- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.101
gözün aydııınnnn:92::92::92::92:
teşekkür ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydııınnnn:92::92::92::92:
amin canım inşallahHayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin.
Canim hayirli ugurlu olsun rabbim kucagina da almayi nasip etsin adetin gecikti mi kacinci gunde silik cikti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah
Hcg kaç çıktı ?
amin tüm isteyenlere inşallahZüm aydın. Darısı bizeeee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın darısı bize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhabalar.. hormon testi yaptirdim bugun... Lh degerim 11.5 Fsh degerim 8.5 cikmis.. sonuclarim neyi ifade ediyo bilgisi olan var mi?
Herkese merhabalar.. hormon testi yaptirdim bugun... Lh degerim 11.5 Fsh degerim 8.5 cikmis.. sonuclarim neyi ifade ediyo bilgisi olan var mi?
hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş senin bat ne zaman dıki 2 haftalık hamilesin
canım gebelik olmazsa adet olur gebelik olursa adet olmaz insallah.onu kastedmiştir doktor bence.pembe kan deyince aklıma hamilelik geldi acıkcası...cünkü hep hamiş olyolar senin gibi düyen kızlarda canım hadi insallah.kötü düsünme
sonuclarnı hemen doktora göster canım lh fsh dan yuksek oldumu sorun oluyormuş
amin inşallah benim bat 28 mayıstı canım,
bilmiyorumkı laboratuvardakı kız söyledı negatıf dıye ben sonuca bakmadm
Canim gozun aydin:)) Senin son adetin ne zamandi ve bebis ne zaman oldu? Adetinden ne kadar gecti bi de cok sordum :))
Adet gecikmesine birisi bebek tutunmaya çalışıyor. Sonraki aylar daha kolay tutunur yazmisti birileri.
Benimde hamile olmadan önceki 2. De gecikme olmuştu 15 gün. Iğneyle hasta olabilmistim. Insan sonraki ay soğan kuru yaptım zamanında adet oldum ve o ay tuttu çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.
benım yumurtam geç çatladıgı ıcın gec adet oluyordm ama buay erken catladı tam vaktınde doktorda muayenede yumurtan çatlamış 15-16 gun sonra adet olursn dedı bende saymaya başladm tabı sınırlerım zıpladı valla olmayınca bebek var sandım gögus haassasıyetım çok erken basladı sag kasıgımda hayla batmalar var karın alt bölgem bır gun boyunca sureklı segırdı ama ne gelen var ne gıden ne bebek var ne adet ay sınırlerım bozuldu gülmeye başladım iice