Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Herkese merhabalar.. hormon testi yaptirdim bugun... Lh degerim 11.5 Fsh degerim 8.5 cikmis.. sonuclarim neyi ifade ediyo bilgisi olan var mi?

merhaba kızçelerrr

ben bugün doktora gittim pazar çatlatma iğnesi salıda 3. aşılamam olacak dua edin bana hayırlısı olsun artıkkk :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım gebelik olmazsa adet olur gebelik olursa adet olmaz insallah.onu kastedmiştir doktor bence.pembe kan deyince aklıma hamilelik geldi acıkcası...cünkü hep hamiş olyolar senin gibi düyen kızlarda canım hadi insallah.kötü düsünme

ınsallah bebegım dedıgın gıbıdır :) hamıle degılsem de hazıranda yardırmaya dewam :KK70:

Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.

bilmiyorumkı laboratuvardakı kız söyledı negatıf dıye ben sonuca bakmadm :KK43:

Adet gecikmesine birisi bebek tutunmaya çalışıyor. Sonraki aylar daha kolay tutunur yazmisti birileri.

Benimde hamile olmadan önceki 2. De gecikme olmuştu 15 gün. Iğneyle hasta olabilmistim. Insan sonraki ay soğan kuru yaptım zamanında adet oldum ve o'ndan sonraki ay tuttu çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.

Son düzenleme:
Adet gecikmesine birisi bebek tutunmaya çalışıyor. Sonraki aylar daha kolay tutunur yazmisti birileri.

Benimde hamile olmadan önceki 2. De gecikme olmuştu 15 gün. Iğneyle hasta olabilmistim. Insan sonraki ay soğan kuru yaptım zamanında adet oldum ve o ay tuttu çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.

sogan kürünü tam yapmışmıydın :KK43: ben üç gün içtim doktor yumurtan çatlamış dıyınce bıraktm :KK43:

benım yumurtam geç çatladıgı ıcın gec adet oluyordm ama buay erken catladı tam vaktınde doktorda muayenede yumurtan çatlamış 15-16 gun sonra adet olursn dedı bende saymaya başladm tabı sınırlerım zıpladı valla olmayınca bebek var sandım gögus haassasıyetım çok erken basladı sag kasıgımda hayla batmalar var karın alt bölgem bır gun boyunca sureklı segırdı ama ne gelen var ne gıden ne bebek var ne adet ay sınırlerım bozuldu gülmeye başladım iice :KK1::KK1::KK14:

yawrum ıste fazla strese gırınce tırlatıyoruz bı yerden sonra :) bende yarından ıtıbaren baslarım tıratmaya ehueheuheu :KK70: benım prl azcık yuksektı parlodel kullanıyorum bende. adet olsam da ınsallah prl dusmmustur ınsallah

X