Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım ya bende akıntı başladı ama ovülasyon testinde çizgi koyulaşmadı henüz. Geçen ay bugünlerde olmuştu. Düşük sonrası tarihim mi şaştı acaba

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senin satın ne zamandı

kızlar salı günü adet olucam ama çok yoğun akıntım var sizdede adet olcağınız zaman akıntı oluyor mu hamile olduğumu sanmıyorum kırmızıları görmeye alıştım artık ben ya

kızlar salı günü adet olucam ama çok yoğun akıntım var sizdede adet olcağınız zaman akıntı oluyor mu hamile olduğumu sanmıyorum kırmızıları görmeye alıştım artık ben ya

Kızlar kasıklarımda şiddetli ağrı var.dayanamıyorum. Ağrı kesici icsem mi acaba. Bugün aşılamamın 5.günü. korkuyorum tutmadı galiba :18::18::18:

Ben dört aydır deniyorum ama adete yakın hiç akıntı olmuyor bende inşallah sen hamile olabilirsin yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat bugun dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf (( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku o da hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..

Canim kişiden kişiye değişir ama ben adet olucagim zaman çok akıntım olur.böle parça parça şeklinde beyaz olur.ama sen kötü düşünme inş hamilesindir.

Hayırlısı olsun canım yaa üzme kendini...

Kizlar 4 gun kaldi bat'a .akintim olmasi normalmi.birde acaba hamileysem kan testinde cikarmi????????????????????????????

Canım kan testinde çıkar erken gebelik testinde de çıkabilir geç döllenme değilse. Ben 5 gün kala öğrenmiştim

Canım 28 günde oluyorsan evet yumurtlama günün bugün yarın

Canım ben 11. Gün ıslaklık çok hissettim ve ateş gibi yanıyodum o zaman ilişki oldu tabi ama bilmiyorum yinede sat dan beri her gün ilişki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…