Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

walla insan gerçekten bunalıyor zaman geçmek bilmiyor artık akışına bırakayım düşünmeyim diyorum olmuyor :KK43: bebişlerimiz çok bekletmese bari bizi

İnşallah canım ya :KK43: hamile haberlerini de aldıkta garip oluyorum. Sanki sadece bizim bebeğimiz yokmuş gibi geliyor :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

esin bisey derse evdeki elti saksimiymis sor yazik bu anneler bu ogullarin yuvalarindan ne ister ac kalirim geline minnet etmem ya......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beni arayan kayınpederim bunlar ailecek tuhaf ya bende onu anlamıyorum boşanınca biz rahatlıcaklar herhalde her dakika yanınızda istiyorsaydınız bastan aynı evde oturcaz deseydiniz

bende onu anlamıyorum benimde teyzem kaynana ama hiç birseyi ne oğluna söler nede enişteme o herşeyi kynpdrime yetiştirir kimbilir şimdi neler anlatıyo ortalığı iyice karıştırıyo aksamada hasta olur herkez benim üzerme gelir artık haklıyken haksız duruma düşmek bu delirtecekler en sonunda:KK50::KK50:

bende hıc anlam veremem ,benım annemde kaynana ama benden asla ayırmaz yengemı herseydede yengemı korur tutar en ufak bısede abımın karsısına dıkılırız olsun sen boyle yapma dıye bende gorumceyım ama yengem haksız bıle olsa asla abıme yansıtmam asla sıkayet etmem 10 yıl oldu.ama ne yazıkkı her ınsan aynı olmuyor be canım benım k.valıdemde gecenlerde cok sacma sapan bıseden hatta konu bıle yok ortada dısarı cıktık onu nıye cagırmamısız almamısız gecerken surat yapıo kusuyor ustelık benım haberım bıle yoktu esımle konusmus esımde sınırlenmıs bıraz , bende habersız kandıllesmek ıcın aradım ters davrandı baya neye ugradıgımı sasırdım bıde bole seyler var severdım ustelık k.validemi cok kırıldım .Allah goruyorya kuzum Rabbım bılıyor sen dua et sınırlendıkce Rabbımden ıste sabrı

bende onu anlamıyorum benimde teyzem kaynana ama hiç birseyi ne oğluna söler nede enişteme o herşeyi kynpdrime yetiştirir kimbilir şimdi neler anlatıyo ortalığı iyice karıştırıyo aksamada hasta olur herkez benim üzerme gelir artık haklıyken haksız duruma düşmek bu delirtecekler en sonunda:KK50::KK50:

şekerim yok mu senin migrenin bel fıtığın fln:KK15:

migrenim tuttu fln de çağırdıklarında. akşam adam gelincede yatak döşek yat.:KK34:
tamamen onları silmekte olmaz kocan var arada sonuçta...

arada bi çağırdıklarında gidersin o kadar
ayrıca katılıyorum madem eltin orda kalıyo saksımı o seni niye çağırıyolar:KK47:

Kızlar bugün 12. Günümdeyim ovülasyon testi yapıyorum 8.günden beri ama hep aynı. Akıntım beyaz beyaz dünden beri. Acaba testi yanlış zamanda mı yapıyorum. Az önce yaptım yani hergün işten eve gelince yapıyorum ama bilemedim. Umarım kaçırmamışımdır :KK43:

Canim pozitif ciktiysa sen degerlendir günü ve ertesi günü silik ciktiya pozitiften sonra Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani pozıtıf cıktıgı ıcın ılıskı var döllenmeye müsaıt dogrumu :)) daha ılk defa yaptım ovulasyon testı. Sımdı pozıtıf daha ne zaman yapıcam testı bır dahakı aymı aynı zamanda yanı 28 günde bır oluyorum. Hesaplamaya göre kanamanın 12. Günü test yapıyorum

saçmalamışım ilişki var :KK60:

