- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
ayy ben öyle şeylere güvenemiyorum hadi soğan incir kürü neyse en azından içiyosun ama alttan yapılan kürlere ilaçlara korkuyorum ne bileyim
aynen cnm bende öyle valla. mantardan kurtuldum yeni bir vakka istemem açıkçası bilemedim yani.
neden bugün yapayım mı diyosun regl bitti yeni diye mi
ilacın kullanılması ya da kullanılmaması gereken bir dönem varmı prospektüsüne bak ya da olmadı dr u ara sor ben dr a sorardım açıkçası
cnm ya biliosun bende tiroid sorunu var ama ben senin kadar sakin olamıyorum, ths düşmeden gebe kalırsam diye korkuorum o yüzden korunup korunmamak konusunda kararsızımhaftaya ilk kontrolüm var beklesem sonuca göre mi karar versem bilemedim
canım benim 19.98 di valla doktorum hamile kalabilirsin dedi ilaç kullanrken. Hamile kalırsan da endokrin ile birlikte kadın doğuma gidiyorsun enokrin gerekli dozu verip düşürüyor. Ben troitin bebek yapmak için sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ki daha yüksek tsh ile hamile kalan arkadaşlar var. önemli olan hastalığını bilmek canım. çözüm varsa endişelenecek bir durumda yoktur Belki bu ay olacak bebeğin sen bu ay korunim önümüzdeki ay yaparım deme bence. Rabbim kolaylığını verir canım. Bir de ben günde 1 kere dereotu çiğniyorum onu yaptığımdan beri gerçekten daha sakinim. tavsiye ederim ama günde 1 kere az bir parça. çok kullanınca düşük riski yaratabiliyormuş o yüzden ben bir tutam çiğneyip suyla yutuyorum. Şifa olsun cnm.
Saol cancan. Sevgi karşılıklı.
Babannem demişti bana da ve gerçekten kirpiklerim karışmıştı. Yani kimi sağa kimi sola dönük düz değil cnm. Yaptın mı bu arada
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm oğlum 2009 doğumlu ve deli gibi kardeş istiyor bu ay tutturdu anne senin karnında kardeşim var diye her yerde uluorta söylüyor bunu rezil oluyorum en sonunda konuştum bizbizeyken söyle bi tek dedim ama bi yerde bi oyuncak görsün bunu kardeşime alıcam anne diyor Allahım bu ay bari tutsunEvet canım olacağı varsa oluyor ama yine de pozitif düşünmenin stresten uzak kalmanın da çok faydası var tabi. Açıkçası eşim bana facebook a girme kk de takıl diyor. Çünkü face bende stres yapıyor yedi düvel sülalem face de eşimind e aynı her paylaşım sıkıntı yapıyordu. Artık face kullanmıyorum ve burası aşırı rahatlatıyor çünkü derdini anlayan insanlar ve dert ortakların var. önemli olan o insanlara da umut vermek bence. Bir kere umutsuz kaldım ve o ay troit ve mantar nüksetti. bence düşünmek onu çağırmak gibi bir duygu. Ben bebek düşünüyorum ve düşüncemle onu çağırıyorum pozitif düşünüyorum ki tsh yuksekken bu şekilde olmak daha zor oluyordu ama oluyor. İstersen oluyor.
İlk oğlumda ilk ay hamile kaldığım için sıkıntımız yoktu çok şükür. Bu sefer ilk zamalar hep mırın kırın yapıyordu. Keçi boynuzu iş yerinde yiyiyor şimdi bende özü alıcam dedim al al sabahları içerim aç karnına dedi. Erkeklerin çok üstüne gidince ters tepiyor sanırım.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlık ocağında oğlum bir bebek gördü -ay anne bebeğe bak ne kadar tatlı canım benim yerim seni, dedi. içim çok hoş oldu ve dedim kendi kendime,
"İNŞALLAH ANNEM BU AY KARDEŞİN GELECEK VE 9 AY SONRA KENDİ KARDEŞİNİ SEVECEKSİN."
cnm benm ben de daha önce bekarken hipertiroid hastasıydım ama ilaç kullanarak atlattım hamile kalınca dr a bunu söyledim ve dr da her ay kan tahliliyle kontrol etti bi sorun olmadı sende de olmaz yeter ki dr bilsin onlar çözüyo bence hamile kalmanda sorun olmaz ama bebeğin düşmesine neden olabiliyormuş o nedenle kadın doğumcular sıkı takip ediyor korkma cnm sen kalbini ferah tutcnm ya biliosun bende tiroid sorunu var ama ben senin kadar sakin olamıyorum, ths düşmeden gebe kalırsam diye korkuorum o yüzden korunup korunmamak konusunda kararsızımhaftaya ilk kontrolüm var beklesem sonuca göre mi karar versem bilemedim
sakıncalı olmaz dediyse yerinde olsam kullanırdım arkadaşım ama sen bilirsincnm haftalık ya perşembeden perşembeye yapıyordum o yuzden bugun dedim. sormaz olur muyum ben doktora gitmeden sorcaklarımı liste yaparım yanında unuturum diye. doktorum bebek için sakıncalı olmaz uygulayabilirsin demişti. Bugün ilişkiden önce yapım bi temizlensin içim dışım diyorum ne bilim kafam karışık.
