Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar bu hafta gecmiyorrrrr adet olmadim daha ama addt belirtilerim var ama benzer diolarrr umudu kesmihorum :) ama normalde benim göğüsler cok acir o yok. Enson 5 mayista oldum 5 haziranda test yapacam offf cok heycanliiiii

Merhaba canim. İyi olmama sevindim. Bende ablana katiliyorum canim. Daha çok erken hele ki sorun yoksa çünkü Dr la geçen süreç daha stresli bi süreç daha fazla kafaya takiyorsun. Bence birkaç ay daha dene cnm. Olmazsa Dr da tedaviye baslarsin. İnşallah buna gerek kalmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayirlisi inşallah hamissindir cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitanem oncelikle kendini kasma.bi derin nefes al bakim doktorunun senden maddi bakimdan faydalanacagi falan yoktur.cunku sen ona boyle bi durumdan ve istekten bahsedyosun.oda gereken neyse onu onerir.bu secenegi eledim.simdi gel gelelim esine.esine hic sperm testi yani spermiyogram yaptirdinizmi

evet haklısınnn yani bn cevremden duyuyorum doktorlar bir yıl dolmadan harekete geçmek istemiolar bu özeldeki doktorlar içinde geçerli. kimi arkadaslar tedaviyi hatırlatmasa onların aklına bile gelmiyo. 1 yıl dolsun diyolar bekle diyolar. bn çok kararsız kaldım hadi bir yıla yakın korunmasam yada bir yıl korunmasam hamile kalmasam anlarımda bunlar içinde erken sanki ya. bn engel teskil eden bişey var mı hamile kalmama die sordum o da hızlandrmak istedgimi mi anladı acba ? çünkü az cok biliorm yumurta takbninin sonunda hormon mu ilaç yada çatlatma iğnesi mi ne öle bişey vercek braz bu işleri biliorm bir-iki ay daha bekliyim diyorum acele etmiyim diyorum ?

doksinexi ne için kullandım canım faydası ne bu ilacın.anladım canım rahmi kalınlastırıyor progesteron

değil mi canım yaa sende ablam yengemler gbi düşünüyosun ??? geçen aya kadar stres topuydum bu ay inanki saldım belki stresten olmuodur die şimdi doktora uyarsam yne strese gircem yine hersey başa sarcak. Bncede iki ay kadar daha bekliyim zaten ramazan geldi gidip gelemem yaa bu işe bi girdim mi iş çığırından çıkar uzarda uzar bide bayramdan hemen snra kaynımın düğünü var sehrdısından gelin alıoruz o kadar sey varken ben buna girişmiyim kaaynımın düğününe kadar bekliyim ağustostada olmazsa basliyim haklısınnn

Bencede acele etme canım erken daha yıpratırsın kendini. Istersen bi kaç ay bekle olmazsa o zaman düşünürsün ama yine de başka doktora da görünebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok hayır yaptırmadıkk. bu ayda hamile kalmazsam sperm testi yapalım diyorum tamam diyo Allah için itiraz etmiyo adam

canım öyle düsünme ben 4 aylık evliyim ve tedavime erken basladım yani bende sorun vardı olmayacagını tahmin ediyordum pko var bende.ama iyiki tedavime erken baslamısım zaten bekarkende doktora gidiyodum onlarda cocuk için bekleme diolardı bide yasımda 29 beklemek istemiyorum.hsg cekildim ve rahmimde perde cıktı prde düşüge yada erken doguma neden olyomus.esimde spermiyogram yaptırdı ve varikosel cıktı sperm hızı düsük doktor bu degrle asılamada olmaz dedi.ben simdi kürler yapıyorum ama 2 ay sonra 2 mizde amelyat olacagız.sende gec kalma bence.ayrıca doktorlar tedavi ediyolar canım hiç öyle para yeme durumu falan düsünme ben kac doktora gittim durumunu anlatınca ona göre tedavi ediyolar canım

Son düzenleme:

Merhaba su an için anladığım kadariyla acelen yok sadece sorun olup olmadığını anlamak istemissin. O yüzden bekle hormonlarinla oynanacak sonucta.

haklısınn bn bu ayda bekliyim 16 haziran adet günüm. yine adet olursam baska bir doktora danısırım belki. Şimdi hiç bulasmiyim erken yaa. Ablamda 9 aydan snra hamile kaldı yengemin 3 yılın sonunda yegenim oldu az daha bekliyim 2 ay falan daha.

sen ne için ameliyat olucaksın canım bendede pko varda. benim doktorum bunun sonu ameliyata kadar bile gidebiliyor dedi ama sen perde içinmi ameliyat olucaksın

haklısında canım bnm kistim yok hormonlarm temzz tiroide bağlı tsh ta çok küçük bir sorun var smear temiz rahmim temiz yumurtalıklarn sağlam diyo pco filan da yok ramazan geldi ramazann hemen peşi düğünümüz varr bn çok strese griyorum 5 aydır felaket stres altndaydm bu ay saldm kendmi derkenn doktor bunu dedi bn gide gele stres topuna dönerimm ağustosa kadar bekliyimm 6 ay çokta uzun bir süe deil diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…