- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
canımyaa ben bu bal tarcın tarıfınıyaptım yogun ve cok cok sekerlı yutması bıle cok zor senınkısıde oylemı gecenlerde senınle konusmustuk senden almıstım tarıfıde:)
bırde ben ıncırı bu sekılde yapmıyorum dırek kuru ıncırı gun ıcınde tuketıyorum acaba onunda bır faydası olurmu yumurtaya boyle yemeyı daha cok sevıyorum cunku
Eki Görüntüle 1112455
Bu çörek otu kurunu yaptım da macun kıvamlı oldu doğru mu leylacım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu tuplerde tıkalılık olmayanda yapıyormuymusaslında mantıklı sarmısak cok sıfalı bır bıtkı bundada var demek bır sıfa
evet benımkısıdebu kıvamda
ya evet cnm ben sezeryan sonrası tıkanıklık oluyormuş diye okuyorum hep. Rahim filmi çektirmedim ama oğlumu sezeryanla dünyaya getirdiğim için olabilir düşüncesiyle yapmak istiyorum ama eşime sormam lazım tabi yani düşünsene ilişkidesin ve burhan burhan sarımsak kokuyorsun yani eş ne der adamın da zevkini kaçırmamak gerek benim eşim sarımsağı pek sevmez de :) ama illa tıkanık olan yapacak diye birşey yok herkes yapabilir her doğal yöntemi denemeye çalışıyoruz işte canım ya. :26:
Tamam canım işte ağzına aldığında suyla hemen yut ben çyle yapıyorum.
ben nettede okudum orda ogutulmus corek otu dıyordu evde mıkserden gecırdım toz halıne geldı oyle karıstırdım evet bende ustune su yuttum gıtmıyo yoksa:)
ben nettede okudum orda ogutulmus corek otu dıyordu evde mıkserden gecırdım toz halıne geldı oyle karıstırdım evet bende ustune su yuttum gıtmıyo yoksa:)
Slm Kızlar ben geldim Benice araniza alır mısınız ben bugün cok üzgünüm
Slm Kızlar ben geldim Benice araniza alır mısınız ben bugün cok üzgünüm
selam kızlar bizde bu ay ilk kez denedik bakalım bekleyeceğiz BAT en geç 6 Haziran. Ama adet düzensizliğim olduğu için kesin konuşamıyorum...
Dış gebelik geçirdim tembuz ayında allah kimseye vermesin iki aya kadar korunuyoduk şimdi bıraktık geçen ay olmadı bu ayda olmadı maalesef bugün doktora gittim hem catlamiyan yumurtam var hem de intihap ne yapacamı şaşırdım Ve çok korkuyorum dış gebelikten sonra hamile kalamam diye
Canım Merhaba hoşgeldin. Adet düzensizliğin yumurtlamanın düzensiz olduğunu gösterir ki bunun için çörekotu bal ve tarçın karışımı kullanıyruz topikteki arkadaşlarla. Hem yumurtanı büyütüyor hemde daha sağlıklı oluyor yumurtaların. Tavsiye ederim canım snede dene farkı göreceksin. İnşallah bu ay hamiş kalırsın canım. Kaç yaşındasın?
Sanırım iltihap olmuş canım onun için üzülme senin çaren soğan kürü canım inan 15 günde tertemiz olursun aynı zamanda hamile de kalırsın. Sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin bitanem. Onu da temizleriz ve Haziran hepimize umut olduğu gibi sana da umut olsun hepimiz hamiş olucaz inşallah umudumuzu yitirmeden devam edelim olur mu??
merhaba hoşbuldum. 23 yaşındayım şu son 3 aaya kadar hiç böyle olmazdı tam 30 günde bir olurdu son 3 ay beni mahvetti. ovulasyon zamaında akıntıda berraklık ve yapışkanlık oluyormuş sanırım. bende o 20 gün içinde 2 kez oldu ??? Kafam çok karışık. Gerçi bu daha ilk denememiz ama kısmet artık...
Tsklr cnm inşallah allah cumlemizin gönlüne göre versin bütün isteyen insanlara annelik duygusunu tattırsın inslh ilk başta sizlere birbirimizin mutluguyla sevinelim umut olsun herkeze
Canım dış gebelikte kendi mi düştü bebek yoksa tüpünü aldılar mı?
Kendi düştü cnm iğne vurdular sonra kendiline düştü çok şükür ama tüplerde tıkanma olabilirmiş 2ay dene olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktor bayırlısı