Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gitti gidiyordan aldım canım laboquik marka valla ne yalan söyleyeyim bende kadınlar klubunde öğrendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bian önce bebişlerimiz olsun yoksa biz daha neler neler kesfedicezzzz

Evet canım öyle çok uygun nette erken gebelik testide aldım bakalım iyi günlerde kullanırız insallah :)

Hepimiz için yolcu vasfiyla Rabbim kabul buyurursa Yasin-i Serif okudum. Allah kabul etsin.

Al valla canım gebelik testlerinde görmediğimiz çift çizgileri hiç olmazsa orda görüyoruz :)

bende salak gibi burda bi arkadas yazmış kızlar ovi testi yaptım silik çizgiçıktı ne demek diye diyom kıza hamilesinnnn ayyyy ne safım ya

bende salak gibi burda bi arkadas yazmış kızlar ovi testi yaptım silik çizgiçıktı ne demek diye diyom kıza hamilesinnnn ayyyy ne safım ya

Estağfurullah canım bir ay öncesine kadar bende aynı durumdaydım napalım bilmiyorduk :)

Benim regl den ses Seda yok.. Ama kasıkdaki ağrıların azaldı baya. Bu şimdi iyi bişemi yoksa kötü bişeymi? Ya bide benim tüm gün midem bulanıyor daha doğrusu sadece sabah değil ara ara günün herhangi bi saatinde..hamilelikte böyle olabiliyormu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acillll... Kizlar bat 5 haziran yani 1 hafta var ama sol kasigiimda elektrik carparmiscasina sanci oluyo anlik.noluyo acaba .boyle yasayan oldmu hic? Herkesten cvp bekliyorun
Benimde varr iğne batar gibi oluyuu bitiyoo anlik..

Banada ugra mersindeyim :))

samsung Galaxy s3mini

Ayy cnm hic bilmem mersini bilsen ugramam mi neresindesin

Iyi geceler kizlarr beni de listeye eklermisiniz bat 12 haziran

Ederim tabiki canim.. zor bi durum allah yardimcin olsun

samsung Galaxy s3mini
amin cümlemıze.. Tesekkürler canım
Al valla canım gebelik testlerinde görmediğimiz çift çizgileri hiç olmazsa orda görüyoruz :)

aynen :))
Hepimiz için yolcu vasfiyla Rabbim kabul buyurursa Yasin-i Serif okudum. Allah kabul etsin.

Rabbim kabul etsın canım t.ederız
baksana herkez kullanıyo bende alayım bari eksik kalmak olmaz
:)
:)

Ovulasyon ve hamilelik tesleri bağımlılık yaptı bende galiba😊bat'a 7 gün var ha bire test yapasım geliyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Estağfurullah canım bir ay öncesine kadar bende aynı durumdaydım napalım bilmiyorduk :)

valla bu forum çok faydalı ya niye daha önce keşfetmemişm ki gerçekten nette çok ucuz gebelik testleri falan bizi eczanelere baya kazıklıyolarmış yani

valla bu forum çok faydalı ya niye daha önce keşfetmemişm ki gerçekten nette çok ucuz gebelik testleri falan bizi eczanelere baya kazıklıyolarmış yani

Öyle canım ben burda okuyup öğrendiklerimi çevremdekilerede anlatıyorum herkes şaşırıyor neler varmışta bizim haberimiz yokmuş diye :)

arkadaslıklarda çok iyi ve samimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…