- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.681
Iyi geceler kizlarr beni de listeye eklermisiniz bat 12 haziran
Mrb cnm eklerin tabi ki ama cumartesi hatirlat cnm şehir dişina cikiyorum bilg yaninda yok eve dönünce eklerim cnm uğur getirir inşallah. Kendinden bahseder misin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ovulasyon ve hamilelik tesleri bağımlılık yaptı bende galiba😊bat'a 7 gün var ha bire test yapasım geliyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bu forum çok faydalı ya niye daha önce keşfetmemişm ki gerçekten nette çok ucuz gebelik testleri falan bizi eczanelere baya kazıklıyolarmış yani
Ya evden 2 gece 3 gün ayri kalicam yanina test almadim huzursuzum.yaa valla kutuyla iyiydi cnm sikildikca test yapiyom deliyim ben :)
Bat: beklenen adet günüBat ne demek arkadaslar ya adet gunumu☺
Samsung Note 3
Aynen cnm yaaaafffKafayı sıyırmadan bi hamile kalsaydık hayırlısıyla😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ya Ayşem ben 25 testi 10 TL te aldim güzelim ya düşün yap yapabildiğim kdr
Bat: beklenen adet günü
Sat : son adet günü cnm
Aynen cnm yaaaafff
arkadaslıklarda çok iyi ve samimi
Cnm ya Ayşem ben 25 testi 10 TL te aldim güzelim ya düşün yap yapabildiğim kdr
Doç. Dr. Mehmet Soy, sığ deniz veya havuza girenleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, suya balıklama atlamanın felce neden olduğunu söyledi.
Trakya Üniversitesi'nde görev yapan Doç.Dr. Mehmet Soy, yaz aylarının gelmesiyle birlikte hastaneye çok sayıda yaralı geldiğini belirtti.
Doç.Dr. Soy, 2 metreden az deniz veya havuz suyuna balıklama atlanmaması gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.
Boyundan aşağısı felç
Soy, "suya balıklama atlama omurilik kırıklarına neden oluyor. Kırılmaya bağlı omurilik birden şişince solunum merkezini etkiliyor ve boğulmalar meydana geliyor. Omurga kırıkları meydana gelenlerin yarısının boynundan aşağısı felç oluyor" dedi.
Suya balıklama atlama sonucunda yaralananlara doğru müdahale yapılması gerektiğini belirten Doç.Dr. Mehmet Soy, bu tür yaralanmalara yol açmamak için yüzmek isteyenlerin suya balıklama atlamamalarını istedi.
Oğlumu KK ile hamile kakfim 2010 ağustos annesi oldum ve gruptan görüştüğümüz ark bile var. Oğlum 6 aylikken ark buluşmaya corluya gitmisligim var. En samimi dostluklar buradan cikiyo bence.
Selam millet,
Benim regl gelmiyor ve kasıkdaki sancı ağrıda azalmaya başladı.bu şimdi iyi bişeymi yoksa kötümü?
Bide hamilelikte sadece büsabahmı oluyor mide bulantısı,bende aniden gelen bi bulantı var ama öğle akşam fark etmiyor..bi cevaplarsanız sevinirim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oğlumu KK ile hamile kakfim 2010 ağustos annesi oldum ve gruptan görüştüğümüz ark bile var. Oğlum 6 aylikken ark buluşmaya corluya gitmisligim var. En samimi dostluklar buradan cikiyo bence.
aaaa ne güzel canım yaaa benimde moral bugün 0 yazmıştım sayfada ağlamaktan gözler balon basım çatlıyo ama işte kafa dağıtıyom güzel oluyo
bende yeni duyuyorum eczanede satılıyo mu acaba :26: bende bi program var telde orada yazıyo yumurtlama günüm falan ne kadar doğru bilemem tabi ama
Hamile kalırmışız ve birgün bizlerde bir yerlerde buluşup görüşürmüşüz :)
Niye agladin bitanem kotu bi durum yok umarim kacirmisim ben goedim çok göremedim zaten de kim üzdü seni kemiklerini kiririm