Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım bende tam içiyorum ama doktorum yarım içsende olur dedi. Hamilelere bunun dörtte bir oranında veriyoruz hatta dedi. Ama tam içmeninde zararı yokmuş. Bide vücutta depolanmıyorsa neden en az 3 ay önce başlayın diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende inofolic iciyorum pkolular icin bunu veriyolar.aksamlari 2 sase iciyorum.

Kizlaaaaaaarrr p tesi günü doktora gitmistim tam bu aralar yumrtlama donemin dedi iliski icin gun vermisti bugun yine cagrmisti yumurtan catlamis dedi bugunleri degerlendirdimi diye sordu bakalim neler olcak dollendimi bilmiyorum yaaa ama kürtaj oldugum icin 6 ay sure var normaldr dedi aceleye gerek yok mus hayırlı si bna dua edinnn

YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı

Bence internet bankacılığından veya tlf bankacılığından alışverişin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenin. Garanti olsun. Öptüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel.

Canim bende aşılama oldum adet günüm 11 haziran listeye talibim :KK66:

iyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel.

Canim bende aşılama oldum adet günüm 11 haziran listeye talibim :KK66:

hayırlı olsun şimdiden canım bebeğin :) İnşallah güzel haberi alacaksın.
Nerede yaptırdın aşılamayı ,, masrafı ne kadar tuttu. Bizde temmuzda düşünüyoruz yaptırmayı

Ya üst yazimda bi saçmalık oluşmuş tekrar yazayım :KK66: 28 mayısta aşılama oldum.28 yaşındayım. Bat tarihim 11 haziran.ilk asilamam. Rabbim inş ilkinde yüzümüze güler.

hayırlı olsun şimdiden canım bebeğin :) İnşallah güzel haberi alacaksın.
Nerede yaptırdın aşılamayı ,, masrafı ne kadar tuttu. Bizde temmuzda düşünüyoruz yaptırmayı

Canim biz kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yaptirdik ücretsiz. Saol canım inş güzel haberi alırız. Sen Nerede yaşıyorsun.

slm kızcelerrrr kocişim nöbetten geldi dayadım keçi boynuzu özünü tadını sevdi hele şükür mik mik yaptık zafer benimdir yehuuuuu :))))

Canim biz kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yaptirdik ücretsiz. Saol canım inş güzel haberi alırız. Sen Nerede yaşıyorsun.

canım ankarada yaşıyorum ve en ucuz fiyat 1000 TL :KK43: Devlet hastanesine gitmedim ben hiç canım , süreç çok uzun diyorlar cesaret edemedim

hahahaha evettt :) Çok sinir bozucu biliyorsun dimii..
Benim bu ay reglim de bi garip bitsede çalışmalara başlasak :KK53:

bende aynı şekilde söktürücü kullandım bekliyom kırmızıları....bi gelmesin diye dua ederiz bi gelsin diye...bende hemen tedaviye devam bu ay.aşılama sonrası bırakma dedi doktor bakalımmmmm:KK1:

canım ankarada yaşıyorum ve en ucuz fiyat 1000 TL :KK43: Devlet ihastanesine gitmedim ben hiç canım , süreç çok uzun diyorlar

Bende bu ay başladım 3 aşılama yapildiktan sonra tüp bebeğe geçiliyor. Onunda yarısını devlet ödüyor. Bende daha mantıklı buldum.acikcasi aşılama tutma oranı yüzde 12 40 arasiymis paralar çöpe gitmesin. Zaten pekte durumumuz yok.devleti deneyeceğim zaten nasip ha devlet ha özel Rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelicek bebislerimiz. ..

bende aynı şekilde söktürücü kullandım bekliyom kırmızıları....bi gelmesin diye dua ederiz bi gelsin diye...bende hemen tedaviye devam bu ay.aşılama sonrası bırakma dedi doktor bakalımmmmm:KK1:

:KK1::KK1::KK1:
güldürdün beni canım ya :)
Aynen öyle bir gelsin bir gelmesin duası :) bu ay benim reglim bir garipti. hem erken regl oldum hemde reglimde pıhtı vardı. Kan değildi ama katıydı nedir bilmiyorum önemsemedim. Onu da kafama takmayım dedim. Bizimkine aldım fındık fıstığın poşetini bile açmadı, eşimden hayır yok belli..
Temmuzda aşılama denicez inşallah maddi olarak göçtük..
Allahım sana da hayırlısı ile bu ay güzel haberi versin inşallah guzumm

canm benim adetim hep düzenli olur hiç geciktiğini bilmem 8 gün önce adet olmam gerekiyordu adet olmama bir gün kala eşimle ilişkiye girdik içime boşaldı ilişkiden 1-2 gün sonra adet olmam gerekirdi ama olmadım sorum şu ; hamile kalmış olsam okadar çabuk etki edipte 1-2 gün sonra adet olacakken olmamam mümkünmüdür yoksa başka birşeye bağlı olabilirmi bu gecikme . 2 gün önce kan testi yaptrdım negatifti çünkü ilşki henuz 5 gün olmuştu erken olduğundan varsa bile çıkmmıştır .şuanda ilişkiye gireli 7 gün oldu ve hala adet olmadım hamile olma ihtimalim varmı acaba birde adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı war hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur kiiiiiiiii çok istiyoruz bebiş :KK43:

cnm benim öyle erken belli olmaz...adetin düzenli dahi olsa geç gelişen yumurta olup geç döllenmiş olabilir...bu bi ihtimal tabi.sen 12. gün tekrar test yap zaten varsa 7 çıkar 8 çıkar düşükte olsa görünür.yoksada zaten 0 çıkar...üzülme tatlım bak burda senin gibi birçok arkadaş var bebek hasretiyle yanan...sen ne tedavi gördün bilmiyorum.ama eğer görmediysen hemen başla.en azından klomenle başla bakalım.zaten sorun olmasa hemen kalırdın.belki kistte olmuş olabilir.sen doktora görün cnm ya...ne kadarlık evlisin...

Selam canım çok saol cevabın için bnde öyle yapayım ozaman inş bende yakalarım.sende her yaptığında silik pembe çizigiyi görüyomydun bn ilk yaptım gördüm çok koyu değildi ama vardı:KK34:inşşş bu ay yakalrız hayırlısyla sters ve heycan yapmamaya çalışıyorum bakalım:)

canım ben gecen ay kullandım. surelab marka. benım adet aralıgımda 35 gun 9. gun yapmaya basladım hergun aynı saatte son 3 satte sıvı tuketımı almadan.18. gun cıft cızgıyı yakaldım ama tutmadı kısmet. bu ayda aldım bu seferde laqouıck marka aldım yarın elımde olacak. adetımın 7. gunu oluyor hemen yapmaya baslıcam 1 ay yetıyor artıyor ıcınde 20 tane var. senınde coksa elınde yap hergun goreceksın sılık cızgı gıttıkce koyulasacak yumurtladıgın gun. hayırlısıyla bu ay hamıs olalalım

Kizlar dunku testim ve kan tahlili sonucum malesef bir sey yokmus.0.2 bile olsa umudum olurdu o yukselir diye :KK43:((((( Adetime 1 hafta var ama rahim de sert yumusamadi onun icin kirmiziyi gormeden kendimj hazir edeyim.... yumurtlamadan 6 gun sonra kanda yukselmiyimor mu en azinda 0.3 falan cikardi degil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401440203920.jpg
    $1401440203920.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $1401440222606.jpg
    $1401440222606.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
X