Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben düşük sonrası toparlayamadım kendimi hemen :/ bide ovülasyon testinde de koyulaşma olmayınca iyice rahata aldım umarım testler yanlış değildir. Bugün ıslaklık çok ama testte bi değişiklik yok. Yine de bu akşam başlayacağız artık. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Senin kaçıncı denemen canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 9 aylık evliyim baştan beri istiyoruz. Bi ara kist oldu iki ay olcak kist gitti folibola başladım 19 mayıs da şimdi bekliyorum artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 9 aylık evliyim baştan beri istiyoruz. Bi ara kist oldu iki ay olcak kist gitti folibola başladım 19 mayıs da şimdi bekliyorum artık

Çabucak gelir bebişin inşallah canım :)

inşallah hepimiz en yakın zamanda anne oldugumuzu öğrenırız..Bılıyormusunuz benım ıcımde kaldı.Acaba o gördugu neydı? Kan tahlılı negatıf olup daha sonra hamıle oldugunu ogrenen varmıdır?

Hiç bilmiyorum böle şeyleri :/

Arkadaslar kan testı sonucu negatıf cıkıpta daha sonra hamıle kaldıgını öğrenen varmı duydunuzmuu? Doktor önce ceperde kalınlasma var dedı, bırde bsy göruyorum dedı..fakat testler negatıf cıktı..ıgne verdı bunu vurulduktan 2 3 gun sonra adet olursn.adetının 2.gunu gel tekrar dedı.kendısıde testte negatıf cıktıgını görunce yuzu dustu bı an .cunku bana hamıleymsm gıbı kızamık testı tahlılı bıle yazdı.yaptrdı..bende dıyorumkı acaba kan testı sonucu negatıf olup daha sonra hamıle kaldıgını ögrenen varmı ? kan testının yanls olma durumu varmıı bılen varmııdır arkadaslar ?

Bugun bat gunu hala gelemedi kirmizilar umtlaniyorum ama 3 gun once kanda negatifti ama Allah buyukbelki bebisim benimledir

Sat ne zamandi?

Sat ne zamandi?

31 mayıs -1 hazıranda adet olmam gerekıyordu.ben yarın pazar dıye bekleyemdm ama doktor muayene ettıkten sonra hamıleymısım gıbı hıssettım..dıyorum ya kızamık testı bıle ıstedı benden..ama sonucu negatıf gorunce yıkıldım

Belki geç döllenme olmuştur ama büyük ihtimal hamile değilsin galiba canım...
Çok az da olsa bi değer çıkardı sanırım...
Adetin bir hafta gecikirse tekrar test yaptir o zaman belli olur...

canım sen ne için kullanmıstın bi zararını yada yararını gördünmü kilo aldırdımı bide

Çikolata kisti için verdi kist eridi kilo problemi yaşamadım ama bende bekarkende kist vardı evlenirken bıraktım ben yasmi falanda kullandım sana ne için verdi canım biraz uzun oldu ama :)

Insanın ıcıne suphe dusuyor ..Bılmıyorum bakalım artık adetımı beklıyorum.Gelmezse baska doktor a gıdıcem.

adetımın 9. gunu hala hıc bır küre baslıyamadım nasıp degılmıs ne yapayım ne kullanmaya baslıcam desem kullanma soyle soyle oluyor denıldı:S:S ovulasyon testıne devam bu ayda basladık calısmalara 1 gun arayla oluyor allahım ıns nasıp eder bır bebıs:):) cumlemızee ınss

Belkide bu ay yumurtlamiyosundr ultrason tabikne girmende fayda var canım

Çabucak gelir bebişin inşallah canım :)

Kızlar ya perşembe günü benim yumurtlama testi koyu oldu o gece değerlendirdik sonra eşim şehir dışına gitti perşembe günku ilişkiden olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…