Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya yedir şu adama zorla çek mikserde süte kat içsin...tam herşey hazır olur aşılamaya sonra sperm hareketinde sorun yaşarsınız...zaten hep fedakar olan biz...inşlh temmuza kalmadan alırsın güzel haberi cuma günü hürmetine :) cnm o gelen katı şey yumurta kabuğu çatladı ama döllenmedi adetle atıyorsun... çalışmalar fulll olacak bu ay :)

Kan testi negatif olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu. Benim kırmızılar hala gelmedi de. Pöffff.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o testleri boşuna yapmayın keşke olsaydı demek isterdim ama yok canım benim 2 hafta önce hatta sbl var onunla birlikte testlerimiz bildiğin benimki silik bile değildi rahatlıkla görünüyodu ama belki kimyasaldı bilemiyorum adete 2 yada 1 gün kala yapın benim kan testimde 1 di ama yok maalesef işte insanın en çok üzüldüğü şey bu erkekn yapmayın çok yanıltıyor testler yinede inş hamişsindir die dua edeyim sana canım

Kan testi negatif olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu. Benim kırmızılar hala gelmedi de. Pöffff.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla cnm sonra hamile olanjda duydum adet olanda tam kac gun gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim aşılama yaptığımı bile bilmiyolar...bırak tedavi gördüğümü bilmiyolar...sorsalar şuan düşünmüyoruz diyorum işte üzülüyo diye çıtlatmış...bende dedimki bana birsey sorsalar derim oğlunun kurşunlarda iş kalmamış nasıl kızıyo yaaaa dedim işte tut dilini...

Ya kızlar ben anlamadım halımı ben hala yumurtluyormuyum ya ne yumurtaymıs arkadas reglım bıttıgınden berı 21 mayısta bıttı ,ogunden berı akıntım var ve bole afedersınız yumurtlamadatarıf edıldıgı gıbı uzayan sumuk gıbı -ıyk ama ogunden bugune yumurtluyor olamam ya nasıl ıs bu anlamadım kasıklarımda hafıf agrılar sol tarafta batma regl bıttıgınden berı devam edıyor

Amin Cuma hurmetine her seyin hayirlisi. Kan kesindir zaten iyi ki kan verdim yoksa umutlanacaktim

dememyin canım demeyin yeminle insanı strese koymaktan başka bi işe yaramıyor şu dilimize hakim olalım bi yaaa benim oğluşumda 2 haftalıkken öğrendim ben herkeslere söledik ama 5 aylıkken kaybettim nazardı çünkü her tarafına vurmuştu oğluşumun demeyin ben artık asla demiycem karnım büyüsün ölye gözleri patlasın inşşş pörtlekler sinirlendim :)))))

Amin Cuma hurmetine her seyin hayirlisi. Kan kesindir zaten iyi ki kan verdim yoksa umutlanacaktim

rabbim sağlıklı sıhhaltli evlat nasip etsin tatlım inş hamilesindir allah kerimdir hiç ummadığımız zamanda gelir belli mi olur :)

Tatlım üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki kolay değil. Ama daha birhafta varmış bak bence regl günü tekrarla testini. Bide bu rahim kontrolü nasıl oluyor ki

benimde bir geljyorlar bir gidiyorlar yine hepimize dua ettim seladan once Rabbim kabul etsin.....

havalara bağlıyorum ben canım ya....dün güneşliydi nasıl şendim şimdi yağmurlu içim kapalı amin canım....

Canım kan verdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…