- 9 Ağustos 2013
- 396
- 80
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Hayırdır inşallah neden üzgünsün canım?
Gülüm hoş geldin demiş sin Derdimden görmedim tskler CNN benide kabul ettiniz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Hayırdır inşallah neden üzgünsün canım?
Gülüm hoş geldin demiş sin Derdimden görmedim tskler CNN benide kabul ettiniz için
Rabbim cümlemize sağlıklı bebişler nasip etsin cancanlar. Müminin mümine duası kabul olurmuş. hep dualarımdasınız Rabbim kabul buyursun inşallah.
Ne demek canım başım üstüne. Hepimiz aynı yolda ilerliyoruz hepimizin umudu aynı. Birbirimizi bizden başka kimse anlamaz ki?
ay birşey söyliyim de gülün :)
Eşime çörek otu kürünü gösterdşm bak bu kürden sabah akşam içicem dedim yumurtam daha sağlıklı olucak inşallah dedim. -yaa bana da yap bende kür istiyorum dedi yaa :) sana her sbaah bir kaşık pekmez dedim yetmez ben hergün keçi boynuzu da yerim işte otuururken dedi canım benim yaa. Zaten gördüm hıdrellez de kız bebek gömdü ağaç altına. Rabbim inşallah gölümüze göre versin inşallah.
İnşallah cnm benim eslerimiz napsın onlarda şaşıyo napacakları benimkide bende gidecem doktora sorun bende deyip tutturuyo Nereye gitsem hamile karşıma Çıkıyor diyo
Halbuki sorun hatunda haberi yok kabullenmiyo bi türlü
Aslında onlar daha çok ster oluyor ama bize belli etmiyorlar. Sen yine de streslenmemesi için elinden geleni yap canım. Biz kendimizi telkin edebiliyoruz ama onlar öyle değil. Hayırlısı olsun cnm inşallah.
canım öyle düşünme lütfen sorun değil bu eksiklik değil. Bizim imtihanımız da bu şekilde demek ki çok şükür halimize.
Benim evli müşterilerimin çoğunda çocuk sıkıntısı var yiyeceklerimizden heralde ama çok komigiz fala bakmazlar o ona diyo bu ay sende görünüyo diyeride ona herkes bir birini motive etmeye calisiyo ama Bu zamana kadar aramızdan daha bi kişi hamile geçen gün gerçek falcı bile getittirdik doğrusu görsen halimizi güle güle bakılırdın işte umut
Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın?Ben geldim.nasilsiniz
Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın?
ehh iste iyi sayilirim.moralim cok bozuk.soma da ki medencilerimize dua edin.bu gece lutfen Rabbimizden bebek istemeyip,o insanlari yavrularina bagislanmasi icin dua edelim .bu gece tum dualar onlara olsun.bir avuc komur icin bir omur verenlere ...
Allah herseyi gonlune gore versin canim hosgeldimmerhaba kızlar bizde kaç aydır bebek için uğraşıyoruz Allahım inşallah yüzümüze güler bu mübarek aylarda artıkk çok istiyorum Allah hepimize nasip etsinnnnnnn
Adetim 2 Haziran
doğrudur cnm inanırım ne yapacaksın canım yedikleri değilde eminim stres kaynaklıdır. stres bizim en buyuk duşmanımız
Allah herseyi gonlune gore versin canim hosgeldim