıyım en azından günümü bilicem böle ne gün biliyorum ne bişey hahırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…