- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.661
ya bu ovilasyon testi nedir arkadaşlar :26:
canım ovulasyon testi o gün yummurtlama günlerınde olup olmadgnı gösterıyor cok ıyı ve morel verıyor tavsıye ederım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu ovilasyon testi nedir arkadaşlar :26:
Gitti gidiyordan aldım canım laboquik marka valla ne yalan söyleyeyim bende kadınlar klubunde öğrendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyledir valla ben dun biri oyle yazmisti ordan okudum. Yoksa hic bilmiyorum burda bi gebelik testi 20 lira eczanede ama netten cokdaha uyguna alabiliyorsun . Mesela simdi baktim 50 tane ovulasyon testi ve 15 gebelik testi ayni fiyata geliyor 20 e
Samsung Note 3
canım ovulasyon testi o gün yummurtlama günlerınde olup olmadgnı gösterıyor cok ıyı ve morel verıyor tavsıye ederım
baksana herkez kullanıyo bende alayım bari eksik kalmak olmaz
Hepimiz için yolcu vasfiyla Rabbim kabul buyurursa Yasin-i Serif okudum. Allah kabul etsin.
Hepimiz için yolcu vasfiyla Rabbim kabul buyurursa Yasin-i Serif okudum. Allah kabul etsin.
Al valla canım gebelik testlerinde görmediğimiz çift çizgileri hiç olmazsa orda görüyoruz :)
bende salak gibi burda bi arkadas yazmış kızlar ovi testi yaptım silik çizgiçıktı ne demek diye diyom kıza hamilesinnnn ayyyy ne safım ya
Benimde varr iğne batar gibi oluyuu bitiyoo anlik..Acillll... Kizlar bat 5 haziran yani 1 hafta var ama sol kasigiimda elektrik carparmiscasina sanci oluyo anlik.noluyo acaba .boyle yasayan oldmu hic? Herkesten cvp bekliyorun
Banada ugra mersindeyim :))
samsung Galaxy s3mini
amin cümlemıze.. Tesekkürler canımEderim tabiki canim.. zor bi durum allah yardimcin olsun
samsung Galaxy s3mini
aynen :))Al valla canım gebelik testlerinde görmediğimiz çift çizgileri hiç olmazsa orda görüyoruz :)
Rabbim kabul etsın canım t.ederızHepimiz için yolcu vasfiyla Rabbim kabul buyurursa Yasin-i Serif okudum. Allah kabul etsin.
:)baksana herkez kullanıyo bende alayım bari eksik kalmak olmaz
Estağfurullah canım bir ay öncesine kadar bende aynı durumdaydım napalım bilmiyorduk :)
valla bu forum çok faydalı ya niye daha önce keşfetmemişm ki gerçekten nette çok ucuz gebelik testleri falan bizi eczanelere baya kazıklıyolarmış yani
Öyle canım ben burda okuyup öğrendiklerimi çevremdekilerede anlatıyorum herkes şaşırıyor neler varmışta bizim haberimiz yokmuş diye :)