- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Canim ne guzel dusuncelerin var. Umitsizlik yok oncelikle. Rabbim en kisa surede verecek onsallah. Kasiklarinda batma var mi cnm boyle egilip kalkarken felan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son adet tarihim 3 mayıs.4 yıllık evliyim doğum kontrol hapını yeni bıraktım pek umudum da yok açıkcası hayırlısı bakalım. siteyede yeni üye oldum:))
folik asit kullanıyormusunuz?
doğum kontrol hapını bırakmaya bu ay karar verdim.folik asite başlamak için geçmi kaldım diye düşünüyorum?gerçi hapı bırakınca hemen kalma ihitmalimde çok yok gibi.bilemedimm
prolaktini yüksek olsn varmı?benim 40,81,en yüksek değer 26,00 olması gerekiyor.sanırım buda hamile kalmamızı engelliyormuş
Cnm bugun de bekle istersen yarin kan testi yaptir bence. İnsallah guzel sonuclar alacaksin cnm
Merhaba kıslar bende 3 defa klomen kullandım malesef hamile kalamadım bu ay bıraktım biraz dinleneyim dedim akışına bıraktım haziranda adet olunca gitmeyi düşünüyorm doktora tekrar aydır tedavi gördüm çok zor stress başka bişey değil Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
öyle tatlım ama zamnlada alışıyonn.ben her ay regl ol gorunce şimdi gecikince sapıttımm..bende klomen kullandım.2 kez 1 er ayda vucut dınlensın dıye doktor vermedı.yanı bır ay verdı 1 ay vermedı bu ayda vucudumun dınlenme ayıydı..
bende o şekilde yapmıştı doktor rahim filmi çektirdin mi benden istedi ama hazır degilim daha haziran ayında çektirecegim hem dinlenmek istedim çalışıyorm izin alma problemim var[/QUO
Rahım fılmı çektirdim tatlımm yollar açık.filmlerım çok net çıktı. herşey yolunda yapılması gereken tum tahlıllerım yapıldı sorun yok.Allah ım ne zamn ol derse o zamn olucak bebiş.
evet cnm hamileligi düşünen herkeze veriyo doktorlar kötü bişey deyil kullan vitamin hapı olarak düşün cnm
iki sonuçtanda korkma cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun ama sürekli kötüyü düşünürsen kötü olur inşallah kan deyerin düşmüştür kıste ama kürtajda olsan korkma en azından rahim temizlenir allahın izniyle daha güzel saglıklı hamilelik geçirirsin hep savat ve ayeter kürsü oku allah yar ve yardımcın olsun durumu bildir inşallah bişey olmadan sag salim gelirsin evine ve tekrardan hamişligi düşünürsün
Napim valla cnm müşteri bitti sıra bana geldi fön cektiriyorum sen napyon yeni gördüm msjsarıbalım biz kalmışık topikte :) napıyonnnnn?
Canım tel. Açtım doktora çok şükür gerek yok dedi hiç bişeye tekrar gel dedi 26sında kanaman yoksa sıkıntı yok dedi toparlicaksın dedi öle:/ inşallah iyi olur herşey herkese dua ediorum sağlıklı bebekler versin rabbim canım sana da bana da