- 28 Nisan 2014
- 188
- 35
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.521
Pazartesi ölçtürücem burçakcım inşallah .. Her şey yolunda gider şimdi ankarda düzgün bi doktor bulmam lazım ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim
1 milyar ödedim ben 1 asılama icin
bende iyiyim cnm çok şükür regal olabildim sende sıkma canını cnm git doktorunu aksatma neçe mucizeler var inşallah rabbim bizede bi mucize verir bizde hamiş olmuş bebişimizi sabırla bekliyor oluruz
özel çok alıyor canımm
cnm senin okuduğum kadarıyla en son 8 gün önce korunmadan ilişkin olmuştu ve bu ay içinde tek kez korunmamıştın umarım yanlış hatırlamıyorumdur eğer öyleyse bu ilişki sonrasında döllenmenin olup rahime yerleşmesi 14 günü bulur aşkım inşallah gebesindir ama sterste eetkiliyor tabi bence 5 6 gün daha bekle olmazsan kanda baktır:)Kandadami ben idrarda ole diye okumusrun ins oyledir yaaaoff cok sinirlerim bozuldu negetif cknca ben en azndan azda olsa hormn yukselmstr dedim ama yok hamile deilum sanirim ozamn neden adet olmadm niye boleyim
keşke olsa da 5 milyar versem
olmayınca cok üzülüo insan sen daha ii anlarsın :2::2::2::2:
cnm benimde dış gebelikti değer ikiye katlamaz değerlerine bak gerisi fasa fiso .....
cnm test mi yaptın yanlış anlamadım dimi?Hayırlı günler kızlar. Bata son 1 günhayali seffaf ışıkta gorunen çizgiler ile uğraşıp duruyorum sonu Hayır olsun yarın kirmizilar gelmezse pazartesi kan testi yaptirayim diyorum bakalım.
tabiki canım anlamaz mıyım insan bazen dayanamıyor ne çok ağladığımı ben bilirim bizi bizden başkası anlamazzzzz
Burçak kasıklarına arada ağrı giriyor mu bu sence normal mi
insallah canım bakalım esimle konsutum,seni cok etkiledi durum biraz zaman gecsin geri gideriz dedi
tek duamız hayırlı evlat nasip etsin bana ve benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutusanlaraaa
hadi hayırlısı canımın içi okudunmu rahim duvar kalınlaşması normalmiş....güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yüzüne baksın meleğinin....degerım 8.71 cıktı.alt sınr 9 du. tam sınır dedı pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. eger deger 2 katına cıkarsa hamılesın demek oluyo dedı. bol su ıc bol dınlen dedı
Canım neden hemen dış gebelik olabilir diyorlar onu anlamadım. Sen sıkma canını kan tahlilini ne zaman akacaksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnn
Inşallah rabbim aratmasin. Hayırlı zamanda, çok beklemeden alırsınız güzel haberleri inşallah.
Küçük bir kristin varsa öncelikle solhan kuru yap, sonra çörek otu kurunu yap canım.
Canim ben bikere dış gebelik geçirdim. Ama benim sürekli sağ tarafında ağrı vardı bide çok kanamam oldu doktora gittim iğne ile sonlandirildi. Sen hazel düşün ki sonuç güzel olsun.
geceler boyu ağlamak,ağlayarak uyanmak ..
psikolojik çöküntüye uğradım resmen ..
içime kapandım ..ruh halim hiç iyi değil ..
insanlardan kaçar hale geldim ..
kandil günü camiye gittim hemen göbeğime elliyolar ..
yok yok dedimm ağlicaktım milletin içinde
cok yoruldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahım artık duy sesimizi rabbim hayırlı evlatttttt
cnm senin okuduğum kadarıyla en son 8 gün önce korunmadan ilişkin olmuştu ve bu ay içinde tek kez korunmamıştın umarım yanlış hatırlamıyorumdur eğer öyleyse bu ilişki sonrasında döllenmenin olup rahime yerleşmesi 14 günü bulur aşkım inşallah gebesindir ama sterste eetkiliyor tabi bence 5 6 gün daha bekle olmazsan kanda baktır:)
4. haftanın sonuna kadar hamile olduğunuzun farkına varmayacaksınız. Bu zamana kadar nadiren de olsa kasıklarda kramp tarzı ağrılar, halsizlik, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, bulantı kusma, sık sık idrar yapma, tat almada değişiklik, ağızda metalik tat gibi hamileliğe özgü olmayan belirtiler görülebilir. Bu belirtilerin ana nedeni artan gebelik hormonu (HCG) ve östrojen progesterondur.
Hamilelik testleri Bu haftanın sonunda adetin gecikmesi ile hamile olabileceğiniz hissini ilk defa yaşarsınız. Bir kadın doğum doktoruna başvurarak kanda gebelik testi (bHCG) yaptırabilir ve hamileliğinizi % 100 saptayabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise eczaneden edinilebilecek idrarda gebelik testlerinden birini almak ve testi evde uygulamaktır.
Bu dönemde yapılacak ultrason ile hamileliği saptamak mümkün olmaz. Görülebilecek tek şey rahim iç duvarında (bebeğin rahim içinde yerleşeceği yer) kalınlaşmadır. Bu normal bir süreçtir.