- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.861
canım son yazdıklarını yeni gördüm kartın int.ten alışveriş yapmaya açıkmı? bazı kredi kartları int. alışveriş yapmaya açık olmuyo benim eşimin açık değildi bankayı aradık hemen açıldı
olmuyoki canım tele mesaj geldiği falan yokçok üzüldüm ya sabahtan beri cık cık cık
canım istersen biraz daha bekle. Inşallah vardır bebeğin seninledir. Ben artık test yapmamaya karar verdim ovulasyon testimin yanında gelen 10 tane testim var evde ama hiç yapasim yok. Kasık batması dışında bi belirti falan da yok bende zaten. Bide ateşim de düşüşe geçince anladım ki ben kırmızı kartı yiyeceğim bu ay da :)ya şimdi benim bat 5 haziran pek umudum yok aslında ama belki
ne bilim ben yaaa
canım istersen biraz daha bekle. Inşallah vardır bebeğin seninledir. Ben artık test yapmamaya karar verdim ovulasyon testimin yanında gelen 10 tane testim var evde ama hiç yapasim yok. Kasık batması dışında bi belirti falan da yok bende zaten. Bide ateşim de düşüşe geçince anladım ki ben kırmızı kartı yiyeceğim bu ay da :)
Bide kızlar bende iki aydır regl e yakın sarımsı beyazimsi yapışkan kıvamlı bi akıntı oluyor. Enfeksiyon mu var acaba korkuyorum. 3 ay önce smear yaptırmıştır temiz çıkmıştı ama.
hayırlısı be cnm napcas nasip:44:
yok canım açık hızlıaldan sürekli alıyoduk neden böle oldu anlamadım ya
canım istersen biraz daha bekle. Inşallah vardır bebeğin seninledir. Ben artık test yapmamaya karar verdim ovulasyon testimin yanında gelen 10 tane testim var evde ama hiç yapasim yok. Kasık batması dışında bi belirti falan da yok bende zaten. Bide ateşim de düşüşe geçince anladım ki ben kırmızı kartı yiyeceğim bu ay da :)
Bide kızlar bende iki aydır regl e yakın sarımsı beyazimsi yapışkan kıvamlı bi akıntı oluyor. Enfeksiyon mu var acaba korkuyorum. 3 ay önce smear yaptırmıştır temiz çıkmıştı ama.
iltihap olsa sürekli olmazmi ki regle yakın başlıyor bide sapsarı değil koku da yok krem rengi gibi aman bilemedim ben buay yine bi Dr a gideyim en iyisitatlım sarı renkli akıntıların geneli intihaptan kaynaklı oluyor bendede vardı eger adet sancılarında yüksek oluosa kuvetli olarak intihap enfeksiyon olabilir tabi gene rabim bo bol saglık versin
Anam ben dayanamadim yaptim ne demis atalarimiz 1 gunun beyligi de beylik cift cizgi gormenin mutlulugunu yasasin kiz.Insallah saglikli gebelik olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iltihap olsa sürekli olmazmi ki regle yakın başlıyor bide sapsarı değil koku da yok krem rengi gibi aman bilemedim ben buay yine bi Dr a gideyim en iyisi
tatlım bende öyleyim bir işi haledemince sinir basıodediğim siteye baksana bir en azından kapıda ödeme varmış
folbiol günde 1 kullanılması gerekiyor.
haklısın canım ya sagol hasta olursam bitince gideyim ben yine Dr a.kokusu yoksa sorun yoktur tatlım ama enfeksiyon kapmak gayet basitir iç camarından tut ilişkide hijyene kadar malum biz bayanlar kadar erkeler bu konuya dikkat etmiyor umarım anlata bilmişimdir ama tabiki bir uzmana dansımakta fayda var
haklısın canım ya sagol hasta olursam bitince gideyim ben yine Dr a.
hayırlısı be cnm napcas nasip:44:
istiyorum tatlım istemez miyim:) hatta gittikçe daha da sabirsizlaniyorum:)
rica ederim inş bebiş isityor isen olmazsın tatlım
Canım bende tam içiyorum ama doktorum yarım içsende olur dedi. Hamilelere bunun dörtte bir oranında veriyoruz hatta dedi. Ama tam içmeninde zararı yokmuş. Bide vücutta depolanmıyorsa neden en az 3 ay önce başlayın diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
istiyorum tatlım istemez miyim:) hatta gittikçe daha da sabirsizlaniyorum:)
Ama bizim yaramaz bu ay da gelmedi sanırım:)
Folbiolu ben kendimi bildim bileli içerim bende talesemi tasiyiciligi var çünkü Dr um bunu ömür boyu kullanacaksınız demişti. Onceleri Arada aksatsam da bebis düşünmeye başladığımzdan beri hiç ihmal etmiyorum. Ama vücutta depolanmadigini bilmiyordum bende.Canım bende tam içiyorum ama doktorum yarım içsende olur dedi. Hamilelere bunun dörtte bir oranında veriyoruz hatta dedi. Ama tam içmeninde zararı yokmuş. Bide vücutta depolanmıyorsa neden en az 3 ay önce başlayın diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi