Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
aminn canımm inşallah benimde göbeğime dokunup hamile misin diyen çok olduuuu ahhh ahhh dedim içimden:KK50::KK50::KK50:

insanlar çok anlayışsız ve düşüncesiz ..:KK19:
evlenen hiç kimseye sormuyorum ..:KK50:
banane ki onların çocuklarından .. :KK31:
kendi bilcekleri iş .. ama yoookk .. :KK50:

Ewet canim 8 gun oldu 8gunde ben iki kez kan tahlili yaptrdim sabrsizLiktan bide hastanede calsiyrm surekli baktirasim geliyo bekleyemiyrm :KK43: ama kanda cikmazmiydi yaaa olsaydi :KK43: bide ben vajinsmustum 10aylik ewliyim ilk iliskimizdi iste :) yani oncesnde hic denemedk:KK17:
cnm ne güzel hastanede çalışıyosun burda anlattığın gibi bir kadın doğumcuya sor ama benim bildiğim adeti 10 gün geçe ancak kanda çıktığı:)geç döllenmeyse tabii....

Evet canım test yaptım 10 dk içinde ikinci çizgi yerinde seffaf renksiz çizgi belirdi böyle ışıkta farkedilen. Ama bebis olsaydı ben hafif renkli çizgi çıkardı diye düşünüyorum oyüzden beklemedeyim şuanda.
ayyy hadi hayırlısı birtanem inşallah yaklaştı güzel haber alacağın gün bol bol dua edeceğim....

Rabbime inanıyorum .. gözü yaşlı bırakmayacak bizleri .. :KK16:
göbişlerimiz ve kollarımız dolacak inşallahhhhhhhhhhh .. :emir_bebek:

inşallah cnm çok sitres yapıyoruz bak bu ay benim 17 gün gecikti bebek olsaydı katlı gılavatlı olurdu heralde karnımda ben bu ay zaten içimde olmucak hissi vardı ama haziranda allah izin verirse hepimiz hamiş olacaz yine igne vurdurmasanda bi doktora görün dedim en azından yumurta takibi yapar

degerım 8.71 cıktı.alt sınr 9 du. tam sınır dedı pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. eger deger 2 katına cıkarsa hamılesın demek oluyo dedı. bol su ıc bol dınlen dedı

canım inşallah yukselır degerın ama alt sınır nasıl 9 anlamadm genelde 1-5 arası negatıf degılmı senınkı pozıtıf gıbı duruyor nette doktorsitesı var uye olda bı kadın dogum uzmanına degerını sor ıstersen hemn cevap verır bugun belkı

insanlar çok anlayışsız ve düşüncesiz ..:KK19:
evlenen hiç kimseye sormuyorum ..:KK50:
banane ki onların çocuklarından .. :KK31:
kendi bilcekleri iş .. ama yoookk .. :KK50:

aynen canımmm bide demezlermi düşünün artıkk düşünmekle olsaydıııı 100 tane doğururdum herhaldee :KK36::KK36::KK36::KK36:

[MENTION][/MENTION]
cnm ne güzel hastanede çalışıyosun burda anlattığın gibi bir kadın doğumcuya sor ama benim bildiğim adeti 10 gün geçe ancak kanda çıktığı:)geç döllenmeyse tabii....

Sordum zaten tatlim haftaya bakalim net sonuc icin dedi ama ben dayanamadim baktrdm :KK43: ama napim netten bakiyrm iliskiden 5gn snra bile kanda cikan olmus bende bi umut baktrdm ama husran :KK43:

inşallah cnm çok sitres yapıyoruz bak bu ay benim 17 gün gecikti bebek olsaydı katlı gılavatlı olurdu heralde karnımda ben bu ay zaten içimde olmucak hissi vardı ama haziranda allah izin verirse hepimiz hamiş olacaz yine igne vurdurmasanda bi doktora görün dedim en azından yumurta takibi yapar

3 ay yumos takibi oldum cnm ben .. adetlerim cok düzenlidir .. sonra ovitre asılama .. tutunmadıki bebegim :KK5:

