- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
benim ikinci hamilelimde adet olacam gibi belim agrıyodu sık idrare çıkıyodum bide kokuya duyarlıydım ve bilmiyom herkezdemi var bu sadece bendemi ilişkide bişey anlamıyodum test yaptım daha adetime 4 gün vardı idrar testi çıktı amaişte sonra dış gebelik oldunu ögrendim
Erken gebelik testi yada kan testi yaptırabilirsin çok merak ediyosan...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok dizginledım kendımı bugunde beklıycemm ..baktım gemedı sabah randevum var hastaneye gıdıcem kan testı yaptırıcammm.ne kadar dizginlesemde cok heyecanlıyımmm yaaaaa.
yok dizginledım kendımı bugunde beklıycemm ..baktım gemedı sabah randevum var hastaneye gıdıcem kan testı yaptırıcammm.ne kadar dizginlesemde cok heyecanlıyımmm yaaaaa.
ayyy çok uzuldum kuzum yaaaa.o koku dedıgın seyy bendede var.. sabah midem bulanıyo .sabah mutfaktaydım koku benım mıdemı alt ust edıyor uzak lasıyorum hemen
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman canım. ..
ay heycanlandım inşallah hamilesindir gülüm benim bu belirtiler herkezde var cnm sakın bendede olur deme iş yapim derken göz çıkarmayım sen inşallah allahın izniyle saglıklı bi hamilesin rabbimin izniyle
bu aralar 1 hafta olacak neredeyse eşimden kacıyorumm yahu hiçistek yokk..:)
sarıbalım cok uzuldum durumuna yaş kac cnm senın kac yıllık evlısın ne kadardır ıstıyorsun bebıs...ıkısıde mı dıs gebelıktıııı....?
yaş 27 cnm 2 yıldır evliyim yok kuzum ilki normal düşüktü ikincisi dış gebelikti dış gebelikten sonra 6 ay korunduk iki aydan berlide istiyoruz cnm
bendede aynısını demişlerdi düşük yaptım kanamam devam ediyodu sonra parça kala bilirler dediler kürtaj oldum bişe çıkmadı dış gebelik seninki dediler ikitane igne vurdular sürekli kan tahlili yaptırdımönce deyer yükseldi sonra yavaş yavaş düştü inşallah parçadır cnm dış gebelik deyildir korkma dediyim gibi kürtaşta uyuttur kendini beni canlı canlı yaptılar ölüyorum sandım ama uyutunca bişey anlamıyomusun
bende cnm 25 yasındayımm 26 da sayılırrr ıkı yıl olmak uzere temmuzda olucakk.bızım de 1,5 yıldır olmuyor tatlımm.sen hamıle kalabılıosunn en azından ben onuda goremedı. kıst vardı bende doktorun bırı cok sınırlenıyorum her bahsettımde benı tedavı etmeden progestron verıp gönderıodu 6 ayımı yedı. bu doktor.6.ayın sonunda ben yıne regl olunca ağla ağla sınırden ağlayarak özele gittim.Allah razı olsun ozeldekı doktorumdan cok ılgılendıı daha ılk gıttım gun kıstım oldunu soyledı tedavı ıle 2 ayda kurtuldum.gercı sonrası yıne bı umut olur dıye bekledım ama Hersey Allah tan cnm yaa ne zamn ol derse o zamn olucakkk inş.
Çok korkuyorum yaaaa yemin ederim çok geçmiş olsun canım sana da benimde yarın belli olacak sonucu
bende cnm 25 yasındayımm 26 da sayılırrr ıkı yıl olmak uzere temmuzda olucakk.bızım de 1,5 yıldır olmuyor tatlımm.sen hamıle kalabılıosunn en azından ben onuda goremedı. kıst vardı bende doktorun bırı cok sınırlenıyorum her bahsettımde benı tedavı etmeden progestron verıp gönderıodu 6 ayımı yedı. bu doktor.6.ayın sonunda ben yıne regl olunca ağla ağla sınırden ağlayarak özele gittim.Allah razı olsun ozeldekı doktorumdan cok ılgılendıı daha ılk gıttım gun kıstım oldunu soyledı tedavı ıle 2 ayda kurtuldum.gercı sonrası yıne bı umut olur dıye bekledım ama Hersey Allah tan cnm yaa ne zamn ol derse o zamn olucakkk inş.
Evt çok iştahlı yemiyorum bende ama bebrğim için değer.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sitresi çok yapıyoz cnm elimizde olmadan sonra hüsrana ugruyoz inanki senin durumun daha iyi olur allahın izniyle zamanı vardır inşallah bu ay herkez hamiş oluruz çünkü hamile oldunu ögrenip sonra kaybetmek büyük yıkım oluyo bendede kis var suan ama olacak hepimiz hamiş kalacaz inşallah ben öyle hissediyorum bak ben yumurtayla ilgili bişey paylaşmıştım istersen adetten sonra sende yap ben bu ay yapacam ama cesaret edemezsen tabi olursa inşallah olmazsa bende etkisi olursa ben sana hatırlatırım yapman için ama ilk başta sitres onu bırakmamız lazım sonrada en güzel hamişler burdan çıkacak inşallah
kistin ne kadardı canım doğum kontrol hapıyla mı kurtuldun ? bende de var 4 cm di bu ay doğum kontrol hapı kullandım bakalım ne olacak sonuç