Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bat 5 haz.acaba simdi baslasam folik asite olurmu?birde ben bir bucuk ay oncesine kadar iki ay ictim.acaba suan icin onun bana bi artisi olur mu?

Ne zaman istersen başla canım farketmez ne kadar erken o kadar iyi...
Vucutta depolanan bi vitamin değil benim bildiğim canim, bi artisi olmayabilir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar günaydın
öncelikle Rabbim sağlıklı bebekler versin hepinize ve bana.. bende topik topik gezdim ve mart ayında gebe kaldığımı öğrendim şimdi
neden yazdığıma geleyim
ben bilinçsizce incir yiyordum gebe kalmadan bir ay önce ve yumurtlama dönemimde kabızlığım geçsin diye ama her gün düzenli iki tane yiyordum ya da suda haşlayıp yiyip suyunu içiyordum.. ve o dönem ben gebe kaldım yani buna başladıktan bir ay sonra zaten incir cennetten çıkma bir mevye şifalı ama ben tamamiyle başka sorunum için tüketiyordum. kısaca belki işinize yarar paylaşmak istedim :)

damarını tıkadığını nasıl anladın canım????

Hosbulduk :) Folik asit 1 diye bir ilac aldim. Tam içiyorum zaten yarim icilecek kadar büyük değil. Bir kutuda 90 tane var tam 3 aylık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım ben folibol kullanıyorum yarım içiyorum

Hıc bellı olmaz kı o senın yumurtlamanla alakalı canım ya :) Benım annecım benden sonra 12 yıl kullanmıs ,kardes kardes dıyınce yırtınca kendımı anem ılacı bırakıyor ve o ay kalıyor.ve yengem ve teyzem ve halam aynı sekılde 1-2 ayda kaldılar

damarını tıkadığını nasıl anladın canım????

Bacagim morardi ve şişti
Doktora gittim kan pihtisi olmuş ve damari tikamis dedi
Doğum kontrol hapi kullaniyosan hemen birak dedi bi daha da kullanma dedi
Aylarca kan civitici igne yedim
Bin pişman oldum kullandigima
Tabi bünye meselesi
Herkeste ayni sonucu dogurmayabiliyo

Bat 5 haz.acaba simdi baslasam folik asite olurmu?birde ben bir bucuk ay oncesine kadar iki ay ictim.acaba suan icin onun bana bi artisi olur mu?

normalde hamileliği ilk düşündüğün anda başlatıyolar zaten. hamile kalıncada devam ediceksin cnm
vücutta depolanmıyo o yüzden önceki kullandığının bi faydası yok. depolanmadığı için 1 gün almazsan ogün vücudunda yok demektir bu nedenle hergün almak lazım

o kadar erken imkansız yaa:44:
daha rahime yerleşmemiş oluyo gebelik hormonu salgılanmamış oluyo biliğim kadarıyla vay yalancı laboquick vay

Gerçi fiyati çok pahalı degildi
5 tanesini 30 liraya aldim

Eklentiler

• $1401433883400.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…