Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar her ay mutlaka yumurta oluyor mu yoksa akıntı olmasına rağmen yumurtlama olmayabilir mi bilginiz var mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sıvıyla uğraşmayın bence ilişkiye girin eyer haz almazsanız bilinki hamiş siniz ben iki hamileligimide böyle şüpelenince test yaptım doğru çıktı ve 17 gün gecikti herkez hamişsin dediler inşallah ama deyilim dedim gerçekten öyle çıktı benim en erkek hamilelik belirtim bence

anladım canım.ben ilaçsız adet olamıyorum canım her ay ilaçla oluyorum bu ay onu kullanmayı düsünüyorum progestan ve duphaston kullandım .ama onları cok önermiyolar.bi sitede okudum progestan yumurtlamayı bastırıyo yazmıs doktor bu ay progestan içmiştim belkide yumurtlamadım.farlutalda ödem yapıyo onu içeyim diyorum.bendede pko var canım

Progestanı bende içtim ama o ay hamile kaldım cnm geciktiriyormu bilmiyorum inşallah şifa olur cnm inşallah hamilelik duygusunu tadarız hep birlikte

hamilemi kaldın canım sen ne için içmiştin.bi sitede doktor yumurtlamayı bastırıyor yazmıs onu okuyunca kafam karıstı acıkcası.insallah canım bu ay cyle prognova içeyim diyorum hormonlarıda düzenliyormus.insallah hepimiz tadarız canım

Son düzenleme:

Hmm hayırlısı canım üzülme ama düzelir zamanla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben erken adet oldum yeni bat 1 temmuz yaşım 29

Son düzenleme:
ayy hanımlar ne olur banada dua edın bıde laparaskobi hakkında bı bılgınız varmı olan oldugunu bıldıgınız filan

Kizlar ovulasyon testlerin 10 gündür silik cikiyor bozuk olabilir mi ya

Canım benim bi arkadaşımda oldu adeti gecikti doktora gitti kan testi negatif çıktı doktorda adet söktürücü ilaç verdi ama arkadaşım kullanmadı olursa kendiliğinden olsun diye meğer hamileymiş kanda hemen çıkmamıştı hakkında hayırlısı

Selam canlar evdeyim çok şükür Babannem bende çok giremiyorum. Benim bugün göğüs sisligi ve acisi basladi. Adet olacam belli sabah testte negatif cikti yine. Umudum kalmadi. Hakkimizda hayirlisi tabi. Bu ay hsg cektircem bakalim. Tüpler kapalitsa da rahmi cevirtcem esinle buna karar verdik. İnşallah sorunsuz hallederiz.

ayy hanımlar ne olur banada dua edın bıde laparaskobi hakkında bı bılgınız varmı olan oldugunu bıldıgınız filan

Ben oldum 2 kez ameliyati hissetmiyordum.ama sonra aci değilde bir yorgunluk hafif sizlama.kendine dikkat edecek.sin.biraz karnimin içi sizladi.birkaç hafta nefes kesilmesi hissettim.anesteziden oturu

Evet haklısın, gerçi en hızlı spermler 15 dk da ulaşıyomuş ama en yavaşların ulaşması 10 saati buluyomuş 😊
Ben ilk bu ay bu kadar yoğun uğraşıcam. Diğer aylarda bilmiyodum 2-3 kez yumurtlama döneminde çalışıyoduk ☺ çok az oluyomuş meğersem

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Günün geçince test yaptir.erken cikmayabilir.en belirgin belirtisi ise goguslerin acimasi.

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kırmızıları görene kadar ümidimizi kaybetmiyoruz değilmi :)

Rahmi çevirtmek ne demek?? 😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…