yaptım kuzumda ben anlamadımm.benım kırpıkler o kadar uzun değil yaaa.kısa karışmıyor..:)
anladım cnm ewet tedavi sürecinde olduğu için sorun teşkil etmez dedi doktorum ama yine de korkularım vardereotunu duydum ama uygulamadım ceviz suyu içiyorum oda ii geliomuş bakalım canım sağol yardımların için
yaptım kuzumda ben anlamadımm.benım kırpıkler o kadar uzun değil yaaa.kısa karışmıyor..:)
Cnm tekrar yazar mısın bat tarıhını bilgisayara geçicem bakim bi.
Rica ederim canım korkma hiç korkma. Rabbim o kadar büyük ki, kuzenimin hamileyken tsh si 25 e çıkmıştı ve ilaçla düşürdüler. Şükürler olsun kızı da cin gibi valla bi zilli bi zilli. Umutla dol lütfen endişe etme gereksiz şeytan vesveselerine kapılma. Onun işi yok ama sen ona iş verme canım. Herşey güzel olacak de, bebeğim olacak sağlıkla büyütücem de.
Bak sana bir yaşanmışlık anlatayım. Basit birşey,
Görümcem hamile kalıyor istemiyorken çocuk. Hemde adetine 4 gün kala tek korunmasız birliktelikten sonra ve vajinal duş yapmış sonrası kalmam diye de ertesi gün hapı içmemiş. Neyse dr dedi ki sende bronşit var bebekte de olma şansı %50. Görümceme hep dedim ki korkma olmayacak kendini olmayacağına inandır. neyse görümcem o kadar emindi ki olacağından nitekim bebek doğdu sağlıklı. Görümcem dedi aaa nasıl olur ben odasını bile alerjen boyadan yaptırdım bi ton para verdim. Vee flaş çocuk 6 aylıkken astımlı bronşit oldu.
Yani anlayacağın kendisi çağırdı hastalığı.
Bende oğluma hamileyken bir kız kardeşim down sendromlu benim 28 yaşında özel okula gidiyor. Eşim onun gibi olur mu bebeğimiz dedi bir gün ve ona nasıl olduğunu anlattım ve testlerimiz temiz çıktı. Eşime hep dedim ki bu testleri senin için yaptırıyorum sanmaki öyle bile olsam aldırcam. Bunu asla yapmam çünkü onlar yryüzündeki en günahsız melekler. Bu sefer de eşimin doğuştan kalp deliği varmış ve aort damarları tersmiş. kısacası temiz kan pis kana,pis kan temiz kana karışıyormuş. Bebeğimizde de olur mu diye bu sefer endişe içine girdi. Yine onu rahatlatmak bana düştü ve ben hiçbi zaman olumsuz asla ve asla düşünmedim benim bebeğim iyi dedim biliyorum ben. ayrıntılı usg de maaşallah çok sağlıklı çıktı.
Demek istediğim sen ne düşünürsen o olur inan bana. Güzel düşüneceksin asla şeytan vesveselerine kulak vermeyeceksin ki güzel olacak herşey. Bana diyorlar ki mail atmış bir bayan arkadaş, çok umutlusun bu ay anlaşmamı yaptın bebek gelecek diye. Haşaa ben Rabbim'in gücüne kudretine sığınıyorum her zaman. Ben Rabbime inanan bir kulum. Çok şükür o benim her daim yanımda ve ben inanıyorum ki bu ay bebeğim olacak. Benim gibi inana arkadaşlarımın da olacak. Çünkü biz umutsuzluğa kapılmıyoruz. Elimizden geleni de yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz. Hee olmadı mı çok şükür Rabbime benim rahimim var yumurtam var eşimde sperm var sağlığımız yerinde. Bu ay olmasa da olacak bebeğim. Umutsuzluk karamsarlık kötü vesvese yok. Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın inşallah. Çocuk dünyanın en güzel meyvesi.
Çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin canlar vaktinizi aldım.
