Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım merhaba durumunda olmak istemezdim eşler herşeylerini paylaşmak zorunda yoksa o evlilikten hayır beklemem ben çünkü bu sevgi ve güven meselesidir bana göre eşinle güzelce oturup konuşmanı tavsiye ederim bende eşimde çalışıyoruz ve eşim maaşını çeker verir bana benim hesapta durur ne alsak ne yapsak biribirimize haber veriririz

Ben senin yerinde olsam calistigi yeri arar ogrenirim.eger yalansa dunyayi basina yikarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben artık gecıkırse bır ay gıtmıcem test yapmaya bıray gecıksın sonra gıdıcem

mrhaba cnm bnce oturup konuşamayı dene neden böle yaptını sor yada naapmak istedini sor sonuçta ailesinz artık onn ailesi sen senn ailen o oldu artık

cnm anneler abartmayi sever ama eger sende supheleniyorsan bilemem bence belki borcu falan mi var belkide ailesine yardim ediyo ve sanami soyleyemiyor daha yenisiniz cesaret edememis olabilir guzellikle konus bence bu ona guven verir ve neyse onu soyler guzel bak guzel olsun evliligin ilk yillarinda bu tip seyler olabilir tabiki yaptigi yanlis ama sende yanlis yapma konusmak en guzel cozum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar :)
aranızda hamile olan var galiba darısı bizlerin başına :) aminnnn
benim bi sorum olucak aşılama işleminn maliyetini sorucam bide zorluklarını :)
şimdiden saolun

Hep dua ediyorum herkese kendime.. bu ikinci ayimizdi belki daha yeni deniyoruz ama yine de Rabbim kucagimizi kimsenin kucagini bos birakmasin

amin canım bızımde ıkıncı ayımız buay annemde aradı şimdi ruyasnda test yaptırdınmı demiş bnde evet bebek var demişim ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…