Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hah tmm gercekler acidir abla olim napim bari ama kocalarla kavgalari dinlemem bak presibim degil ben boyle ablayim taaammmi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aplamııııssss topikimizin aplasııııı :))

heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsunkeske biride kürleri yapıp bana içirse:))

:))) eee ne demiişler alışmış kudurmuştan beterdir ohh yesin bol bol yarasınnn güzel güzel bebişler olsun inşşşş

aynene canım alıstı:))insallah sifa olsun eslerimize insallah bugün bişi aldım aktardan for men adında hap aldım baleninmiş.içinde cakısır kökü tozu cinko falan vitaminler var bunuda içirticem

canım balkonda cicekler var mecbur cıkıyorum balkona.koyacak yer yok cicekleri.ondan sulamadan sulamaya cıkıcam suyumu döküp gecerim içire hemen:26::26::26:

benim balkondada vardı . ilk biz bilemedik çıkıp çıkıp baktık .. anne güvercın kırdı yumurtayı ( simdi yine yapmış yaklaşmıyoz hic

kızlar bugün gittim bögürtlen kökü aldım aktardan bide acayı bu au adet olursam bunları yapıcam

esimede bi hap vardı onu aldım for men adı balenin bitkisel hap.cakır kökü tozu falan vitaminler var

benim balkondada vardı . ilk biz bilemedik çıkıp çıkıp baktık .. anne güvercın kırdı yumurtayı ( simdi yine yapmış yaklaşmıyoz hic

aaaa ne güzel sizinde güvercin bebişiniz olcak demek.cicek olmasa cıkmam da cicekler var.artık sulamadan sulamaya cıkarım.yatıyo suan üstünde yumurtanın

yano gidebilirmiyim:S kapiyi araladin bak unutma.......:)

git demedim o bir tehditti ama yanlıs anlaşılma olmuş galiba....

hah tmm gercekler acidir abla olim napim bari ama kocalarla kavgalari dinlemem bak presibim degil ben boyle ablayim taaammmi....

kavgaları söyleyemeyeceksem olmaz ki herbişeyi dinlemen lazım yoksa apla olunmaz... ayrıca Paytipo yerine beni niye dövüyosun onu da anlamadım ben çıtırım

aaaa ne güzel sizinde güvercin bebişiniz olcak demek.cicek olmasa cıkmam da cicekler var.artık sulamadan sulamaya cıkarım.yatıyo suan üstünde yumurtanın

anneeemmm ne güzel gelmiş demek... güvercinler tek eşliymiş bu arada babada oralardadır.. bazende baba yatar yumurtaya :)) ince bulgurun varsa döküver arada çok seviyolar :))

kavgaları söyleyemeyeceksem olmaz ki herbişeyi dinlemen lazım yoksa apla olunmaz... ayrıca Paytipo yerine beni niye dövüyosun onu da anlamadım ben çıtırım

hicccc cekemem erkek kardeslerimin ,nisanli bacimin, bekar bacimin sevgikisiyle, annemle babamin kavgalari yeter bide sizle ugrasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…