13 . 05. 2014 canm:))
Okuldan geldim hemen topik te neler olmuş diye bakıyorum bağımlılık oldu sanırım iki arkadaş beklemede ay nasıl mutlu oldum inş güzel haberlerıni alırız benim 20 mayıs ama kaç aydır bekliyorum olmuyor sanırım ondan garip bir ümitsizlik var karnım falan ağırmaya başladı hemen adet diye değerlendiriyorum :-( her ay hamilelik belirtisi varmı yok mu diye bakmaktan yoruldum ama yinede rabbim hayırlı zamanda versin inş
Okuldan geldim hemen topik te neler olmuş diye bakıyorum bağımlılık oldu sanırım iki arkadaş beklemede ay nasıl mutlu oldum inş güzel haberlerıni alırız benim 20 mayıs ama kaç aydır bekliyorum olmuyor sanırım ondan garip bir ümitsizlik var karnım falan ağırmaya başladı hemen adet diye değerlendiriyorum :-( her ay hamilelik belirtisi varmı yok mu diye bakmaktan yoruldum ama yinede rabbim hayırlı zamanda versin inş
Ya cnm çok özür diliyorum hepsini anladım da, öncelikle ben yapamam ist. Göbeğinde nerden bulcam kıs gunluk yumurta. Hadi buldum diyelim rahime katıyon dedın ya o ne demek anlamadım. İçine mi yerleştircez yani nasıl
Canim ne guzel dusuncelerin var. Umitsizlik yok oncelikle. Rabbim en kisa surede verecek onsallah. Kasiklarinda batma var mi cnm boyle egilip kalkarken felan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica ederim canım korkma hiç korkma. Rabbim o kadar büyük ki, kuzenimin hamileyken tsh si 25 e çıkmıştı ve ilaçla düşürdüler. şükürler olsun kızı da cin gibi valla bi zilli bi zilli. Umutla dol lütfen endişe etme gereksiz şeytan vesveselerine kapılma. Onun işi yok ama sen ona iş verme canım. Herşey güzel olacak de, bebeğim olacak sağlıkla büyütücem de.
Bak sana bir yaşanmışlık anlatayım. Basit birşey,
görümcem hamile kalıyor istemiyorken çocuk. Hemde adetine 4 gün kala tek korunmasız birliktelikten sonra ve vajinal duş yapmış sonrası kalmam diye de ertesi gün hapı içmemiş. Neyse dr dedi ki sende bronşit var bebekte de olma şansı %50. Görümceme hep dedim ki korkma olmayacak kendini olmayacağına inandır. Neyse görümcem o kadar emindi ki olacağından nitekim bebek doğdu sağlıklı. Görümcem dedi aaa nasıl olur ben odasını bile alerjen boyadan yaptırdım bi ton para verdim. Vee flaş çocuk 6 aylıkken astımlı bronşit oldu.
Yani anlayacağın kendisi çağırdı hastalığı.
Bende oğluma hamileyken bir kız kardeşim down sendromlu benim 28 yaşında özel okula gidiyor. Eşim onun gibi olur mu bebeğimiz dedi bir gün ve ona nasıl olduğunu anlattım ve testlerimiz temiz çıktı. Eşime hep dedim ki bu testleri senin için yaptırıyorum sanmaki öyle bile olsam aldırcam. Bunu asla yapmam çünkü onlar yryüzündeki en günahsız melekler. Bu sefer de eşimin doğuştan kalp deliği varmış ve aort damarları tersmiş. Kısacası temiz kan pis kana,pis kan temiz kana karışıyormuş. Bebeğimizde de olur mu diye bu sefer endişe içine girdi. Yine onu rahatlatmak bana düştü ve ben hiçbi zaman olumsuz asla ve asla düşünmedim benim bebeğim iyi dedim biliyorum ben. Ayrıntılı usg de maaşallah çok sağlıklı çıktı.
Demek istediğim sen ne düşünürsen o olur inan bana. Güzel düşüneceksin asla şeytan vesveselerine kulak vermeyeceksin ki güzel olacak herşey. Bana diyorlar ki mail atmış bir bayan arkadaş, çok umutlusun bu ay anlaşmamı yaptın bebek gelecek diye. Haşaa ben rabbim'in gücüne kudretine sığınıyorum her zaman. Ben rabbime inanan bir kulum. çok şükür o benim her daim yanımda ve ben inanıyorum ki bu ay bebeğim olacak. Benim gibi inana arkadaşlarımın da olacak. çünkü biz umutsuzluğa kapılmıyoruz. Elimizden geleni de yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz. Hee olmadı mı çok şükür rabbime benim rahimim var yumurtam var eşimde sperm var sağlığımız yerinde. Bu ay olmasa da olacak bebeğim. Umutsuzluk karamsarlık kötü vesvese yok. Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın inşallah. çocuk dünyanın en güzel meyvesi.
çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin canlar vaktinizi aldım.
Saol tatlım. İnşallah bu ay getirecem o bebişi Rabbimin izniyle. Bir şeyi çok yürekten istersen olurmuş. Hepimiz topikçe hamiş olalım bu ay.