- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.841
Cumaniz mubarek olsun topikcanlarim. Dualariniz kabul olsun insaallah.Uc gun kaldi belirti falan yok biraz halsizim oda oructan sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ultra erken yazmışlar
Cumaniz mubarek olsun topikcanlarim. Dualariniz kabul olsun insaallah.Uc gun kaldi belirti falan yok biraz halsizim oda oructan sanirim.
E yani 5 gün sonra olunca bence de ultra erken :)
yaa bendebişey srucamsana.adaetime 7ğün kalakan testi yaptırdım beta 19.2 çıktı.negatifi gectii.5 ile 25 arası şüphelii 25 üstü pozitif acaba hamilemiyim
hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. senin yazdığını görünce güne iyi başladım
ya kızlar gittigidiyordan alışveriş yapanınız yok mu çıldırcam ama
Bata 4 gün kala kullandım bende negatifi yedim moralim bozuldu. Pazar günü bat günü sanırım gelecek kirmizilar. Bide predictor erken gebelik testi var onu deneyebilirsi istersenbide ultra erken yazmışlar
aynı belirtiler bendede var :))
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GENE ALAMADIM AMA YAPI KREDİNİN 3 d güvenlik duvarımıdır nedir yok ya bi türlü olmuyo yanlış oluyo süreli basa dönüyo yediden beri uğrasıyom çıldırcam şimdi
karttan kaynaklanıyo sanırım :/
Bata 4 gün kala kullandım bende negatifi yedim moralim bozuldu. Pazar günü bat günü sanırım gelecek kirmizilar. Bide predictor erken gebelik testi var onu deneyebilirsi istersen
Bacagim morardi ve şişti
Doktora gittim kan pihtisi olmuş ve damari tikamis dedi
Doğum kontrol hapi kullaniyosan hemen birak dedi bi daha da kullanma dedi
Aylarca kan civitici igne yedim
Bin pişman oldum kullandigima
Tabi bünye meselesi
Herkeste ayni sonucu dogurmayabiliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pazarlama stratejisi midir nedir?
Doktor reçeteye uarım yazmış ya :/ tüm mü içeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben hep gittigidiyordan alışveriş yapıyorum. ne oldu ki?:44:
Benimde 5 haziran megabitli
alısveriş için
1.hemen alı tıkla:)
2.adresi gir
3. kart bilgilerinde kart numarası ve cv kodu gir
4.yönlendirme teline güvenlik şifresi gelcek onu istenilen kutuya gir
5tebikler ödemniz gerceklesti :)
eger böyle yapıoda olmuosa bankayı ara tatlım
olmadı kapıda ödeme sistemini kullan bu siteden www.ovulasyon.net not: yasaksa bilmiyorum:))
varmı bişeyler:44:
Yok gulum hic gelisme yok