Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Var gülüm var biraz sabretmemiz gerek galiba

Canım benim hiçbir belirti yok hamilelik adına gerçi adet adınada çok belirti yok ama

İnşallah güzel haberler alırız canım Rabbim gönlüne göre versin. Valla bizde sizinle heyecanlanıyoruz.

kızlar ya ben daha adet olmadımki benide ekleyin diyim bişeyde yok çıldıracam sökücüyüde bitirdim ne gelen var ne giden kandada sıfır çıktı acaba adet gecikmesi pkomu diyolar ne ondanmıyım

Canım sakin ol endişelenme. Herşey güzel olacak.

İnşallah canım herşeyi yaşayan bilir tabi biz sadece teselli edebilir umut verebiliriz sana. Umudunu kaybetme.

amin cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
her hamile gördümüzde öksüz çocuk gibi boynumuzu bükmeyelim inşallah o duyguyu bizde tatarız

Amin canım inşallah bu ay gelecek bebelerimizi inşallah Rabbimin izni ile geleceklerr :)

son adet tarihim 3 mayıs.4 yıllık evliyim doğum kontrol hapını yeni bıraktım pek umudum da yok açıkcası hayırlısı bakalım. siteyede yeni üye oldum:))

hoşgeldin canım beklenen adet tarihin BAT ne zaman canım? Uğurlu listemize seni de eklemeylim inşallah uğur getirsin.
folik asit kullanıyormusunuz?

Ben de kullanıyorum canım.

Hoşgeldin canım, bat tarihini yazarsan seni de ekleyelim uğurlu listemize inşallah sana da uüur getirsin bu ay bebişine kavuşursun. Bu grupta strese yer yok onu söyliyim. Rabbimden diliyoruz umut ediyoruz birbirimize umut oluyoruz. Stres en büyük düşmanımız bizim inan. Çoğumuz çörek otu kürüne başladık dilersen sende başlayabilirsin. kaliteli yumurta yapmak adına bir de eşlerimize aç karnına bir kaşık keçiboynuzu pekmezi veya keçiboynuzu özü veriyoruz. Şifa niyetine :)

yaa napimmm bilemedimmm..sence olmazsam bugun gıtmelı mıyım yarın yoksa bıras daha beklemelı mıyımm..bilemedim ki.....:44::44::44::44:

Canım kalbimden geçeni söylüyorum sana, bugün de bekle. Yarın sabah ilk idrarla bir tekrarla testi canım. Test sonucuna göre konuşalım tekrar. İnşallah güzel haberler vereceksin bize.

Merhaba canım, öncelikle üzüldüm bebeğini kaybettiğine. Emin ol burda hikayesi olan senin gibi çok arkadaş var. Bizim topiğimizde umut var umutsuzluğa yer yok. Dostluk var güzel paylaşımlar var. Birbirimize umut olmak için buradayız hepimiz. Umarım sana da umut oluruz. Daha önce dr. kontrolleri yaptırdın mı? Bende martta düşük yaptım ve hala olmadı benim de ama bu ay olacak buna inanıyorum. Bu topik ve buradaki bütün arkadaşların enerjisi ile sana da Rabbim bir melek göndersin inşallah. Çoğu arkadaşımzla birlikte çörek otu kürü kullanıyoruz sende dene canım istersen bir de soğan kürü tavsiye ederim sana rahmini temizlemek adına.

İyi çok şükür canım. Kanaman var mı peki canım? Bittiyse kanama o zaman parça kalmamıştır muhtemel içerde. Adetin de gelir bir haftaya inşallah.

blacbericimmm ben test yapmadım kııı daha dogrusu uzun zamn oldu test yapmayı bırakalı..şimdide gecıkme olunca bı umut gıdeyım hastaneye dedım ama erken mı dıyorumm

cnm pikonun bulguları ney biraz anlatırsan sevinirim şimdiden tşkler

Polikistik Over "çok sayıda kist içeren yumurtalık" anlamına gelen bir terimdir. Polikistik over (PKO) üreme çağında olan bir kadında düzenli olarak gerçekleşmesi gereken yumurtlama işlevinin aksaması, tüylenmede artış, adet gecikmeleri, kilo alma, sivilcelenme, gebe kalamama veya zor gebe kalma gibi belirtilerle seyreden bir durumdur.
Polikistik over, üreme çağında olan kadınların yaklaşık %5'inde görülür.
PKO'nun merkezinde herhangi bir nedenle yumurtlama işlevinin yarım kalması yer alır. PKO'nun diğer belirti ve bulguları genellikle bu temel bozukluğa ikincil olarak gelişirler. Yumurtlamanın yarım kalması, içinde yumurta hücresini barındıran folikül adlı yapının yumurta hücresini olgunlaştıracak ve çatlayarak bu hücreyi serbest bırakacak büyüklüğe ulaşamaması ve milimetrik çaplarda kistik bir yapı olarak yumurtalık içinde yerini almasına neden olur. Yumurtlama işlevi bu şekilde yarıda kalmaya devam ettiği sürece her ay yumurtalık içindeki ufak kistlere bir yenisi katılır ve yumurtalıklar bir süre sonunda çok sayıda kist içeren ve ileri durumlarda normalden büyük çaplara ulaşan yapılara dönüşürler. Folikül gelişimi yumurtalıkların dış yüzeyine yakın kısmında olduğundan her yarım kalan adet döngüsünde sayısı artan bu kistler yumurtalığın yüzeye yakın kenarı boyunca dizilirler.
Alıntı-

blacbericimmm ben test yapmadım kııı daha dogrusu uzun zamn oldu test yapmayı bırakalı..şimdide gecıkme olunca bı umut gıdeyım hastaneye dedım ama erken mı dıyorumm

gülüm yaptır sürekli acaba dicene en azından bizleri sevindirirsin inşallah hamişsindir allahım duy sesimizi lütfen

