- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.121
ınsallah bebegım dedıgın gıbıdır :) hamıle degılsem de hazıranda yardırmaya dewam
ccanım polikistik over görünüyor.lh fshdan yüksek:26:
merhaba kızçelerrr
ben bugün doktora gittim pazar çatlatma iğnesi salıda 3. aşılamam olacak dua edin bana hayırlısı olsun artıkkk
Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.
Calisiyorum, doktora gidemedimesim gitti o da bisi anlatmadi aksam konusuruz dedi kotu bi durum var demek ki (
Acaba yanlis mi anladim sanki fsh 11 dedi
hadi bebeişinin vesilesi olsun insallah su mübarek aylarda canım
Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.
insallah canım hadi hamiş müjdesi ver bize ins...
yawrum ıste fazla strese gırınce tırlatıyoruz bı yerden sonra :) bende yarından ıtıbaren baslarım tıratmaya ehueheuheubenım prl azcık yuksektı parlodel kullanıyorum bende. adet olsam da ınsallah prl dusmmustur ınsallah
teşekkür ederimm :)Hayırlı olsunnnnn :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben artık gecıkırse bır ay gıtmıcem test yapmaya bıray gecıksın sonra gıdıcem
benımde bı ara aklımdan gecıyodu ama beklemek cok zor oluyo kız . ınsallah dayanablırsın =)
bozma moralını allaha dua et canım hemencık bebiş versn sana ve ısteyen herkese
canım fsh ile lh hemen hemen esit olmalı yada fsh biraz daha düsük olmalı lh dan.ama lh fsh dan yüksekse pko var demek
Hep dua ediyorum herkese kendime.. bu ikinci ayimizdi belki daha yeni deniyoruz ama yine de Rabbim kucagimizi kimsenin kucagini bos birakmasin