- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.381
leyla ablacım bana cevap vermedın hala
askim cvp yazdim okumamissin soruyu unuttum yine cvp yazim dedim ama:S:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leyla ablacım bana cevap vermedın hala
hayırlısı kuzum... Rabbim gönlümden geçeni biliyor sağlıklı sıhhatli olsun... oğluşum erkek istiyor ben bi oğlum var birde kızım olsun istiyorum Mevlam ne eylerse güzel eyler bat 9 haziran o zaman görücez anyayı konyayı
kızlar bana bi akıl verin Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum dün o kadar temizlik yaptım canım çıktı tam süpürge acıcam saat 7 kayınpederim arıyo gel bize yemek yap eltimde orda kalıyo bu arada duvara köpük yaptık yorulduk ALLAHIM YA sinirden çatlaya catlaya gittim suratımı astım yemek yaptım bulaşık yıkadım geldim eve eşimle tartıstk bugünde annesi aramış bize yemek için surat yapıyo bilmem ne yarım saat kavga etmişler sonra aradı eşim beni sinirini benden çıkardı bıktım artık ya eşimle aramızda bi problem yok sürekli onlar yuzunden kavga ediyoruz
amin canlar hakkımızda hayırlısı olsun aminn
Ya cok zor bir durum ben cok sinirleniyorum boyle seylere . Benim k.v de ayni potansiyel var ama Allahtan uzaktaaa
benimde oğlum var ve birde kız olsun diyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin aramızda da 2-3 gün varmış peşpeşe güzel haberleri alırız inşallah
anam bu isimleri nerden buluyosunuz bitli pireliyi keneliyi duyfdumda benim ilacin ismini gorunce:)))) hosgeldin cnm bu arada......
Benim de var daha 13 haziran da adam çalışcaz diye yorgun argın daha da yoruluyo nolcak bilmiyorum :)
o daha uygun olur galiba:
yemek utu tmm oh be simdi bir kahve iyi gider......
kuzumm ne sordun görmedim ben
Ben yaptim kopurdu.esimede yaptik oda kopurdu karbonat.2 mizde hamis degiliz
anam bu isimleri nerden buluyosunuz bitli pireliyi keneliyi duyfdumda benim ilacin ismini gorunce:)))) hosgeldin cnm bu arada......
Kızlarrr silere bişe soracagımm,benım 14 hazıran regl tarıhım ve 6 gun suruyor 20 sınde bıtınce yanı bebe calısmalarına baslayacagız , bı arkadasımın kedısı var tatıle cıkacak 28 hazıranda kedısını bakıp bakamıyacagımı sorduda 1 haftalıgına ,acaba bı zararı olur mu 8 gunde gebelık olmaz sonucta hemen ama aklıma takıldı bı zararı olur mu evcıl hayvan besleyen varmı aranızda arkdasımıda kırmak ıstemıyorum normalde ben evımde beslemem bır kere daha bakmıstım sadece aynı kedıcıge mutfagada hıc sokmadım cok dıkat ettım aslında ama sımdı durum aklıma takıldı :S
kızlar bana bi akıl verin Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum dün o kadar temizlik yaptım canım çıktı tam süpürge acıcam saat 7 kayınpederim arıyo gel bize yemek yap eltimde orda kalıyo bu arada duvara köpük yaptık yorulduk ALLAHIM YA sinirden çatlaya catlaya gittim suratımı astım yemek yaptım bulaşık yıkadım geldim eve eşimle tartıstk bugünde annesi aramış bize yemek için surat yapıyo bilmem ne yarım saat kavga etmişler sonra aradı eşim beni sinirini benden çıkardı bıktım artık ya eşimle aramızda bi problem yok sürekli onlar yuzunden kavga ediyoruz
bende bir kahve alayım... ııımmm birde bizim evede bi el atsana
Ya cok zor bir durum ben cok sinirleniyorum boyle seylere . Benim k.v de ayni potansiyel var ama Allahtan uzaktaaa
ver adresi gelmeyen nah 0 boyle olsun:))))
kızlar böyle konularda hassasım. Canım sen onların hızmetcısı degılsın bak eşinle tartısma konun olmus. Kendı karakterını göster. Kayınvalıden veya baska gel dıye em,rı vakı yaparsa ezik cvp verme işim var anne müsaıt olunca gelırm ıns flan de ıyı ol ama ezılme benden nacızane tavsıye. Buarada kızlar bıse yazdım cvp gelmedı ovulasyon testım belırgın cızgı cıktı ama hafıf sılık cok az. Ne demek olıuyor sımdı bu??? Kızlaaaarrr