Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yumurta ile lgılı dedıgın sey ne cnm anlamadımmm?:44::44::44:

Kızlar keçi boynuzu özü aldım eşime oğluma da vericem.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yumurta ile lgılı dedıgın sey ne cnm anlamadımmm?:44::44::44:

taze köy yumurtasını günlük olacak zeytin yagı ile pişiriyon az maydonozu sıcak suya batırıp çıkarıyon bunları gazlı beze önce maydonozu sonra yumurtayı katıp rahime katıyon akşam sabaha kadar kalıyo üç gün bunu uyguluyon ondan sonra ilişkiye giriyon ben bi kaç kişiden duymuştum inanmadım ama kuzenim yapmış faydası olunca bu ay bende denicem inşallah olur

neye ıyı gelıyor cnm .kuzenınde ne gıbı bı fayda görduuu cnmm.kiss için mii

amin cnm inş...çok sevdım kız ben senı dur bi denıyımmm bakalımmm...kirpik karısmasından mı anladın onu pek anlayamadımmm cnm

Saol cancan. Sevgi karşılıklı.
Babannem demişti bana da ve gerçekten kirpiklerim karışmıştı. Yani kimi sağa kimi sola dönük düz değil cnm. Yaptın mı bu arada

Ya cnm çok özür diliyorum hepsini anladım da, öncelikle ben yapamam ist. Göbeğinde nerden bulcam kıs gunluk yumurta. Hadi buldum diyelim rahime katıyon dedın ya o ne demek anlamadım. İçine mi yerleştircez yani nasıl

Kızlar birsey sorucam sıze. Dr mantarım olunca bır ılac vermıstı rahmı temızlesın dıye haftada bır rahımden sokup içeri boşaltıyorsun ve bu ilaçlı su ve batıkon karışımı bısey. Acaba bugun gunu yapsam mı yapmasam mı bılemedım. Fikirleriniz nedir?

kızlar içim çok ama çok acıyor... haberleri izleyemedim ancak akşam bakabildim ağlamaktan anlayamadım bile. bir yandan sinirlendim ihmaller zincirine bir yandan kendimi o ailelerin yerine koydum çıldıracağımı sandım... çok vebal aldı sorumlular çok....

bende bir değişiklik yok oğlum biraz rahatsız evdeyiz birkaç gün...
reglimin 3. günündeyim.
bu ay acaba incir kürü yapsam mı diyorum ama içimden hiçbir şey gelmiyor.

ben hsg çektirdim cnm hani muayene olurken katater mi ne takıyorlar ya onun rahatsızlığını hissediyorsun bir de bir tür sıvı veriliyor onun basıncını duyuyorsun ağrı filan yok yani ben ağrı kesici bile almamıştım anestezi de kullanmamıştım çok korkmuştum ama bir şey olmuyor aslında birkaç saniyelik bir film çekme işi işte. o kadar. dayanılıyor yani. ben hep içimden çocuk için çocuk için diye sayıklamıştım:)))))

aynen cnm katılıyorum sana.

Ya bu adamlar neden böyle yaa.. Hem isterler hemde gerek var dersin yapmazlar. Sonra da gene mi adet oldun boşver ya deyip geçebilecek kadar rahat olabiliyorlar...
benm eşim de onlardan... utanıyor diye örnek bile vermedi bir kez üroloğa gitti o kadar. hep ben gittim ilk çocukta Dr.a, muayeneler, hsg çekimi, yumurtlama takipleri... yeter dedim artık ben de gitmek istemiyorum. olacağı varsa olur modundayım. sonra ben soğan suyunu içtim aç aç ama beyefendi keçiboynuzu kürünü yarım yamalak uyguladı Allahtan o ay hamile kaldım da dilime düşmedi:)
her adet oluşumda bir ağlamak tuttururdum ilk bebek istediğim zamanlar, olsun cnm olur bir dahaki ay deyip döner yatar uyurdu bir güzel. çıldıracağımı sanırdım. üzülsen ne olacak der geçerdi. erkekler gerçekten çok rahat
bana bu siteye takılma sana zarar verir diyor şimdi bir kür hazırlayıp önüne versem dicekki ordanmı öğrendin neyse kendide internetten araştıracak görür inşallahta imana gelir:)
aaa ben de bu lafı nerden tanıyorum diyorum:)))) eşim de fazla girme internete orda da çok şey okuyup kafanı sürekli bebekle meşgul ediyosun sonra da stresten olmuyor diyordu yaaaa :))))

kızlar olacağı varsa oluyor

Hakkında hatırlısı olsun tatlım kan testı yaptırabılırsın.

ayy ben öyle şeylere güvenemiyorum hadi soğan incir kürü neyse en azından içiyosun ama alttan yapılan kürlere ilaçlara korkuyorum ne bileyim

neden bugün yapayım mı diyosun regl bitti yeni diye mi
ilacın kullanılması ya da kullanılmaması gereken bir dönem varmı prospektüsüne bak ya da olmadı dr u ara sor ben dr a sorardım açıkçası

Evet canım olacağı varsa oluyor ama yine de pozitif düşünmenin stresten uzak kalmanın da çok faydası var tabi. Açıkçası eşim bana facebook a girme kk de takıl diyor. Çünkü face bende stres yapıyor yedi düvel sülalem face de eşimind e aynı her paylaşım sıkıntı yapıyordu. Artık face kullanmıyorum ve burası aşırı rahatlatıyor çünkü derdini anlayan insanlar ve dert ortakların var. önemli olan o insanlara da umut vermek bence. Bir kere umutsuz kaldım ve o ay troit ve mantar nüksetti. bence düşünmek onu çağırmak gibi bir duygu. Ben bebek düşünüyorum ve düşüncemle onu çağırıyorum pozitif düşünüyorum ki tsh yuksekken bu şekilde olmak daha zor oluyordu ama oluyor. İstersen oluyor.
İlk oğlumda ilk ay hamile kaldığım için sıkıntımız yoktu çok şükür. Bu sefer ilk zamalar hep mırın kırın yapıyordu. Keçi boynuzu iş yerinde yiyiyor şimdi bende özü alıcam dedim al al sabahları içerim aç karnına dedi. Erkeklerin çok üstüne gidince ters tepiyor sanırım.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlık ocağında oğlum bir bebek gördü -ay anne bebeğe bak ne kadar tatlı canım benim yerim seni, dedi. içim çok hoş oldu ve dedim kendi kendime,
"İNŞALLAH ANNEM BU AY KARDEŞİN GELECEK VE 9 AY SONRA KENDİ KARDEŞİNİ SEVECEKSİN."

cnm ya biliosun bende tiroid sorunu var ama ben senin kadar sakin olamıyorum, ths düşmeden gebe kalırsam diye korkuorum o yüzden korunup korunmamak konusunda kararsızım haftaya ilk kontrolüm var beklesem sonuca göre mi karar versem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…