İyi dileklerin için tşkrler teolag aynı düşünceler hepiniz için olsun dualarimda herkez var allah her isteyene versin doktor kontrollerimde herşey normal . Bebeğimi kaybettim demiştim ya oda çok zor olmuştu 1 sene sonra tam hayallerime kavuşuorum derken yıkıldı bütün hayallerim sil baştan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tşkler cnm benim adet gecikmesi kasık arısı yaşıyorum ama bilmiyorum benle alakamı cnm ben pazartesi yaptırmışım testi baktım şimdi günleride karıştırıyom artık sıfır çıkmıştı ve adet sökücü verdi ama hala gelmedi kırmızılar hamile deyilimdir dimi ilaç bugün bitiyo

canım troitlerine baktırdın mı? Troit yüksekliği de gecikme yapıyormuş. Gerçi ben hiç gecikmem 28 de olurum ama her bünyede farklı reaksiyon gösterebilir. Bir de şu var ben doğum yapmadan çnce hep gecikirdi 35 günde olduğumu bilirim. Dr her ay oluyora 40 günde bir bile olursun sorun yok derdi. Rahmin de temizse kistin yoksa problem yok derdi. Bir kere doğum yapsan eğer rahim temizse adetlerin düzene girer canım. Zaten allah korusun pko olsan dr usg de görürdü.

Canım Rabbimin vardır bir bildiği eminim. Sen sıkma canını her kadının bir hikayesi var evlatla ilgili bu hayatta. Eğer bir sorun yoksa stres kaynaklı sıkıntı yaşıyor olabilirsin canım.

Soğan kürü ile hamile kalanlar bu kür sayesinde yumurta sayılarını arttırdıkları için hamile kalabilmektedirler. Yumurta sayıları yetersiz olan ve yumurtalıklarında kist bulunan kadınlar hamile kalmada sorun yaşamaktadırlar. Kadınlara yaklaşık olarak on iki adet döneminde hamile kalamadıkları takdirde, bu yöntemi on beş gün süreyle uygulamalarını tavsiye ederiz. Eğer kadınlar 35 yaş üzerindeyse, bu kürü 12 ay beklemeden hemen uygulamaları daha faydalı olacaktır. Çünkü kadınlardaki yumurta rezervi ergenlik döneminden itibaren azalma gösterir. Bu yaşlara gelindiğinde bu rezervler azaldığından hamile kalma olasılığı da azalır. Yumurta üretiminin yaşla olan bağlantısı ileri yaşlarda kadınların sorun yaşamasına sebep oluyor. Bu nedenle destekleyici doğal yöntemler faydalı olacaktır. Yumurtalık kistleri bulunan kadınlarda hamile kalmada, sorun yaşayanlar arasındadır. Bu yüzden kistlerin giderilmesi gerekir. Uygulayacağınız bu doğal yöntem sayesinde, sizlerde hamile kalma şansına sahip olabilirsiniz. Soğan kürü kadınların yumurtalık ve rahimde olan problemleri gideren şifalı bir karışımdır.
Hamile kalmak için soğan kürü hazırlama

Bir adet yemeklik kuru soğan ve iki bardak klorsuz su yardımıyla kürümüzü hazırlayabiliriz. Kuru soğanı kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan kullanmamalısınız. Mutlaka kabukları açık kahverengi olan yemeklerde kullandığınız kuru soğanı kullanmalısınız. Soğanı kabukları ve köküyle kaynatacağınız için, sirkeli suda bir süre bekletirseniz dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencereye koyarak kaynatmalısınız. Bunun içine soğanı soymadan, dört parçaya bölerek atmalısınız. Bu şekilde beş dakika kadar kaynattığınızda, kürünüz hazır hale gelecektir. Daha sonra ılınması için bir kenara almalısınız.

Soğan kürünü nasıl kullanmalısınız?

Bu kürü en fazla on beş gün süreyle uygulamalısınız. Başladıktan bir iki gün sonra vajinal akıntılarınızın arttığını görebilirsiniz. Bu durum daha sonra geçecektir. Yemeklerden on dakika kadar önce, kürü ılık bir şekilde içmelisiniz. Her gün mutlaka taze olarak hazırlamalısınız. Bu yumurtalıklarda olan kistlerin giderilmesi ve yumurtlamanın düzenli olmasına katkı sağlayacak bir kürdür. Küre adet görmeye bağladığınız yedinci günde başlamanız tavsiye edilir. Bu süreden itibaren on beş gün boyunca kullanmalısınız. Bundan sonraki adetinizin onuncu gününden itibaren bu uygulamayı beş ya da yedi gün daha uygulamanız daha etkili olması açısından tavsiye edilir.
Alıntı-

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım kuafördemi çalışıyorsun sen?

evet cnm kendi işimde amele olanlardanım çok yoruldum ama napim mejbur hele hamileyken insanlara yalvarıyodum eleman var o yapsın işinizi benim düşük telikem var diye ama vicdansızlar ısrarla beni istiyorlar mejburen giriyosun onun için sogudum işimden biran evel evimde oturmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…