-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.741
Dört malatyali olduk hadi daha yokmu bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kan testinde çıkar erken gebelik testinde de çıkabilir geç döllenme değilse. Ben 5 gün kala öğrenmiştim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya perşembe günü benim yumurtlama testi koyu oldu o gece değerlendirdik sonra eşim şehir dışına gitti perşembe günku ilişkiden olur mu acaba
Kuzum benim de oyle oldu . Allah nasib ederse bir kereden de olur
İyi akşamlar arkadaşlar bat'a 5gün kalıp test yapanlar çizgiler nasıl?ben hem gebelik hem ovulasyon testi yapıyorum.Ovulasyon testinde daha erken öğrenenler var.Benim ovulasyon testinde zor gördüğüm bi çizgi var o kadarcıkta normaldir.Bu ayda olmuycak kesin😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah ya çok istiyorum dört aydır bekliyorum ama çok korkuyorum olmayacak diye sağlıcakla kucağına al bize de nasip olur inşallah
Bugun 6 gun var canim bana ama benim el testim negatif rahim yumusamamis gebelik yok
Peki canim bat a 4 gun kala akinti normal mi
Kızlar ya perşembe günü benim yumurtlama testi koyu oldu o gece değerlendirdik sonra eşim şehir dışına gitti perşembe günku ilişkiden olur mu acaba
İyi akşamlar arkadaşlar bat'a 5gün kalıp test yapanlar çizgiler nasıl?ben hem gebelik hem ovulasyon testi yapıyorum.Ovulasyon testinde daha erken öğrenenler var.Benim ovulasyon testinde zor gördüğüm bi çizgi var o kadarcıkta normaldir.Bu ayda olmuycak kesin😔😔
Canım bata 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben normal testte çıkmamıştı onda çıkmıştı
Benim adetimin 19. Gunu testleri duzenli yapmadim ama hep ikinci cizgi silik cikti ben rabbimde umudu kesmiyorun o ol derse olur. Gecen ay 34. Gunde adet gordugum icin calismalari da birakmiyorum. :/
Normal gebelik testi var erkeni yok bende bakalım az daha sabredecem.Ne zor beklemesi yaa değse keşke
insallah gülüm insallah darısı hepimize insallah progestan içmiştim ondan böyle oldu sanırım.belim cok agrıyor.bu ay cyle prognova die bir ilaç varmıs onu içmeyi düsünüyorum yada farlutal
Canım benim son günlere kadar hep olmuştu ama o yapış yapışlık gidiyor yumurtlama günlerindekü gibi değildi daha sıvıydı
Yani daha sivi olmasi hamilelik belirtisimi yoksa normalmi