- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.821
Bat 5 haz.acaba simdi baslasam folik asite olurmu?birde ben bir bucuk ay oncesine kadar iki ay ictim.acaba suan icin onun bana bi artisi olur mu?
kart eşimin bana bilgileri vermiyolar bide numarada yok ne saçma ya iletim no olmaması böle büyük bi sitede
evet canım yaklaşık 3ay olacak baslayali folic-1 diye bi ilaç. ..
Ben de geçen sene 6 ay kadar yasmin kullandim ama damarimi tikadigi icin birakmistim...
ılaci bu ay biraktiysan ihtimal biraz dusuk ama hiç belli de olmaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah Allah ya ben alısverıs yaptım ordan ama hıc bole bıseyle karsılasmadım canım ya :S
Hosbulduk :) Folik asit 1 diye bir ilac aldim. Tam içiyorum zaten yarim icilecek kadar büyük değil. Bir kutuda 90 tane var tam 3 aylık.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben laboquick almıştım iliskiden 5 gün sonra bile sonuç verir yaziyodu...
Yaptim ve negatifi yedim hemen
bir haftadır kasığımda batma var ve ateşim yükseliyor gibi geliyorr...ama 4 yıl yasmin kullandım bu ay ilacı bıraktım olma ihtimalim çok düşükkiçmde yinede bi umutt oluyoo...folik asit kullanıyormusun
Canım ben folibol kullanıyorum yarım içiyorum
damarını tıkadığını nasıl anladın canım????
karttan kaynaklanıyo sanırım :/
o kadar erken imkansız yaa:44:
daha rahime yerleşmemiş oluyo gebelik hormonu salgılanmamış oluyo biliğim kadarıyla vay yalancı laboquick vay
Bat 5 haz.acaba simdi baslasam folik asite olurmu?birde ben bir bucuk ay oncesine kadar iki ay ictim.acaba suan icin onun bana bi artisi olur mu?
canım ben folibol kullanıyorum yarım içiyorum
Siz gozukmeyin fazla canim korkup.gelmezlerkızlar bakasanıza balkonuma güvercin yumurtladı az temizledim balkonu insallah anne babası gelir hala gelmediler
Eki Görüntüle 1136600 Eki Görüntüle 1136602
neden yarım içiyosun ki arkadasım
bende almaya calışıyom şimdi netten ya evet bütün erken gebelik testlerinde öle yazıyo
o kadar erken imkansız yaa:44:
daha rahime yerleşmemiş oluyo gebelik hormonu salgılanmamış oluyo biliğim kadarıyla vay yalancı laboquick vay
Gerçi fiyati çok pahalı degildi
5 tanesini 30 liraya aldi.