- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.621
bunlarin hepsini yeni duydum yaaaaa yan etkilerimi yani...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afete 4 gün kala akinti başlayabilir yada içerde kalan spermler de olabilir tatlim. En son ne zmn ilişki oldu. Bi de normalde ateş ne kdrbbaktin mi hic bi de nerden olctun hep ayni yerden mi
:)))) gordum canim gormemmi bi sevindirik oldum ki:)
Canım hayırlı yolculuklar benim bata 4gun falan var biraz önce wcde beyazimsi akinti olmus bu normalmidir bide ateş ölçtum 36.6 sence belrlirtimidir?
Allah kabul etsin cnm.Amin cnm dillerine saglik bende az evvel 1000 tane ya latif 33 tanede salavati fatih okudum Allah kabul etsin insallah......
Severim seni paytipooo
Valla hepimiz olduk aklima direk olumsuz konuşmam geldi inşallah Rabbim benisini gönderecek. Hepimize dua edicem simdi.
Ateşi sürekli olcmuyorum simdi birden aklima geldi:) koltuk altından ölçtum. ilişkide 2gun önce olmustu
Canım erken öğrenmek istersen predictor early diye nir test var ama tavsiye etmem erken öğrenmeni kan değerini sık sık kontrol etmek zorunda kalacaksın artmış mı diye. Kimyasal gebeliklerde üzüyor. Erken öğrenmezsen kimyasal gebelik yaşadığını anlamıyorsun adetle atılıyor çünkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bat ne zaman
Bat ne zaman
Senin kac gun vardı bata yaptiginda testi?
Benim bir hafta var canim erken gebelik testi yaptim
Herkese merhaba. Ben de forumda yeniyim. Hamile kalmayı bekleyenler folik asit kullandınız mı? Ben 15 gündür kullanıyorum. 3 ay kullan dedi doktor. Ama 3 ay beklemek istemiyorum. Şansımı denemek istiyorum. Hamileyken folik asit icilebiliyor mu biliyor musunuz?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim naptim vajiyi yenmissindir insallah
samsung Galaxy s3mini
Tamam canim ben yasin dinliycem ve hepimize bütün topikteki güzel yürekli arkadaşlarıma en içten DİLEKLERİMLE dua edicem. Allah kabul etsin.
yenemedım daha canım dua edrsen sevınırım.bugün ovulasyon yaptım cıft cızgı cıktı calısmalara devam..