:)) sevındım oh

Kızlar bugün 12. Günümdeyim ovülasyon testi yapıyorum 8.günden beri ama hep aynı. Akıntım beyaz beyaz dünden beri. Acaba testi yanlış zamanda mı yapıyorum. Az önce yaptım yani hergün işten eve gelince yapıyorum ama bilemedim. Umarım kaçırmamışımdır :KK43:

Fotograflarini eklermisin canim testlerin

bende hıc anlam veremem ,benım annemde kaynana ama benden asla ayırmaz yengemı herseydede yengemı korur tutar en ufak bısede abımın karsısına dıkılırız olsun sen boyle yapma dıye bende gorumceyım ama yengem haksız bıle olsa asla abıme yansıtmam asla sıkayet etmem 10 yıl oldu.ama ne yazıkkı her ınsan aynı olmuyor be canım benım k.valıdemde gecenlerde cok sacma sapan bıseden hatta konu bıle yok ortada dısarı cıktık onu nıye cagırmamısız almamısız gecerken surat yapıo kusuyor ustelık benım haberım bıle yoktu esımle konusmus esımde sınırlenmıs bıraz , bende habersız kandıllesmek ıcın aradım ters davrandı baya neye ugradıgımı sasırdım bıde bole seyler var severdım ustelık k.validemi cok kırıldım .Allah goruyorya kuzum Rabbım bılıyor sen dua et sınırlendıkce Rabbımden ıste sabrı

sağol canım birazdan eşim gelcek Allah sabır versin bende seviyodum ama iyice soğuttular kendilerinden

Fotograflarini eklermisin canim testlerin

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401374187.913681.jpg .

Ekledim canım

cnm bak bu ovulasyon donemi bence farkliliklar gosteroyo sen silik cizgi ciktiginda calismaklari yogunlastir koyulastigi gunu hic kacirma tamamen beyaz cikana kadar calis......

kızlar bu arada Allah'tan sabır istemeyin. dayanma gücü isteyin akıl isteyin fikir isteyin...
sabır isterseniz sabrınızın artması için sınava tabi tutulursunuz...
sınavı kaybederseniz malum durum pekte iyi olmaz:KK3:

şekerim yok mu senin migrenin bel fıtığın fln:KK15:

migrenim tuttu fln de çağırdıklarında. akşam adam gelincede yatak döşek yat.:KK34:
tamamen onları silmekte olmaz kocan var arada sonuçta...

arada bi çağırdıklarında gidersin o kadar
ayrıca katılıyorum madem eltin orda kalıyo saksımı o seni niye çağırıyolar:KK47:

üç kişi bi duvarı köpük yapıştırmakla yorulmuşlar canım hep aynı şey güne gider ayse yemek hazırla bişey olur ayse gel her sabah çağırıyorlar zaten gel kahvaltı yapalım diye hep bi bahne uyduruyorum valla delirtcekler en sonunda

cnm bak bu ovulasyon donemi bence farkliliklar gosteroyo sen silik cizgi ciktiginda calismaklari yogunlastir koyulastigi gunu hic kacirma tamamen beyaz cikana kadar calis......

Geçen ay 13. Yada 14. gündü ama artmakta çok azaldı sanki bilemedim :/

yani pozıtıf cıktıgı ıcın ılıskı var döllenmeye müsaıt dogrumu :)) daha ılk defa yaptım ovulasyon testı. Sımdı pozıtıf daha ne zaman yapıcam testı bır dahakı aymı aynı zamanda yanı 28 günde bır oluyorum. Hesaplamaya göre kanamanın 12. Günü test yapıyorum

:)) sevındım oh

Tatlim bende ilk defa yaptm testi ama yapan arkadaşlardan ogrendim bende :) test bugun mu pozitif cikti siliklestiyse bidaha yapmicaksn siliklesmediyse yarinda yap testi

Eklentiler

• $1401374295758.jpg
    $1401374295758.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 31
X