- 17 Kasım 2012
- 205
- 80
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.081
bılmıyorum kı canımbenım de 5. gun bugun. yarın tahlıl yaptırmaya gıdıcem. benımde senın gıbı olabılır belkı de
inşşallah sende vardır canm bende çok umutlanmıstm doktor olursn demişti niye olmadımkı stresten mi acaba streste yapmadmkı ped bıle aldm adet olucam dıye
Bende 2,5 aydır kullanıyorum canım bende fazlası atılıyor diye biliyorum yani yarın kullanmazsan vücutta yok diye bir şey yok günlük atılmıyor dışarı. Eksik olmasın da fazla olsun. Allah tez vakitte yeniden bize de nasip eder inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugun 5. gun canım :) 3. gunumde pembe akıntım geldı.sonra da bısey gelmedı daha. boyle guldugume bakma cok endıselıyım , koyu bısey cıkıcak dıye. yarın esımle test yaptırmaya gıdıcez :)
Chuchee hsonu testi nerde yaptırıyorsun özel hastanede filan mı ?ya ben aile hekimim aradım sadeece sabah kan alabilirz diyo ama ben sbahtan akşama kadr işteyim.
yawrum ınan senın adına uzuleyım mı sewıneyım mı bılemedımadet olmadıysan 2 hafta gectıyse hamılesındır belkı olamaz mı ?
Hayırlı sonuç alırsın inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ttalım ben umranıyedeyım. afıyet hastanesınde yaptırıcam. sabah 9 a kadar kan alıyolar. sabha yaptırıp sonucları 2 saat kadar alıyosun.genelde sabah erken saatte alıyolar kanları canım.ogleden sonra wuut kımyası degısıyomus
Tamam anladım teşekkürler chuchee çıktık bir yola baklım sonucu güzel olur inşallh
doktoru aradm canm bugun kan tahlılıne beklıyor eşimi beklıyorm kan tahlılı vermeye gıdıcem erkenmı acaba ya adet olurmuydm kı :18:
Ver canım onun stresinden de olamıyor olabilirsin. Ama çörek otu kuru yapmisin şimdiye olman gerekiyordu inşallah hamilesindir.
Adet gecikmesi yaşayanlara çörek otu cigneyin diyorlar. Sen bu ay yemene rağmen olmadiysan bana hamilesindir gibi geliyor.
ınsalla canım :) polısesı de 5 gun gecıkmıs. dr yumurtan catladı 2 3 haftaya kadar adet olursun demıs. yumurta catladıysa hamıle olmak gerekmez mımoralım bozul ya benım de oyle olursa
5. gun bugun ıkı hafta gecmedıde anlamadm gercekten doktor olursn dedı nettede kaç tane doktora sorduysam kanda gebelk bakılmalı yazmış önumuzdekı haftaya kdr adet olmazsam doktora gıdıp muayene fılan olurum neden olmadı dıye doktorumu arayıpta söylemedm negatıf dıye arasammı bılemedm işteyım zaten gıdıp muayenede olamam şuan ınsallah önumuzdekı ay olur napalım
ayyy çok sevindim canımmm gözün aydınnnnn ne güzel yarabbim böyle haberler duymak çok sevindim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah mercimegin
sevıyor aslında ama bı kac oncesınden ıyıce yemeye basladı cok meger hazırlıyormus adam kendını =) gıdım test fln yaptırayımmı sımdıden dıyor,cok heveslı ıns Rabbım sevındırır kendımden cok kocamın uzulmesını ıstemem , hayırlısı ıle su zaman hızla gecse sankı durdu hıphızı gecen zaman reglımı olsamda calıssak =)
cocuk istiyodur benim esimde istiyo ondan heveslendi bu kürlere haplara.insallah üzülmezler.onlar daha cok takıyolar aslında bizden daha cok
canım her ınsanınkı bır degılkı ınsallah sende bebek vardır bozma moralını bana bakma sen ben bı tuhafım zatensenın hayırlı haberını alırız ınsallah
ınsallah balım :) ama bak polsısenın de 5 gun gecıkmıs. doktor yumurtan catladı 2 hafta sonra adet olursun demıs. ya benım de oyleysekafam karıstı benım yaa adet gecıktıyse hamıle olmak gerekmez mı :'(
hadi gozun aydin cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin yuce mevlam....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pekı sen tahlıl yaptırdın mı ? belırtılerın nelerdı ? onceden de gecıkır mıydı adetın ?
kan testım negatıf cıktı canm doktor muayneye cagırdı ılaç verıcekmiş neden böyle oldu anlamadm var bende bır tuhaflık cidden