Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yok canım açık hızlıaldan sürekli alıyoduk neden böle oldu anlamadım ya

ya şimdi benim bat 5 haziran pek umudum yok aslında ama belki

ne bilim ben yaaa
canım istersen biraz daha bekle. Inşallah vardır bebeğin seninledir. Ben artık test yapmamaya karar verdim ovulasyon testimin yanında gelen 10 tane testim var evde ama hiç yapasim yok. Kasık batması dışında bi belirti falan da yok bende zaten. Bide ateşim de düşüşe geçince anladım ki ben kırmızı kartı yiyeceğim bu ay da :)

Bide kızlar bende iki aydır regl e yakın sarımsı beyazimsi yapışkan kıvamlı bi akıntı oluyor. Enfeksiyon mu var acaba korkuyorum. 3 ay önce smear yaptırmıştır temiz çıkmıştı ama.

tatlım sarı renkli akıntıların geneli intihaptan kaynaklı oluyor bendede vardı eger adet sancılarında yüksek oluosa kuvetli olarak intihap enfeksiyon olabilir tabi gene rabim bo bol saglık versin

hayırlısı be cnm napcas nasip:44:

cnm ofgluma hamile oldugumu ogrendigimde hicbir belirtim olmadi adetten 10 gun sonra ogrenmistim ve 1 hafta sonrasi tbir kisim belirtiler oldu tiksinti uyku gogusler.....bulanti bile 2 aydan sonra olmustu bu kadar karamsar olmayin.....hayirlisiyla olacak insallah....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bu akinti iltihapa benziyo bencede eger doktora gidersen sor mutlaka....

tatlım sarı renkli akıntıların geneli intihaptan kaynaklı oluyor bendede vardı eger adet sancılarında yüksek oluosa kuvetli olarak intihap enfeksiyon olabilir tabi gene rabim bo bol saglık versin
iltihap olsa sürekli olmazmi ki regle yakın başlıyor bide sapsarı değil koku da yok krem rengi gibi aman bilemedim ben buay yine bi Dr a gideyim en iyisi

Anam ben dayanamadim yaptim ne demis atalarimiz 1 gunun beyligi de beylik cift cizgi gormenin mutlulugunu yasasin kiz.Insallah saglikli gebelik olur

Valla yaşayamadım ki beyliği ne olcak diye diye. Senin sonuç ne kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iltihap olsa sürekli olmazmi ki regle yakın başlıyor bide sapsarı değil koku da yok krem rengi gibi aman bilemedim ben buay yine bi Dr a gideyim en iyisi

kokusu yoksa sorun yoktur tatlım ama enfeksiyon kapmak gayet basitir iç camarından tut ilişkide hijyene kadar malum biz bayanlar kadar erkeler bu konuya dikkat etmiyor umarım anlata bilmişimdir ama tabiki bir uzmana dansımakta fayda var

Son düzenleme:
folbiol günde 1 kullanılması gerekiyor.

Canım bende tam içiyorum ama doktorum yarım içsende olur dedi. Hamilelere bunun dörtte bir oranında veriyoruz hatta dedi. Ama tam içmeninde zararı yokmuş. Bide vücutta depolanmıyorsa neden en az 3 ay önce başlayın diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım ya sagol hasta olursam bitince gideyim ben yine Dr a.

canım depolamaz olurmu. ben ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim ve doktor en az 3 ay folik asit kullanmamı önerdi depoların tamamen boş dedi ve ben 7 aydır folbiol kullanıyorum sadece vücut fazlasını atıyomuş dışarıya

Folbiolu ben kendimi bildim bileli içerim bende talesemi tasiyiciligi var çünkü Dr um bunu ömür boyu kullanacaksınız demişti. Onceleri Arada aksatsam da bebis düşünmeye başladığımzdan beri hiç ihmal etmiyorum. Ama vücutta depolanmadigini bilmiyordum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…