Sordum zaten tatlim haftaya bakalim net sonuc icin dedi ama ben dayanamadim baktrdm :KK43: ama napim netten bakiyrm iliskiden 5gn snra bile kanda cikan olmus bende bi umut baktrdm ama husran :KK43:
cnm senin durumun farklı ama tek bir kez korunmamışsın ve dediğim gibi bu süreç en fazla 14 gün alıyo say o günden bu yana 8. günse 6 gün daha beklemen gerek:)

hadi hayırlısı canımın içi okudunmu rahim duvar kalınlaşması normalmiş....güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yüzüne baksın meleğinin....

ewet canım okudum :) hep bu surecten korkardım bılıyomusun. hamılelıgı erken ogrenıp su belırsız surecı yasamak ıstemezdım. deger yukselcek mı yukselmıcek mı dıye beklemek daraltırdı ınsanı. sımdı basıma geldı :)

Allahım hayırlısını wersın. ınsallah degerım yukselır de bebegım benımle olur :KK43: sence hamıle olma ıhtımalım yuksek mı leyla ? 2 gunde hemen yukselır mı kı ?

ben normalde pzt gıdıcektım doktora ama esım cmt gıdelım dedıgı ıcın gıttım. keske bekleseydım dıyorum pzt ye kadar..:)

canım inşallah yukselır degerın ama alt sınır nasıl 9 anlamadm genelde 1-5 arası negatıf degılmı senınkı pozıtıf gıbı duruyor nette doktorsitesı var uye olda bı kadın dogum uzmanına degerını sor ıstersen hemn cevap verır bugun belkı

tatlım benımhastanemın degerlerı 5 ıle 9 arası normal degerler.. bu yuzden emın olamadı doktorum. pzt yı beklıcez artık :/

cnm senin durumun farklı ama tek bir kez korunmamışsın ve dediğim gibi bu süreç en fazla 14 gün alıyo say o günden bu yana 8. günse 6 gün daha beklemen gerek:)

Ay ins tatlim yaaa ins vala dahada tahlil baktiramam dicekle psikolojisi bozk paso beta baktiriyo dicekler artk haftayada baska hastanede baktirirm :KK1: :KK1:

ewet canım okudum :) hep bu surecten korkardım bılıyomusun. hamılelıgı erken ogrenıp su belırsız surecı yasamak ıstemezdım. deger yukselcek mı yukselmıcek mı dıye beklemek daraltırdı ınsanı. sımdı basıma geldı :)

Allahım hayırlısını wersın. ınsallah degerım yukselır de bebegım benımle olur :KK43: sence hamıle olma ıhtımalım yuksek mı leyla ? 2 gunde hemen yukselır mı kı ?

ben normalde pzt gıdıcektım doktora ama esım cmt gıdelım dedıgı ıcın gıttım. keske bekleseydım dıyorum pzt ye kadar..:)
cnm belliki çok yeni hatta geç döllenme bile olabilir bence gebesin cnm.....o değer normalde bu kadar yüksek çıkmaz gebe değilsen:)bu arada bol bol yat uzan ağır iş asla yapma 1 haftacık idare etsin kocan ve gıdana dikkat et bazı bebeler çok nazlıdır annesi belliki bu da biraz nazlı olacak karamsarlık ve stres yok bu site bile stres yapıyorsa sana girme başka meşale bul tamammı hem yiyecek ekmeği varsa herşey boş cnm ne yaparsan yap o doğacaktır rızkı varsa bunu böyle kabullen:))))rabbim yar ve yardımcın olsun......

ayyy hadi hayırlısı birtanem inşallah yaklaştı güzel haber alacağın gün bol bol dua edeceğim....

Sağol canım inşallah buay hepimiz güzel haberler alırız. Bi hissizlik var bende kendimi cok ta umutlandirmak istemiyorum. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize:) senin bat nezamandi?

Ben eski demiryolu hastanesinde hulya kulaya gidiyorum çok tatil bir bayan KK de hakkında iyi şeyler duydum hastanede kalabalık değil ben sevdim özel hastanelerde bile saatlerce bazen zira bekliyosun burada rendevu saatin gelince hic beklemedim memnunum yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burçak sağ ol valla nasıl makbule geçti ben eşime söyleyeyim inş gidelim

X