- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.061
seni dövmek çekmiş canı apla o döverde severde :))
inşallah öyledir. artık salı günü ak kara belli olacak Allah hepimize sağlıklı bebişler hayırlı evlatlar nasib etsin cnm..
kızlar bugun de adetım olmadım sukur :) yarın sabah test yaptırıcam
begatif çıktı kan sonucumniye adetım gecikiyor ümitlendiriyor benı niye
uzulme canım wardır bunda da hayır.. kac gun gecıkmıstı adetın ?
heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsunkeske biride kürleri yapıp bana içirse:))
ay benımkıde kendı yıyıyor gece uyuyamıyor sonra =) yeme sunu zırt pırt dıyorum
Ben de sizden cesaret aldım gittim idrar testi aldım eczaneden eve gidince yapıcam. Aslımda ben anlamaya başlıyorum bizim sorunumuz orta yolu bulamamak ya çok heveslenip hüsranla sonuçlanıyo ya da çok korkup test bile yapamıyoruz. benim 4 gün geçti devamlı tuvalete gidip bakıyorum bir şey var mı diye bakalım sonmuz ne olacak Rabbim cümlemiİn hakkında hayırlısını versin. Hayılı sağlıklı sıhhatlı nur yüzlü rabbimin razı olacağı evlatlar versin benim duam bı cümlemize. Olmuyorsa zamanı vardır polisesi hayırlı zmanda gelsin yavrucaklarımıZ
Kaç gün geçti kızçe :) hadi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anneeemmm ne güzel gelmiş demek... güvercinler tek eşliymiş bu arada babada oralardadır.. bazende baba yatar yumurtaya :)) ince bulgurun varsa döküver arada çok seviyolar :))
Bugun 5. Gun doktor yunurtan catlamis 15-16 gun snra adet olursn demisti neden olmuyor anlamadm yumurta catladiktan snra adetin olmama ihtimali varmiki
Amin canm insallah insallah send vardir bebis cok sinir bozucu
bugun 5. gun canım :) 3. gunumde pembe akıntım geldı.sonra da bısey gelmedı daha. boyle guldugume bakma cok endıselıyım , koyu bısey cıkıcak dıye. yarın esımle test yaptırmaya gıdıcez :)
kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm
daha çok yeniymiş mercimeğim
Bugun 5. Gun doktor yunurtan catlamis 15-16 gun snra adet olursn demisti neden olmuyor anlamadm yumurta catladiktan snra adetin olmama ihtimali varmiki
bılmıyorum kı canımbenım de 5. gun bugun. yarın tahlıl yaptırmaya gıdıcem. benımde senın gıbı olabılır belkı de
heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsunkeske biride kürleri yapıp bana içirse:))
ay benımkıde kendı yıyıyor gece uyuyamıyor sonra =) yeme sunu zırt pırt dıyorum
ne güzel belki ilerde bizimkide öyle olur alıstırayım biraz daha bende:))
canım depolamaz olurmu. ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim ve doktor en az 3 ay folik asit kullanmamı önerdi depoların tamamen boş dedi ve ben 7 aydır folbiol kullanıyorum sadece vücut fazlasını atıyomuş dışarıya
canım yerlesme kanaması olabilir cogunlukla hamişsin bence
ne güzel belki ilerde bizimkide öyle olur alıstırayım biraz daha bende:))
sevıyor aslında ama bı kac oncesınden ıyıce yemeye basladı cok meger hazırlıyormus adam kendını =) gıdım test fln yaptırayımmı sımdıden dıyor,cok heveslı ıns Rabbım sevındırır kendımden cok kocamın uzulmesını ıstemem , hayırlısı ıle su zaman hızla gecse sankı durdu hıphızı gecen zaman reglımı olsamda calıssak =)