Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

merhaba kızlar bizde kaç aydır bebek için uğraşıyoruz Allahım inşallah yüzümüze güler bu mübarek aylarda artıkk çok istiyorum Allah hepimize nasip etsinnnnnnn
Adetim 2 Haziran

Hoşgeldin cnm allah gönlümüze göre versin İnşallah en kısa zamanda bebisimize kavuşuruz

ehh iste iyi sayilirim.moralim cok bozuk.soma da ki medencilerimize dua edin.bu gece lutfen Rabbimizden bebek istemeyip,o insanlari yavrularina bagislanmasi icin dua edelim .bu gece tum dualar onlara olsun.bir avuc komur icin bir omur verenlere ...
ne de b

evet cnnm adetliyim ama yine de dualarımız onlarla. Rabbim sağ sağlim çıkmalarını nasip etsin. Evlatlarına bağışlasın inşallahç

merhaba kızlar bizde kaç aydır bebek için uğraşıyoruz Allahım inşallah yüzümüze güler bu mübarek aylarda artıkk çok istiyorum Allah hepimize nasip etsinnnnnnn
Adetim 2 Haziran

Hoşgeldin cnm uğurlu listemize ekledim inşallah bu ay sana da uğur getirsin. Bu arada çörekotuna başkadık topluca tavsiye ederim.

Cnm sohbet yarım kaldı meryem suresi okuyordum çok iyimiş 41 gün Rabbim inşallah kabul eyler bilmiyorsanız başlayın kizlar çok iyi insana huzur veriyo

evet cnm bende okumak istiyorum ama adetim bitmedi daha bitsin başlıycam inşallah bende.

bende başlayabilirmiyim canım ne kadar süre kullanmam lazım..Şuan incir kürü kullanıyorum yumurtalıklarım anca gelişiyor yumurta takibi yaptırıyorum daha gelişmeye başlamamış inşallah bu ay güzel bi sonuç alırım hepimiz alırız Allahım dualarımızı kabul etsn

yumurtaya çok iyi geliyor cnm bu kür. yumurtlayana kadar kullanıyoruz sonra bırakıyoruz canım. zaten önemli olan yumurtanın sağlıklı gelişmesi. öatlaması için de incir küründen faydalanabilirsin. inşallah şifa olsun. bu arada baş sayfada var cnm nasıl yapıldığı.

Saol canım İnşallah Allahım emeklerimizi boşa cevirmesin 9 aydır çabalıyoruz hala olmadı Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize

Saol canım İnşallah Allahım emeklerimizi boşa cevirmesin 9 aydır çabalıyoruz hala olmadı Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize

Herkese gunaydınn.. Umut dolu bir gün olsun.

Camım dr a gittin mi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çörek otu kürünü yaptım sabah başlıycam inş😀eşimede keçiboynuzu pekmezi aldık ,bi tek yakı eksik onuda burda bulmam imkansız galiba.İşe yarar inş.bu arada bu kür baya ağırmış nasıl yiycem bakalım 😁herşey bebeğimiz için😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar öncelikle ben 1,5 yılık evliyim ve evliliğim süresince yasmin kullandım sonra şubat ayında yasmini bırakdım ve bende artık sağlıklı bir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için adetin 2,günü baktırdığım hormon testindeki değerlerim bana biraz yüksek geldi bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
fsh:6,28
lh:2,82
e2:46,12:44:

Gunaydın cnm. Kuru ağzına at ustune su i suyla gönder mıdeye cnm. Yakıyı eczanede bulabılırsın tatlım.

Fsh yaptırmadım ama inşallah kötü bir durum değildir cnm. Bu konuda bilgim yok maalesef. İnşallah bebeğine kavuşursun. Biz topik olarak çörekotu kurune basladık tavsıye ederımcnm

Gunaydın cnm. Kuru ağzına at ustune su i suyla gönder mıdeye cnm. Yakıyı eczanede bulabılırsın tatlım.

Günaydın cnm çörek otunu toz haline getirmedim direk karıştırdım çiğnemem gerekmez mi?Ben yurtdışındayım burda hiç denk gelmedi yakı varsada zor buluruz galiba.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde sıkıntı birebir seninle aynı cnm ama içini ferahlatsın tek tüpüm vardı zaten rahim filminde açık çıktı kalbini ferah tut gelecekler:)

delfn haber varmı senden listeye baktım tam günün inşallah olmamışsındır:)

cnm çiğne bence çörek otunu çiğnemen gerek çünkü...

Bende toz yapmadım cnm toz olursa bogazıma ypışır benım tıkanırım dıye butunyutuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…