Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim ne guzel dusuncelerin var. Umitsizlik yok oncelikle. Rabbim en kisa surede verecek onsallah. Kasiklarinda batma var mi cnm boyle egilip kalkarken felan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim hiçbir belirti yok hamilelik adına gerçi adet adınada çok belirti yok ama :KK1:

doğum kontrol hapını bırakmaya bu ay karar verdim.folik asite başlamak için geçmi kaldım diye düşünüyorum?gerçi hapı bırakınca hemen kalma ihitmalimde çok yok gibi.bilemedimm

doğum kontrol hapını bırakmaya bu ay karar verdim.folik asite başlamak için geçmi kaldım diye düşünüyorum?gerçi hapı bırakınca hemen kalma ihitmalimde çok yok gibi.bilemedimm

inşallah olursun cnm ama sorun olmaz zaten hamileligin 3 ayıda kullanıyosun zaten gereken faydayı görürsün

prolaktini yüksek olsn varmı?benim 40,81,en yüksek değer 26,00 olması gerekiyor.sanırım buda hamile kalmamızı engelliyormuş

prolaktini yüksek olsn varmı?benim 40,81,en yüksek değer 26,00 olması gerekiyor.sanırım buda hamile kalmamızı engelliyormuş

canım yanlış bilgilendirmeyim ama benimde yüksekti bana haftada iki sün saati saatine içilecek bi ilaç vermişti doktor adını hatırlamıyom mesela pazertesi saat 11 de içiyosan cuma yine 11 de içecektin içtim hatta o ay hamile kalmıştım ilaç verdimi doktor

arkadaşalr beslenmenize dikkat ediyormusunuz?neler yiyip neler içiyorsunuz?biraz kilo vermek istiyorum hamile kalmadan önce

Merhaba kıslar bende 3 defa klomen kullandım malesef hamile kalamadım bu ay bıraktım biraz dinleneyim dedim akışına bıraktım haziranda adet olunca gitmeyi düşünüyorm doktora tekrar aydır tedavi gördüm çok zor stress başka bişey değil Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim

Cnm bugun de bekle istersen yarin kan testi yaptir bence. İnsallah guzel sonuclar alacaksin cnm

yaa napimmm bilemedimmm..sence olmazsam bugun gıtmelı mıyım yarın yoksa bıras daha beklemelı mıyımm..bilemedim ki.....:44::44::44::44:

Merhaba kıslar bende 3 defa klomen kullandım malesef hamile kalamadım bu ay bıraktım biraz dinleneyim dedim akışına bıraktım haziranda adet olunca gitmeyi düşünüyorm doktora tekrar aydır tedavi gördüm çok zor stress başka bişey değil Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim

öyle tatlım ama zamnlada alışıyonn.ben her ay regl ol gorunce şimdi gecikince sapıttımm..bende klomen kullandım.2 kez 1 er ayda vucut dınlensın dıye doktor vermedı.yanı bır ay verdı 1 ay vermedı bu ayda vucudumun dınlenme ayıydı..

öyle tatlım ama zamnlada alışıyonn.ben her ay regl ol gorunce şimdi gecikince sapıttımm..bende klomen kullandım.2 kez 1 er ayda vucut dınlensın dıye doktor vermedı.yanı bır ay verdı 1 ay vermedı bu ayda vucudumun dınlenme ayıydı..

bende o şekilde yapmıştı doktor rahim filmi çektirdin mi benden istedi ama hazır degilim daha haziran ayında çektirecegim hem dinlenmek istedim çalışıyorm izin alma problemim var

bende o şekilde yapmıştı doktor rahim filmi çektirdin mi benden istedi ama hazır degilim daha haziran ayında çektirecegim hem dinlenmek istedim çalışıyorm izin alma problemim var[/QUO
Rahım fılmı çektirdim tatlımm yollar açık.filmlerım çok net çıktı. herşey yolunda yapılması gereken tum tahlıllerım yapıldı sorun yok.Allah ım ne zamn ol derse o zamn olucak bebiş.

Kızlarr ben aralık ayında bebeğimi kaybettim gelişmediği için tekrar hamile kalamıorum neden olabilir benim durumunda olan kimse yok muu çok istiorum hamile kalabilmeyi😟

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki sonuçtanda korkma cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun ama sürekli kötüyü düşünürsen kötü olur inşallah kan deyerin düşmüştür kıste ama kürtajda olsan korkma en azından rahim temizlenir allahın izniyle daha güzel saglıklı hamilelik geçirirsin hep savat ve ayeter kürsü oku allah yar ve yardımcın olsun durumu bildir inşallah bişey olmadan sag salim gelirsin evine ve tekrardan hamişligi düşünürsün

Canım tel. Açtım doktora çok şükür gerek yok dedi hiç bişeye tekrar gel dedi 26sında kanaman yoksa sıkıntı yok dedi toparlicaksın dedi öle:/ inşallah iyi olur herşey herkese dua ediorum sağlıklı bebekler versin rabbim canım sana da bana da

Canım tel. Açtım doktora çok şükür gerek yok dedi hiç bişeye tekrar gel dedi 26sında kanaman yoksa sıkıntı yok dedi toparlicaksın dedi öle:/ inşallah iyi olur herşey herkese dua ediorum sağlıklı bebekler versin rabbim canım sana da bana da

Amin gülüm benim allah razı olsun bak ne güzel düzelmiş sevindim cnm adına allah bidaha o gül yüzünü soldurmasin hep güldürsun rabbim bundan sonra hayırlı bebişlerin olur inşallah

X