Kızlar bende 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat bugun dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf
(( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku o da hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..