Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

begatif çıktı kan sonucum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: niye adetım gecikiyor ümitlendiriyor benı niye :KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben de sizden cesaret aldım gittim idrar testi aldım eczaneden eve gidince yapıcam. Aslımda ben anlamaya başlıyorum bizim sorunumuz orta yolu bulamamak ya çok heveslenip hüsranla sonuçlanıyo ya da çok korkup test bile yapamıyoruz. benim 4 gün geçti devamlı tuvalete gidip bakıyorum bir şey var mı diye bakalım sonmuz ne olacak Rabbim cümlemiİn hakkında hayırlısını versin. Hayılı sağlıklı sıhhatlı nur yüzlü rabbimin razı olacağı evlatlar versin benim duam bı cümlemize. Olmuyorsa zamanı vardır polisesi hayırlı zmanda gelsin yavrucaklarımıZ

heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsun:KK1::KK52::KK52::KK52::KK52:keske biride kürleri yapıp bana içirse:))

ay benımkıde kendı yıyıyor gece uyuyamıyor sonra =) yeme sunu zırt pırt dıyorum :KK70:

Ben de sizden cesaret aldım gittim idrar testi aldım eczaneden eve gidince yapıcam. Aslımda ben anlamaya başlıyorum bizim sorunumuz orta yolu bulamamak ya çok heveslenip hüsranla sonuçlanıyo ya da çok korkup test bile yapamıyoruz. benim 4 gün geçti devamlı tuvalete gidip bakıyorum bir şey var mı diye bakalım sonmuz ne olacak Rabbim cümlemiİn hakkında hayırlısını versin. Hayılı sağlıklı sıhhatlı nur yüzlü rabbimin razı olacağı evlatlar versin benim duam bı cümlemize. Olmuyorsa zamanı vardır polisesi hayırlı zmanda gelsin yavrucaklarımıZ

Amin canm insallah insallah send vardir bebis cok sinir bozucu

Kaç gün geçti kızçe :) hadi hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun 5. gun canım :) 3. gunumde pembe akıntım geldı.sonra da bısey gelmedı daha. boyle guldugume bakma cok endıselıyım , koyu bısey cıkıcak dıye. yarın esımle test yaptırmaya gıdıcez :)

anneeemmm ne güzel gelmiş demek... güvercinler tek eşliymiş bu arada babada oralardadır.. bazende baba yatar yumurtaya :)) ince bulgurun varsa döküver arada çok seviyolar :))

gelmiş canım:KK16::KK16::KK16: evet babasıda gelyo arada aksamları falan.dün döktüm yemiş.yarın yine dökeyim:)) su da koydum onuda icmiş:)):KK56::KK56::KK56::KK56:

kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm :emir_bebek:
daha çok yeniymiş mercimeğim :KK52::KK52::KK52:

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bılmıyorum kı canım :KK43: benım de 5. gun bugun. yarın tahlıl yaptırmaya gıdıcem. benımde senın gıbı olabılır belkı de :KK43:

inşşallah sende vardır canm bende çok umutlanmıstm doktor olursn demişti niye olmadımkı stresten mi acaba streste yapmadmkı ped bıle aldm adet olucam dıye :KK43:

heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsun:KK1::KK52::KK52::KK52::KK52:keske biride kürleri yapıp bana içirse:))

ay benımkıde kendı yıyıyor gece uyuyamıyor sonra =) yeme sunu zırt pırt dıyorum :KK70:

ne güzel belki ilerde bizimkide öyle olur alıstırayım biraz daha bende:))

canım depolamaz olurmu. ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim ve doktor en az 3 ay folik asit kullanmamı önerdi depoların tamamen boş dedi ve ben 7 aydır folbiol kullanıyorum sadece vücut fazlasını atıyomuş dışarıya

Bende 2,5 aydır kullanıyorum canım bende fazlası atılıyor diye biliyorum yani yarın kullanmazsan vücutta yok diye bir şey yok günlük atılmıyor dışarı. Eksik olmasın da fazla olsun. Allah tez vakitte yeniden bize de nasip eder inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel belki ilerde bizimkide öyle olur alıstırayım biraz daha bende:))

sevıyor aslında ama bı kac oncesınden ıyıce yemeye basladı cok meger hazırlıyormus adam kendını =) gıdım test fln yaptırayımmı sımdıden dıyor,cok heveslı ıns Rabbım sevındırır kendımden cok kocamın uzulmesını ıstemem , hayırlısı ıle su zaman hızla gecse sankı durdu hıphızı gecen zaman reglımı olsamda calıssak =)

X