Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ovulasyon ve hamilelik tesleri bağımlılık yaptı bende galiba😊bat'a 7 gün var ha bire test yapasım geliyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya evden 2 gece 3 gün ayri kalicam yanina test almadim huzursuzum.yaa valla kutuyla iyiydi cnm sikildikca test yapiyom deliyim ben :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bu forum çok faydalı ya niye daha önce keşfetmemişm ki gerçekten nette çok ucuz gebelik testleri falan bizi eczanelere baya kazıklıyolarmış yani

Cnm ya Ayşem ben 25 testi 10 TL te aldim güzelim ya düşün yap yapabildiğim kdr

Ya evden 2 gece 3 gün ayri kalicam yanina test almadim huzursuzum.yaa valla kutuyla iyiydi cnm sikildikca test yapiyom deliyim ben :)

Kafayı sıyırmadan bi hamile kalsaydık hayırlısıyla😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla çok iyimiş kuzum sen sölemiştin o aklımdaydı bide ovi testini duydum bugün daha neler duycaz bakalım şu net varya nimeeet nimeeet

arkadaslıklarda çok iyi ve samimi

Oğlumu KK ile hamile kakfim 2010 ağustos annesi oldum ve gruptan görüştüğümüz ark bile var. Oğlum 6 aylikken ark buluşmaya corluya gitmisligim var. En samimi dostluklar buradan cikiyo bence.

Selam millet,
Benim regl gelmiyor ve kasıkdaki sancı ağrıda azalmaya başladı.bu şimdi iyi bişeymi yoksa kötümü?
Bide hamilelikte sadece büsabahmı oluyor mide bulantısı,bende aniden gelen bi bulantı var ama öğle akşam fark etmiyor..bi cevaplarsanız sevinirim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kargo kaç günde geliyo canım ya benimki haftaya gececi annemlerde kalcam pek yapamıcaz o işi tamda programa göre o günler layım en iyisi ben o testlerden

Sabahtan al ertesi gün elinde öğleden sonra olursa iki güne elinde

aaaa ne güzel canım yaaa benimde moral bugün 0 yazmıştım sayfada ağlamaktan gözler balon basım çatlıyo ama işte kafa dağıtıyom güzel oluyo

Cnm yarin gidiyon bi kan testi yaptiriuon bize de güzel sonuç versiyon anlastik mi?

Hamile kalırmışız ve birgün bizlerde bir yerlerde buluşup görüşürmüşüz :)

aaaa ne güzel canım yaaa benimde moral bugün 0 yazmıştım sayfada ağlamaktan gözler balon basım çatlıyo ama işte kafa dağıtıyom güzel oluyo

Niye agladin bitanem kotu bi durum yok umarim kacirmisim ben goedim çok göremedim zaten de kim üzdü seni kemiklerini kiririm

bende yeni duyuyorum eczanede satılıyo mu acaba :26: bende bi program var telde orada yazıyo yumurtlama günüm falan ne kadar doğru bilemem tabi ama

canım ınternette satılıyor 20 tane ovulasyon yanında gebelık testıde verıyorlar uygun fıyatlara. hergun aynı saate kullanıyorsun sson 3 saat sıvı almadan. yumurtlaman yaklastıkca koyulasmaya baslıyor cıfy cızgının koyulastıgı gun 24 36 saat ıcınde yumurtlan catlıyacak demek calısmalar yapıyorsun:):) gercekten kolay ve etkılı kullanımı var kacırmıyorsun boylelıkle. bende kullanıyorum:) ıns bu ay bebıslerımız gelır

Hamile kalırmışız ve birgün bizlerde bir yerlerde buluşup görüşürmüşüz :)

İnşallah cnm illa hamis olmasak da görüşürüz gonuller bir olsun.

Ben yatar şarj da azaldi yarin gorusuruz canlar iyi geceler Allaha emanet olun.

Niye agladin bitanem kotu bi durum yok umarim kacirmisim ben goedim çok göremedim zaten de kim üzdü seni kemiklerini kiririm

canım dün temizlik yaptım canım çıktı yemek yaptım saat yedi kayınp. aradı duvara köpük yaptık yorulduk gel bize yemek yap bu arada eltimde orada kalıyo tabi ben sinir oldum zaten yorulmuşum bende insanım orda surat yaptım bugünde kayınvalidem aramış kocamı bize yemek yaptığı için mi surat yaptı falan eşimle yarım saat kavga etmişler bu sefer eşimle biz kavga ettik öldürcem kendimi diye tehtit ettim eve gelince iyi davrandı ama ne çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…