- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.881
Canım bende tam içiyorum ama doktorum yarım içsende olur dedi. Hamilelere bunun dörtte bir oranında veriyoruz hatta dedi. Ama tam içmeninde zararı yokmuş. Bide vücutta depolanmıyorsa neden en az 3 ay önce başlayın diyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı
iyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel.
Canim bende aşılama oldum adet günüm 11 haziran listeye talibim
hayırlı olsun şimdiden canım bebeğin :) İnşallah güzel haberi alacaksın.
Nerede yaptırdın aşılamayı ,, masrafı ne kadar tuttu. Bizde temmuzda düşünüyoruz yaptırmayı
Canim biz kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yaptirdik ücretsiz. Saol canım inş güzel haberi alırız. Sen Nerede yaşıyorsun.
slm kızcelerrrr kocişim nöbetten geldi dayadım keçi boynuzu özünü tadını sevdi hele şükür mik mik yaptık zafer benimdir yehuuuuu :))))
slm kızcelerrrr kocişim nöbetten geldi dayadım keçi boynuzu özünü tadını sevdi hele şükür mik mik yaptık zafer benimdir yehuuuuu :))))
hahahaha evettt :) Çok sinir bozucu biliyorsun dimii..
Benim bu ay reglim de bi garip bitsede çalışmalara başlasak
cnm keci boynuzu ozu dedigin pekmezimi acaba...benimkide yiyecek acep hangisini alsam bilemedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ankarada yaşıyorum ve en ucuz fiyat 1000 TLDevlet ihastanesine gitmedim ben hiç canım , süreç çok uzun diyorlar
Bende bu ay başladım 3 aşılama yapildiktan sonra tüp bebeğe geçiliyor. Onunda yarısını devlet ödüyor. Bende daha mantıklı buldum.acikcasi aşılama tutma oranı yüzde 12 40 arasiymis paralar çöpe gitmesin. Zaten pekte durumumuz yok.devleti deneyeceğim zaten nasip ha devlet ha özel Rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelicek bebislerimiz. ..
Bende yediriyorum ondan benimkide sevdi.
bende aynı şekilde söktürücü kullandım bekliyom kırmızıları....bi gelmesin diye dua ederiz bi gelsin diye...bende hemen tedaviye devam bu ay.aşılama sonrası bırakma dedi doktor bakalımmmmm
benim herif hiç sevmez öle şeyleri çok yoğun çalışıyor canım bende yorgunluğa dedim attımda attım ohhh yoksa nımısız yemez ki ama sewdide tadını :)))
canm benim adetim hep düzenli olur hiç geciktiğini bilmem 8 gün önce adet olmam gerekiyordu adet olmama bir gün kala eşimle ilişkiye girdik içime boşaldı ilişkiden 1-2 gün sonra adet olmam gerekirdi ama olmadım sorum şu ; hamile kalmış olsam okadar çabuk etki edipte 1-2 gün sonra adet olacakken olmamam mümkünmüdür yoksa başka birşeye bağlı olabilirmi bu gecikme . 2 gün önce kan testi yaptrdım negatifti çünkü ilşki henuz 5 gün olmuştu erken olduğundan varsa bile çıkmmıştır .şuanda ilişkiye gireli 7 gün oldu ve hala adet olmadım hamile olma ihtimalim varmı acaba birde adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı war hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur kiiiiiiiii çok istiyoruz bebiş
canım ben gecen ay kullandım. surelab marka. benım adet aralıgımda 35 gun 9. gun yapmaya basladım hergun aynı saatte son 3 satte sıvı tuketımı almadan.18. gun cıft cızgıyı yakaldım ama tutmadı kısmet. bu ayda aldım bu seferde laqouıck marka aldım yarın elımde olacak. adetımın 7. gunu oluyor hemen yapmaya baslıcam 1 ay yetıyor artıyor ıcınde 20 tane var. senınde coksa elınde yap hergun goreceksın sılık cızgı gıttıkce koyulasacak yumurtladıgın gun. hayırlısıyla bu ay hamıs olalalım