- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
sitresi çok yapıyoz cnm elimizde olmadan sonra hüsrana ugruyoz inanki senin durumun daha iyi olur allahın izniyle zamanı vardır inşallah bu ay herkez hamiş oluruz çünkü hamile oldunu ögrenip sonra kaybetmek büyük yıkım oluyo bendede kis var suan ama olacak hepimiz hamiş kalacaz inşallah ben öyle hissediyorum bak ben yumurtayla ilgili bişey paylaşmıştım istersen adetten sonra sende yap ben bu ay yapacam ama cesaret edemezsen tabi olursa inşallah olmazsa bende etkisi olursa ben sana hatırlatırım yapman için ama ilk başta sitres onu bırakmamız lazım sonrada en güzel hamişler burdan çıkacak inşallah
yumurta ile lgılı dedıgın sey ne cnm anlamadımmm?:44::44::44:
taze köy yumurtasını günlük olacak zeytin yagı ile pişiriyon az maydonozu sıcak suya batırıp çıkarıyon bunları gazlı beze önce maydonozu sonra yumurtayı katıp rahime katıyon akşam sabaha kadar kalıyo üç gün bunu uyguluyon ondan sonra ilişkiye giriyon ben bi kaç kişiden duymuştum inanmadım ama kuzenim yapmış faydası olunca bu ay bende denicem inşallah olur
Kızlar keçi boynuzu özü aldım eşime oğluma da vericem. Eki Görüntüle 1114871
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neye ıyı gelıyor cnm .kuzenınde ne gıbı bı fayda görduuu cnmm.kiss için mii
benim sağ tarafta 3cm sol tarafta 2,5 cm olmak uzere birçok lezyon vardı.doğum kontrol hapı kullandım 2 ayda eridi hepsi..benımkısı çilulata kıstı bebek olmasını engellıyor du kuzum
Kızlar keçi boynuzu özü aldım eşime oğluma da vericem. Eki Görüntüle 1114871
Hoşgeldin canım uğurlu listemize ekledim umarım sana da uğur getirsin bu liste.
Canım günaydın,
son durum nedir bilgi verir misin? Güzel haberler alırız inşallah.
amin cnm inş...çok sevdım kız ben senı dur bi denıyımmm bakalımmm...kirpik karısmasından mı anladın onu pek anlayamadımmm cnm
Beni de ekledinmi o listeye(
inşallah cnmşifasını tez vakitte bulursunuz allahın izniyle
Cnm benide eklermisin batım 1 haziran inşallah :)
taze köy yumurtasını günlük olacak zeytin yagı ile pişiriyon az maydonozu sıcak suya batırıp çıkarıyon bunları gazlı beze önce maydonozu sonra yumurtayı katıp rahime katıyon akşam sabaha kadar kalıyo üç gün bunu uyguluyon ondan sonra ilişkiye giriyon ben bi kaç kişiden duymuştum inanmadım ama kuzenim yapmış faydası olunca bu ay bende denicem inşallah olur
yumurta ile lgılı dedıgın sey ne cnm anlamadımmm?:44::44::44:
öncelikle merhaba birşey sormak istiyorum hsg çektirdim demişsiniz benimde çektirmem lazım ama çok korkuyorum ağrısından bayılanlar bile olmuş ama eski yeni die adlandırıolar eskiden rahmi dışarı çıkarıomuş şimdi öle deilmiş sanırm sizde yeni çektirenlerdensiniz gerçektn bayılcak kadar ağrı oluormu
aynen cnm katılıyorum sana.bence abartılıyor rahime bir sıvı enjekte ediliyor tabi iğneyle değil alltan muayene olur gibi sadece basınçtan ağrı değilde bir zorlanma oluyo kimisinde bu bile olmuyo ağrı eşiğim çok yüksek değildi ama anestezili yaptıranlara kızdım 2 yada 3 dakikalık bi adet sancısı düşünün....
benm eşim de onlardan... utanıyor diye örnek bile vermedi bir kez üroloğa gitti o kadar. hep ben gittim ilk çocukta Dr.a, muayeneler, hsg çekimi, yumurtlama takipleri... yeter dedim artık ben de gitmek istemiyorum. olacağı varsa olur modundayım. sonra ben soğan suyunu içtim aç aç ama beyefendi keçiboynuzu kürünü yarım yamalak uyguladı Allahtan o ay hamile kaldım da dilime düşmedi:)Ya bu adamlar neden böyle yaa.. Hem isterler hemde gerek var dersin yapmazlar. Sonra da gene mi adet oldun boşver ya deyip geçebilecek kadar rahat olabiliyorlar...
aaa ben de bu lafı nerden tanıyorum diyorum:)))) eşim de fazla girme internete orda da çok şey okuyup kafanı sürekli bebekle meşgul ediyosun sonra da stresten olmuyor diyordu yaaaa :))))bana bu siteye takılma sana zarar verir diyor şimdi bir kür hazırlayıp önüne versem dicekki ordanmı öğrendin neyse kendide internetten araştıracak görür inşallahta imana gelir:)
Gunaydinlar
Maden kazasını dün kahvalti masasında öğrendim hickiriklarini tutamadım. Bekleyen ailelerin arasindaydim sanki. Inşallah her biri şehitlik mertebesine erisir. Rabbim ailelerine sabır versin.
