Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ayyy çok uzuldum kuzum yaaaa.o koku dedıgın seyy bendede var.. sabah midem bulanıyo .sabah mutfaktaydım koku benım mıdemı alt ust edıyor uzak lasıyorum hemen

kızlar ben geldim benide listenize ekleyin günaydın herkeze bu arada inşallah hamile belirtileri olan arkadaşlarım hamiştir bizde bol bol seviniriz

Erken gebelik testi yada kan testi yaptırabilirsin çok merak ediyosan...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok dizginledım kendımı bugunde beklıycemm ..baktım gemedı sabah randevum var hastaneye gıdıcem kan testı yaptırıcammm.ne kadar dizginlesemde cok heyecanlıyımmm yaaaaa.

yok dizginledım kendımı bugunde beklıycemm ..baktım gemedı sabah randevum var hastaneye gıdıcem kan testı yaptırıcammm.ne kadar dizginlesemde cok heyecanlıyımmm yaaaaa.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman canım. ..

bu aralar 1 hafta olacak neredeyse eşimden kacıyorumm yahu hiçistek yokk..:)

ayyy çok uzuldum kuzum yaaaa.o koku dedıgın seyy bendede var.. sabah midem bulanıyo .sabah mutfaktaydım koku benım mıdemı alt ust edıyor uzak lasıyorum hemen

ay heycanlandım inşallah hamilesindir gülüm benim bu belirtiler herkezde var cnm sakın bendede olur deme iş yapim derken göz çıkarmayım sen inşallah allahın izniyle saglıklı bi hamilesin rabbimin izniyle

Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman canım. ..

ay heycanlandım inşallah hamilesindir gülüm benim bu belirtiler herkezde var cnm sakın bendede olur deme iş yapim derken göz çıkarmayım sen inşallah allahın izniyle saglıklı bi hamilesin rabbimin izniyle

ayyy.Amin cnm inş..Dilerim Rabbim den Herkes sevinsin herkesın kucakları bebısle dolsun..hayırlı saglıklı evlatlarımız olsun...

bu aralar 1 hafta olacak neredeyse eşimden kacıyorumm yahu hiçistek yokk..:)

kızlar bu ay buna dıkkat edelimmi gerçekten ben iki tane düşük yaptım ikisinide hamile oldumu ilişkide bişey anlamayarak hamilemiyim diye düşündüm ve dogru çıktı bence sizde üstüne düşün inşallah hamişsindirgülüm

İnşallah olmazsın tatlım. Günleri iyi değerlendir ayakları kaldırmayı unutmayalım. belimizi sıcacık tutalım. ayaklarımızı da sıcak tutalım. ve yorucu iş yapmayalım uzanmayalım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim yardımcımız olacaktır.[/QUOTE]

bu ay pek deneme yapamadık ama küçükte olsa bi ümit var

Cnm benide eklermisin batım 1 haziran inşallah :)

sarıbalım cok uzuldum durumuna yaş kac cnm senın kac yıllık evlısın ne kadardır ıstıyorsun bebıs...ıkısıde mı dıs gebelıktıııı....?

sarıbalım cok uzuldum durumuna yaş kac cnm senın kac yıllık evlısın ne kadardır ıstıyorsun bebıs...ıkısıde mı dıs gebelıktıııı....?

yaş 27 cnm 2 yıldır evliyim yok kuzum ilki normal düşüktü ikincisi dış gebelikti dış gebelikten sonra 6 ay korunduk iki aydan berlide istiyoruz cnm

yaş 27 cnm 2 yıldır evliyim yok kuzum ilki normal düşüktü ikincisi dış gebelikti dış gebelikten sonra 6 ay korunduk iki aydan berlide istiyoruz cnm

bende cnm 25 yasındayımm 26 da sayılırrr ıkı yıl olmak uzere temmuzda olucakk.bızım de 1,5 yıldır olmuyor tatlımm.sen hamıle kalabılıosunn en azından ben onuda goremedı. kıst vardı bende doktorun bırı cok sınırlenıyorum her bahsettımde benı tedavı etmeden progestron verıp gönderıodu 6 ayımı yedı. bu doktor.6.ayın sonunda ben yıne regl olunca ağla ağla sınırden ağlayarak özele gittim.Allah razı olsun ozeldekı doktorumdan cok ılgılendıı daha ılk gıttım gun kıstım oldunu soyledı tedavı ıle 2 ayda kurtuldum.gercı sonrası yıne bı umut olur dıye bekledım ama Hersey Allah tan cnm yaa ne zamn ol derse o zamn olucakkk inş.

Çok korkuyorum yaaaa yemin ederim çok geçmiş olsun canım sana da benimde yarın belli olacak sonucu

sitresi çok yapıyoz cnm elimizde olmadan sonra hüsrana ugruyoz inanki senin durumun daha iyi olur allahın izniyle zamanı vardır inşallah bu ay herkez hamiş oluruz çünkü hamile oldunu ögrenip sonra kaybetmek büyük yıkım oluyo bendede kis var suan ama olacak hepimiz hamiş kalacaz inşallah ben öyle hissediyorum bak ben yumurtayla ilgili bişey paylaşmıştım istersen adetten sonra sende yap ben bu ay yapacam ama cesaret edemezsen tabi olursa inşallah olmazsa bende etkisi olursa ben sana hatırlatırım yapman için ama ilk başta sitres onu bırakmamız lazım sonrada en güzel hamişler burdan çıkacak inşallah

Çok korkuyorum yaaaa yemin ederim çok geçmiş olsun canım sana da benimde yarın belli olacak sonucu

iki sonuçtanda korkma cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun ama sürekli kötüyü düşünürsen kötü olur inşallah kan deyerin düşmüştür kıste ama kürtajda olsan korkma en azından rahim temizlenir allahın izniyle daha güzel saglıklı hamilelik geçirirsin hep savat ve ayeter kürsü oku allah yar ve yardımcın olsun durumu bildir inşallah bişey olmadan sag salim gelirsin evine ve tekrardan hamişligi düşünürsün

kistin ne kadardı canım doğum kontrol hapıyla mı kurtuldun ? bende de var 4 cm di bu ay doğum kontrol hapı kullandım bakalım ne olacak sonuç

kızlar halimize binlerce şükredelim bir avuç kömür için kaç eve ateş düştü tabi bizlerede yüreyimize ateş düştü ama bire bir yaşayamayız ben haber seyredemiyorum anaları evlatları gördükçe ha bire dua ediyorum ama şükürde diyorum biz bebiş istiyoruz onuda rabbimden inşallahta olur çünkü rabbim hiçbir kulunun boynunu bükük katmaz ölümden başka oda allahın emri ama çok şükür bizim kocamız başımızda bu ay olur olmazsa öbür ay ama çok şükür yuvamız evimiz huzurlu bizden daha büyük acısı olanlar var onun için bu ay sitres etmeyelim sadece şükredelim çok şükür binlerce şükür

kistin ne kadardı canım doğum kontrol hapıyla mı kurtuldun ? bende de var 4 cm di bu ay doğum kontrol hapı kullandım bakalım ne olacak sonuç

benim sağ tarafta 3cm sol tarafta 2,5 cm olmak uzere birçok lezyon vardı.doğum kontrol hapı kullandım 2 ayda eridi hepsi..benımkısı çilulata kıstı bebek olmasını engellıyor du kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…