- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.041
hah tmm gercekler acidir abla olim napim bari ama kocalarla kavgalari dinlemem bak presibim degil ben boyle ablayim taaammmi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşaallah biz taşınmayız başlığı değiştiririz :)))
bende pek küçük sayılmam 29 buçuktan 30 :)
aplamııııssss topikimizin aplasııııı :))
Adamları rahat bırakın yahu stres stres ıcınde olmasınlar adam yataga sırf bebek ıcın gırdıgınızı dusunecek sonra =) stres olmasın beylerde kı spermler zinde canlı mutlu koşssunlar yumurtalaravadaaaaaaaaa
:))) eee ne demiişler alışmış kudurmuştan beterdir ohh yesin bol bol yarasınnn güzel güzel bebişler olsun inşşşş
kiz bak basma damarima zaten yaslanmisim gozlerim gormuyo sen diye hazali doverim:)))))
Siz gozukmeyin fazla canim korkup.gelmezler
canım balkonda cicekler var mecbur cıkıyorum balkona.koyacak yer yok cicekleri.ondan sulamadan sulamaya cıkıcam suyumu döküp gecerim içire hemen:26::26::26:
benim balkondada vardı . ilk biz bilemedik çıkıp çıkıp baktık .. anne güvercın kırdı yumurtayı( simdi yine yapmış yaklaşmıyoz hic
yano gidebilirmiyim:S kapiyi araladin bak unutma.......:)
git demedim o bir tehditti ama yanlıs anlaşılma olmuş galiba....
hah tmm gercekler acidir abla olim napim bari ama kocalarla kavgalari dinlemem bak presibim degil ben boyle ablayim taaammmi....
kavgaları söyleyemeyeceksem olmaz ki herbişeyi dinlemen lazım yoksa apla olunmaz... ayrıca Paytipo yerine beni niye dövüyosun onu da anlamadım ben çıtırım
aaaa ne güzel sizinde güvercin bebişiniz olcak demek.cicek olmasa cıkmam da cicekler var.artık sulamadan sulamaya cıkarım.yatıyo suan üstünde yumurtanın
Icimde garip bi umut var ama .. zanki saklaniyo icimde bi yerde :)
hafta sonu olamayabilirim haberiniz olsun belki özlersniz falan
OLABİLİR CANIM ya testte belli olmamıştır belki :26:
ösleris tabi :) kendine dikkat et üşütme pazartesi sabahı sağ salim tam mesai saatinde burda ol :))
begatif çıktı kan sonucumniye adetım gecikiyor ümitlendiriyor benı niye
kavgaları söyleyemeyeceksem olmaz ki herbişeyi dinlemen lazım yoksa apla olunmaz... ayrıca Paytipo yerine beni niye dövüyosun onu da anlamadım ben çıtırım