Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Öpüyorum sizi azcikta kocam la ilgileneyim canımmm ben sizi ozlucem sizde beni ozleyin sabah hesap sorarım yoksa hepinize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canim ben yasin dinliycem ve hepimize bütün topikteki güzel yürekli arkadaşlarıma en içten DİLEKLERİMLE dua edicem. Allah kabul etsin.

bunlarin hepsini yeni duydum yaaaaa yan etkilerimi yani...

Canim her gun bol bol incir ye ama unutma erken yumurtlatiyor incir yumurtlamani kacirma hatta ovulasyon testi yap

Afete 4 gün kala akinti başlayabilir yada içerde kalan spermler de olabilir tatlim. En son ne zmn ilişki oldu. Bi de normalde ateş ne kdrbbaktin mi hic bi de nerden olctun hep ayni yerden mi

Ateşi sürekli olcmuyorum simdi birden aklima geldi:) koltuk altından ölçtum. ilişkide 2gun önce olmustu

Canım hayırlı yolculuklar benim bata 4gun falan var biraz önce wcde beyazimsi akinti olmus bu normalmidir bide ateş ölçtum 36.6 sence belrlirtimidir?

Evet canim belirti gibi atesini surekli takip et benim dun 36.5ti bugun 37.1 olmus

Amin cnm dillerine saglik bende az evvel 1000 tane ya latif 33 tanede salavati fatih okudum Allah kabul etsin insallah......

Allah kabul etsin cnm.
Severim seni paytipooo

Cok pis moda soktun beni hee:) cansin sagol bitanem

Canım erken öğrenmek istersen predictor early diye nir test var ama tavsiye etmem erken öğrenmeni kan değerini sık sık kontrol etmek zorunda kalacaksın artmış mı diye. Kimyasal gebeliklerde üzüyor. Erken öğrenmezsen kimyasal gebelik yaşadığını anlamıyorsun adetle atılıyor çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

az kaldı artıkta günler gecmıyor sankı :KK43: 1 hazırana kadar bekllycem. Ama sen yarın mutlaka yaz merakla beklıyorz sonucu

Herkese merhaba. Ben de forumda yeniyim. Hamile kalmayı bekleyenler folik asit kullandınız mı? Ben 15 gündür kullanıyorum. 3 ay kullan dedi doktor. Ama 3 ay beklemek istemiyorum. Şansımı denemek istiyorum. Hamileyken folik asit icilebiliyor mu biliyor musunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bir hafta var canim erken gebelik testi yaptim

Ptesi de ben yapayim diyorum bu arada hayit hapi kullandim bu ay hic bilgin varmi acaba geciktirimi ?

Herkese merhaba. Ben de forumda yeniyim. Hamile kalmayı bekleyenler folik asit kullandınız mı? Ben 15 gündür kullanıyorum. 3 ay kullan dedi doktor. Ama 3 ay beklemek istemiyorum. Şansımı denemek istiyorum. Hamileyken folik asit icilebiliyor mu biliyor musunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

içiliyor canım hamilelikde kullanılıyor zaten önceside düşük olmaması için

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza yurtdisindayim 2 bucuk yildir evliyim ve almanya ya geleli 15 ay oldu hala bebegimiz olmadi 2 bucuk aydir dr a gidiyoruz yumurtaliklarim galiba gelismiyordu gecen ay adetimin 3. Gununden itibaren 5 gun hap kullandim ultrasona verdiginde cok iyi dedi yumurtan oldu dedi birer gun arayla iki kez iliski onerdi tutmadi hasta oldum bu ayda hapi 1 bucuk taneye cikardi ve yine iliski verdi 3 kez bakalim yarin sonuncu olacak. Cok istiyorum bebegim olmasini allahim isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin

X