Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İyi akşamlar arkadaşlar bat'a 5gün kalıp test yapanlar çizgiler nasıl?ben hem gebelik hem ovulasyon testi yapıyorum.Ovulasyon testinde daha erken öğrenenler var.Benim ovulasyon testinde zor gördüğüm bi çizgi var o kadarcıkta normaldir.Bu ayda olmuycak kesin😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya perşembe günü benim yumurtlama testi koyu oldu o gece değerlendirdik sonra eşim şehir dışına gitti perşembe günku ilişkiden olur mu acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum benim de oyle oldu . Allah nasib ederse bir kereden de olur

Kuzum benim de oyle oldu . Allah nasib ederse bir kereden de olur

İnşallah ya çok istiyorum dört aydır bekliyorum ama çok korkuyorum olmayacak diye sağlıcakla kucağına al bize de nasip olur inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar bat'a 5gün kalıp test yapanlar çizgiler nasıl?ben hem gebelik hem ovulasyon testi yapıyorum.Ovulasyon testinde daha erken öğrenenler var.Benim ovulasyon testinde zor gördüğüm bi çizgi var o kadarcıkta normaldir.Bu ayda olmuycak kesin😔😔

Bugun 6 gun var canim bana ama benim el testim negatif rahim yumusamamis gebelik yok

İnşallah ya çok istiyorum dört aydır bekliyorum ama çok korkuyorum olmayacak diye sağlıcakla kucağına al bize de nasip olur inşallah

Insaallah tatlim. Aslinda bu is nasib isi. Diger hersey bahane. Biz sebebe yapisalim takdir Allahin. Insallah cok bekletmez Rabbim bu ay nasib eder cumlemize

Benide listeye ekleyinn bat 15 haziran . Bu gun sipariş verdıgim ovulasyon testlerim geldi bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı allahım hepimize sağlıkli ve hayırlı evlatlar versin inşallah

Benim adetimin 19. Gunu testleri duzenli yapmadim ama hep ikinci cizgi silik cikti ben rabbimde umudu kesmiyorun o ol derse olur. Gecen ay 34. Gunde adet gordugum icin calismalari da birakmiyorum. :/

Son düzenleme:
Kızlar ya perşembe günü benim yumurtlama testi koyu oldu o gece değerlendirdik sonra eşim şehir dışına gitti perşembe günku ilişkiden olur mu acaba

Canım benim geçen ay 1 gün arayala yalnızca 2 kez olmuştu hamile kalmıştım, olabilir yani için rahat olsun sakın stres yapma

Canım bata 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben normal testte çıkmamıştı onda çıkmıştı

Canım bata 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben normal testte çıkmamıştı onda çıkmıştı

Normal gebelik testi var erkeni yok bende bakalım az daha sabredecem.Ne zor beklemesi yaa değse keşke

Benim adetimin 19. Gunu testleri duzenli yapmadim ama hep ikinci cizgi silik cikti ben rabbimde umudu kesmiyorun o ol derse olur. Gecen ay 34. Gunde adet gordugum icin calismalari da birakmiyorum. :/

34 günde adet oluyosan 20-21.günde çizgiler koyulaşır

Normal gebelik testi var erkeni yok bende bakalım az daha sabredecem.Ne zor beklemesi yaa değse keşke

Canım hiç acele etme bekle sonradan hcg artışı beklemek daha beter..

insallah gülüm insallah darısı hepimize insallah progestan içmiştim ondan böyle oldu sanırım.belim cok agrıyor.bu ay cyle prognova die bir ilaç varmıs onu içmeyi düsünüyorum yada farlutal

Progestanı bende içtim ama o ay hamile kaldım cnm geciktiriyormu bilmiyorum inşallah şifa olur cnm inşallah hamilelik duygusunu tadarız hep birlikte

Yani daha sivi olmasi hamilelik belirtisimi yoksa normalmi

Aslında benim çoğu zaman akıntım olduğu için kesin bişey diyemiyorum canım yanıltmış olmayayım seni ama adete yorma her bünyenin tepkisi farklı ne de olsa

Kazayla hamile kaldım diyenlere şaşıyorum ne güzel haberleri olmadan öğreniyolar

X