Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar Meryem suresini bu ay okuyacağım.. Dua dan başka bir şey gelmiyor elimden. Dün eşime fındık ceviz keçiboynuzu falan da aldım umarım yer.
Reglimin bitmesi gerek mi dua için?Emin olamadım size sorayım dedim. Neticede dua, temiz olmak gerekir değil mi?

kiz sen niye gulmedin yoksa kizdinmi bana:S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana arkadaslik teklifi gonderen muhterem arkadaslar bilgisayarimin ara kablosu bozuk yaptirir yaptirmaz istelklerinize cvp verebilecem hepinizi seviyom:)))

valla herif kovacak beni ywmek yapmaya geciyom benoimde kocama karsi sorumluluklarim var hep size hep size olmaz sonra grsrz:)

tabii.kurandan okuyacaksın o yüzden temiz olman gerek.41 gün ara vermeden oku.bide secde ayeti var orda okuduğun zaman sure bitsin secde yapmayı unutma.allah kabul etsin

canım bir umut ben kendimi burda görmek istiyorum....

tabii.kurandan okuyacaksın o yüzden temiz olman gerek.41 gün ara vermeden oku.bide secde ayeti var orda okuduğun zaman sure bitsin secde yapmayı unutma.allah kabul etsin

namaz mı kılmam gerekiyor canım? Suya okuyorsun sonra suyu içiyorsun gibi birşeyler duymuştum. Pek emin değilim , bilmiyorum da..

Kız güldüm gülmem mi cevapta yazmıştım gelmedi mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

walla çok da güzel özetlemiş hatun :) :) gün gelicek bu hallerimize gülecez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…