Adetim 4 gün gecikti. Dün sadece kasiklrimda hafif ağrılar hissettim. Dün akşam idrar gebelik testi yaptım. Önce kırmızı dalgalar olustu sonra beyazlık netleşti dalgalar yok oldu. Yani negatif çıktı. Ama hala adet olmadım ve şişlik felanda yok
ayy ben öyle şeylere güvenemiyorum hadi soğan incir kürü neyse en azından içiyosun ama alttan yapılan kürlere ilaçlara korkuyorum ne bileyimYa cnm çok özür diliyorum hepsini anladım da, öncelikle ben yapamam ist. Göbeğinde nerden bulcam kıs gunluk yumurta. Hadi buldum diyelim rahime katıyon dedın ya o ne demek anlamadım. İçine mi yerleştircez yani nasıl
Kızlar birsey sorucam sıze. Dr mantarım olunca bır ılac vermıstı rahmı temızlesın dıye haftada bır rahımden sokup içeri boşaltıyorsun ve bu ilaçlı su ve batıkon karışımı bısey. Acaba bugun gunu yapsam mı yapmasam mı bılemedım. Fikirleriniz nedir?
kızlar içim çok ama çok acıyor... haberleri izleyemedim ancak akşam bakabildim ağlamaktan anlayamadım bile. bir yandan sinirlendim ihmaller zincirine bir yandan kendimi o ailelerin yerine koydum çıldıracağımı sandım... çok vebal aldı sorumlular çok....
bende bir değişiklik yok oğlum biraz rahatsız evdeyiz birkaç gün...
reglimin 3. günündeyim.
bu ay acaba incir kürü yapsam mı diyorum ama içimden hiçbir şey gelmiyor.
ben hsg çektirdim cnm hani muayene olurken katater mi ne takıyorlar ya onun rahatsızlığını hissediyorsun bir de bir tür sıvı veriliyor onun basıncını duyuyorsun ağrı filan yok yani ben ağrı kesici bile almamıştım anestezi de kullanmamıştım çok korkmuştum ama bir şey olmuyor aslında birkaç saniyelik bir film çekme işi işte. o kadar. dayanılıyor yani. ben hep içimden çocuk için çocuk için diye sayıklamıştım:)))))
aynen cnm katılıyorum sana.
benm eşim de onlardan... utanıyor diye örnek bile vermedi bir kez üroloğa gitti o kadar. hep ben gittim ilk çocukta Dr.a, muayeneler, hsg çekimi, yumurtlama takipleri... yeter dedim artık ben de gitmek istemiyorum. olacağı varsa olur modundayım. sonra ben soğan suyunu içtim aç aç ama beyefendi keçiboynuzu kürünü yarım yamalak uyguladı Allahtan o ay hamile kaldım da dilime düşmedi:)
her adet oluşumda bir ağlamak tuttururdum ilk bebek istediğim zamanlar, olsun cnm olur bir dahaki ay deyip döner yatar uyurdu bir güzel. çıldıracağımı sanırdım. üzülsen ne olacak der geçerdi. erkekler gerçekten çok rahat
aaa ben de bu lafı nerden tanıyorum diyorum:)))) eşim de fazla girme internete orda da çok şey okuyup kafanı sürekli bebekle meşgul ediyosun sonra da stresten olmuyor diyordu yaaaa :))))
kızlar olacağı varsa oluyor
Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.
UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Delfn........................14 Mayısbeklemede güzel haber inşallah.
Ayshe9388................15 Mayısbeklemede güzel haber inşallah.
Teolog5525...............20 Mayıs
Asibayburtlu...............22 Mayıs
Bebegım....................25 Mayıs
Ddm_grhn.................1 Haziran
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Esra_the_teacher........3 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
Ayshenn....................8 Haziran
26May......................10 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Ömrüm3208.............13 Haziran
Acr34.......................14 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran
Haziran ayı anne adaylarının uyguladıkları kürler;
Her sabah aç karnına eşlere bir tatlı kaşığı harnup(keçi boynuzu) pekmezi veriyoruz.
Adet bitiminde bebeklerimizin tutunmasını kolaylaştırmak adına belimize yakı koyuyoruz. Her banyoda değiştiriyoruz. Yakı eczanelerde 1 TL karşığı satılıyor.
Yumurtalarımızın daha sağlıklı gelişmesi için de bal-tarçın-çörek otu karışımı uyguluyoruz.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyiyorsunuz.
Dileyen incir kürü de uygulayabilir. o da şu şekilde oluyor;
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için. İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin. Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beYaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın. Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz; Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.