Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım inşallah olur hepimizin duası bu hangi hapı kullandın?

canım inşallah olur hepimizin duası bu hangi hapı kullandın?

Clomifen hapin adi belki ordakiyle aynidir sadece adi degisiktir. Hep okudugumda bazi arkadaslarin yazilarini hep hap kullandiklarini soyluyorlar cunku hapi adetin 3. Gunu baslayip 5 gun kullaniyorsun muhtemelen ayni haptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acillll... Kizlar bat 5 haziran yani 1 hafta var ama sol kasigiimda elektrik carparmiscasina sanci oluyo anlik.noluyo acaba .boyle yasayan oldmu hic? Herkesten cvp bekliyorun

KLOMEN SANIRIM CANIM bende kullandım ilk ay olmayınca bida kullanmadım bu ayda olmazsa gidicem gene doktora

Bu arada ovulasyon testini yumurtanin ne zaman catlayacagini ogrenebilmek icin yapiyorlar ama bende hic kullanmadim

bende yeni duyuyorum eczanede satılıyo mu acaba :26: bende bi program var telde orada yazıyo yumurtlama günüm falan ne kadar doğru bilemem tabi ama

KLOMEN SANIRIM CANIM bende kullandım ilk ay olmayınca bida kullanmadım bu ayda olmazsa gidicem gene doktora

Ben gecen okudun biri paylasmisti doktor 3 tane almami soyledi diye . Benim bu ay 1.5 taneye cikardi sanirim bu ay olmazsa obur ay 2 taneye cikarir sende aksatma dr git surekli benden neredeyse her hafta kan almisti gittiklerimde en son bu pazartesi gitmistim haftaya yine kan ver git dedi surekli sonuclara bakiyor kanda

gidicem canım soğan kürü yapayım dedim bende kist var ama içemedim ya herkes içiyo ben içemedim çok kötü kokuyo

bende yeni duyuyorum eczanede satılıyo mu acaba :26: bende bi program var telde orada yazıyo yumurtlama günüm falan ne kadar doğru bilemem tabi ama

Bende kullaniyorum o programi ama ben dun okudum biri oyle yazmisti eger tanidik eczanen varsa oraya git soyle getirtsin senin icin obur turlu internetten siparis veriyolar oylede pahali oluyormus burdada internette cok var ve cok ucuz ama orda kac para bilmiyorum

Samsung Note 3

Kist icin normal ilac kullanmiyormusun dr vermedimi . Gecmis olsun insallah iyilesirsin

Samsung Note 3

ya bu ovilasyon testi nedir arkadaşlar :26:

Canim ovulasyon testi tıpkı gebelik testi şeklinde adetin döngüsüne göre baslaniyor mesela 28 günde bir adet oluyorsan adetin 11. ci günü basliyorsun test yapmaya hergün yapiyorsun cift çizgi olduğu zaman yumurtluyorsun demek oluyor ve o dönemi değerlendiriyorsun :) ben bu ay kullanıyorum canım internetten sipariş vererek almıştım.

cık cık ahh ahh bu bebek için daha neler yapıcaz ya

hangi siteden aldın canım daha neler duyucam

İnternette fiyatı çok daha uygun eczanede çok pahalı benim arkadaşımın eşi eczanede çalışıyor o bile netten aldı daha ucuz diye :)

Oyledir valla ben dun biri oyle yazmisti ordan okudum. Yoksa hic bilmiyorum burda bi gebelik testi 20 lira eczanede ama netten cokdaha uyguna alabiliyorsun . Mesela simdi baktim 50 tane ovulasyon testi ve 15 gebelik testi ayni fiyata geliyor 20 e

Samsung Note 3

Yani 8 euro bi gebelik testi ama netten ayni fiyata 50 ovutest 15 gebelik testi alabilirsin

Samsung Note 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…