Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm haftalık ya perşembeden perşembeye yapıyordum o yuzden bugun dedim. sormaz olur muyum ben doktora gitmeden sorcaklarımı liste yaparım yanında unuturum diye. doktorum bebek için sakıncalı olmaz uygulayabilirsin demişti. Bugün ilişkiden önce yapım bi temizlensin içim dışım diyorum ne bilim kafam karışık.

canım benim 19.98 di valla doktorum hamile kalabilirsin dedi ilaç kullanrken. Hamile kalırsan da endokrin ile birlikte kadın doğuma gidiyorsun enokrin gerekli dozu verip düşürüyor. Ben troitin bebek yapmak için sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ki daha yüksek tsh ile hamile kalan arkadaşlar var. önemli olan hastalığını bilmek canım. çözüm varsa endişelenecek bir durumda yoktur Belki bu ay olacak bebeğin sen bu ay korunim önümüzdeki ay yaparım deme bence. Rabbim kolaylığını verir canım. Bir de ben günde 1 kere dereotu çiğniyorum onu yaptığımdan beri gerçekten daha sakinim. tavsiye ederim ama günde 1 kere az bir parça. çok kullanınca düşük riski yaratabiliyormuş o yüzden ben bir tutam çiğneyip suyla yutuyorum. Şifa olsun cnm.

anladım cnm ewet tedavi sürecinde olduğu için sorun teşkil etmez dedi doktorum ama yine de korkularım var dereotunu duydum ama uygulamadım ceviz suyu içiyorum oda ii geliomuş bakalım canım sağol yardımların için

yaptım kuzumda ben anlamadımm.benım kırpıkler o kadar uzun değil yaaa.kısa karışmıyor..:)

bnm oğlum 2009 doğumlu ve deli gibi kardeş istiyor bu ay tutturdu anne senin karnında kardeşim var diye her yerde uluorta söylüyor bunu rezil oluyorum en sonunda konuştum bizbizeyken söyle bi tek dedim ama bi yerde bi oyuncak görsün bunu kardeşime alıcam anne diyor Allahım bu ay bari tutsun

cnm benm ben de daha önce bekarken hipertiroid hastasıydım ama ilaç kullanarak atlattım hamile kalınca dr a bunu söyledim ve dr da her ay kan tahliliyle kontrol etti bi sorun olmadı sende de olmaz yeter ki dr bilsin onlar çözüyo bence hamile kalmanda sorun olmaz ama bebeğin düşmesine neden olabiliyormuş o nedenle kadın doğumcular sıkı takip ediyor korkma cnm sen kalbini ferah tut
sakıncalı olmaz dediyse yerinde olsam kullanırdım arkadaşım ama sen bilirsin

yaptım kuzumda ben anlamadımm.benım kırpıkler o kadar uzun değil yaaa.kısa karışmıyor..:)

bi kere bana da kirpiklerin karışıyor hamile misin demişti bir arkadaş umutlanmıştım ama negatifti sonuç bazen tutmayabiliyor maalesef...
bence en sağlamı kan tahlili çünkü ben ilkinde 10 gün geciktiği halde reglim ikinci çizgi çok silik çıkmıştı....

Rica ederim canım korkma hiç korkma. Rabbim o kadar büyük ki, kuzenimin hamileyken tsh si 25 e çıkmıştı ve ilaçla düşürdüler. Şükürler olsun kızı da cin gibi valla bi zilli bi zilli. Umutla dol lütfen endişe etme gereksiz şeytan vesveselerine kapılma. Onun işi yok ama sen ona iş verme canım. Herşey güzel olacak de, bebeğim olacak sağlıkla büyütücem de.
Bak sana bir yaşanmışlık anlatayım. Basit birşey,
Görümcem hamile kalıyor istemiyorken çocuk. Hemde adetine 4 gün kala tek korunmasız birliktelikten sonra ve vajinal duş yapmış sonrası kalmam diye de ertesi gün hapı içmemiş. Neyse dr dedi ki sende bronşit var bebekte de olma şansı %50. Görümceme hep dedim ki korkma olmayacak kendini olmayacağına inandır. neyse görümcem o kadar emindi ki olacağından nitekim bebek doğdu sağlıklı. Görümcem dedi aaa nasıl olur ben odasını bile alerjen boyadan yaptırdım bi ton para verdim. Vee flaş çocuk 6 aylıkken astımlı bronşit oldu.
Yani anlayacağın kendisi çağırdı hastalığı.
Bende oğluma hamileyken bir kız kardeşim down sendromlu benim 28 yaşında özel okula gidiyor. Eşim onun gibi olur mu bebeğimiz dedi bir gün ve ona nasıl olduğunu anlattım ve testlerimiz temiz çıktı. Eşime hep dedim ki bu testleri senin için yaptırıyorum sanmaki öyle bile olsam aldırcam. Bunu asla yapmam çünkü onlar yryüzündeki en günahsız melekler. Bu sefer de eşimin doğuştan kalp deliği varmış ve aort damarları tersmiş. kısacası temiz kan pis kana,pis kan temiz kana karışıyormuş. Bebeğimizde de olur mu diye bu sefer endişe içine girdi. Yine onu rahatlatmak bana düştü ve ben hiçbi zaman olumsuz asla ve asla düşünmedim benim bebeğim iyi dedim biliyorum ben. ayrıntılı usg de maaşallah çok sağlıklı çıktı.

