Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar ovulasyon testlerin 10 gündür silik cikiyor bozuk olabilir mi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin satın ne zamandı bende testten şüpheleniyorum bozuk mudur nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kazayla hamile kaldım diyenlere şaşıyorum ne güzel haberleri olmadan öğreniyolar

Aynen bende anlamıyorum benim bi arkadaşım hamile yanlışlıkla bi damla gitti hamile kaldım dedi bende gidenler geri çıkmasın diye amuda kalkacam nerdeyse ya

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kırmızıları görene kadar ümidimizi kaybetmiyoruz değilmi :)

Günün geçince test yaptir.erken cikmayabilir.en belirgin belirtisi ise goguslerin acimasi.

Ya tabi gelmeyen adetten ümit kesilmez çok doğru ama benim bi hafta kala buyur 95 ilk memeler olur 100 ve çok sizlar kezaa ayni durum oldu. Bat 6 haziran bakalim haftaya büyük gün :)

Kızlar her ay mutlaka yumurta oluyor mu yoksa akıntı olmasına rağmen yumurtlama olmayabilir mi bilginiz var mu

Yılda bir iki ay olmayabilir dedi doktor ama senin kimyasal gebelikti onun için bilemiyorum

Güzel haberler ver canımcım :)

cnm hoşgeldin benimde sağ yok 2 yıldır bende istiyorum bir kez düşük oldu eşimdede morfoloji sorunu var aktif olunca sohber ederiz...

sağol canım bende hiç gebelik olmadı. iki yılda hiç korunmadık. eşimde bir sorun yok ama bende polikistik over olduğ için olmuyo işte. yoksa tek yumurtalık gebeliğe engel değil ama allahtan hayırlısı inşallah canım allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah

kızlar bna yardmcı olun kararsızım bnmle biri yada birileri ilgilenebilir mi lütfen riva ediyorum

Ya kızlar birşey soracağım size adetimin 17.ci günü bugün çok açık pembe leke sürüldü sağ kasığımda batma oluyor ve bacağıma vuruyor ağrısı adet olacakmış gibide karnımda hafif bir sızlama var acaba erkenmi olacağım adet..

Cnm bi doksinex vermişti onu adetten sonra başladım ve progestanı adetten 10 sonra içmiştim cnm bildime göre rahim duvarını sıkılastırıyor mesala düşük telikem varkende devam et günde 4 tane iç demişti dr aminnnn cnm inşallah tadarız

ayyyy canım sorma bende diyorum nasıl hemen hamile kalabiliyolar ilk geceden hamile kalanlar filan ohhhh maşallah bizde hamile kalcaz diye türlü yol deneyelim

Kuzum hamileliktede adet olacakmış gibi belirti olur inşallah hamilesindir cnm

Yılda bir iki ay olmayabilir dedi doktor ama senin kimyasal gebelikti onun için bilemiyorum

Bu ay beni ne bekliyor hiç bilmiyorum ama kısmet artık canım ben devam edeyim de gerisi Allah'tan :)

Merhaba canim.anlat .elimden geldigince ilgilenmeye cslisirim

Ne oldu annem sana ne sormak istiyorsun

kızlar bn özel doktorun kontrndeyim hormon testlerimi smear testlerimi yaptrdım karnmdan ve vajinal muayene oldum ilk kez doktora gitmedim hormonlarmda tsh azıcık yüksek ve çok küçük mg ile tiroid ilacı kullanıorum önemsenmecek kadar yükseklikte yani. bunun haricinde smear hormon temiz kist filan yok asıl konuya gelelim bugün smear sonucmu almaya gittim doktora 6 aydır bebek istedgmi olmadgnı söledim hamile kalmama engel bişey var mı dedim hayır yok dedi bu arada 9.5 aylık evliyim aralıktan beri korunmuyorum...

doktorum istersen hamile kalma sürecni hızlandıralım pazartesi gel progesteron testi alalım yumurta takibne baslayalım adetinin ikinci günü gel dedi...

şimdi bn cevremde ablama yengeme filan anlattım bunun için acele etme özel doktorlar para için senin zaafını kullanırlar daha erken bekle diyolar bnmde smdiden tedavye baslamak braz cabuk geliyo erken gibi. siz ne dersiniz bu duruma napmalıyım ? 6 aydır olmuyo bunlar için erken deil mi ?

Canım karar senin tabi ama brn olsam başka doktora da görünürdüm. Özelde her türlü doktor oluyor malesef başka doktorda aynı şeyi derse o zaman daha net karar verirsin. Benim doktorum test yapmayı bile istemiyor 1 yıl dolmadan ama her doktor farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…