Demek istediğim sen ne düşünürsen o olur inan bana. Güzel düşüneceksin asla şeytan vesveselerine kulak vermeyeceksin ki güzel olacak herşey. Bana diyorlar ki mail atmış bir bayan arkadaş, çok umutlusun bu ay anlaşmamı yaptın bebek gelecek diye. Haşaa ben Rabbim'in gücüne kudretine sığınıyorum her zaman. Ben Rabbime inanan bir kulum. Çok şükür o benim her daim yanımda ve ben inanıyorum ki bu ay bebeğim olacak. Benim gibi inana arkadaşlarımın da olacak. Çünkü biz umutsuzluğa kapılmıyoruz. Elimizden geleni de yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz. Hee olmadı mı çok şükür Rabbime benim rahimim var yumurtam var eşimde sperm var sağlığımız yerinde. Bu ay olmasa da olacak bebeğim. Umutsuzluk karamsarlık kötü vesvese yok. Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın inşallah. Çocuk dünyanın en güzel meyvesi.

Çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin canlar vaktinizi aldım.

Cnm bugun de bekle istersen yarin kan testi yaptir bence. İnsallah guzel sonuclar alacaksin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel moral veriyorsun cnm bende de hemen moral düşüyor çok umutsuzum nedense...
arkadaşımın 13-14 yıldır olmuyordu aşılama da başarısızlıkla sonuçlanmıştı tüp bebek tedavisine başladı ona dua ediyorum benm en azından bi tane var Rabbim ona nasip etsin diyorum

Okuldan geldim hemen topik te neler olmuş diye bakıyorum bağımlılık oldu sanırım iki arkadaş beklemede ay nasıl mutlu oldum inş güzel haberlerıni alırız benim 20 mayıs ama kaç aydır bekliyorum olmuyor sanırım ondan garip bir ümitsizlik var karnım falan ağırmaya başladı hemen adet diye değerlendiriyorum :-( her ay hamilelik belirtisi varmı yok mu diye bakmaktan yoruldum ama yinede rabbim hayırlı zamanda versin inş

Canim ne guzel dusuncelerin var. Umitsizlik yok oncelikle. Rabbim en kisa surede verecek onsallah. Kasiklarinda batma var mi cnm boyle egilip kalkarken felan?

Ben burdayiiimmm :)) benim de 23 mayis tahmini yumurtlama hakkimizda hayirlisi olsun 20 mayista baslayacagim calismalara su an adetimin son gunleri 20-22-23-24 bu gunler onemli ama ben zaten yumurtladigim gun hissediyorum atesim azicik cikiyor jel gibi akintim oluyor

gazlı bezi uzun tutcan evet içine katcan dediyim gibi cnm ısrar edemem yapın diye çok duyulmamış bişey ama ben yaparım faydasını görünce seni haberdar ederim cnm

Canim ne guzel dusuncelerin var. Umitsizlik yok oncelikle. Rabbim en kisa surede verecek onsallah. Kasiklarinda batma var mi cnm boyle egilip kalkarken felan?

Canım benim hiçbir belirti yok hamilelik adına gerçi adet adınada çok belirti yok ama

kızlar ya ben daha adet olmadımki benide ekleyin diyim bişeyde yok çıldıracam sökücüyüde bitirdim ne gelen var ne giden kandada sıfır çıktı acaba adet gecikmesi pkomu diyolar ne ondanmıyım

canım bnm çok güzel yazmışsın eline sağlık :) canım ben üç tane yavrumu kaybettim acım çok derin o yüzden herşeyden korkar oldum ikinci bir travmayı kaldıramam diye korkuorum allahım çok büyük inanıyorum melek yavrularım bana kardeşlerini gönderecek allahımın izniyle telaşım bundan dolayı allahım hayırlısını nasip etsin cümlemize öpüorum canım bnm

amin cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
her hamile gördümüzde öksüz çocuk gibi boynumuzu bükmeyelim inşallah o duyguyu bizde tatarız

son adet tarihim 3 mayıs.4 yıllık evliyim doğum kontrol hapını yeni bıraktım pek umudum da yok açıkcası hayırlısı bakalım. siteyede yeni üye oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…