Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yalnız şu bir gerçek tadı fena beee... Tarçın varya içinde off dedim yiyince gerçi ben öğle yemeğimi yemiştim ama olsun yine de yedim.

Baktim 8 haziran bos beni eklermisiniz sorayim dedim😉

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ya bu ay istiyorum o bebek bu ay gelecek... ben gelmesi için elimden geleni yapıcam. ya gelecek ya gelecek başka yolu yoookk. o kaa... tabi önce Rabbimin izni ile.

kuru incirle ceviz yiyiyorum çok severim ikisini ama kaynayınca değil. incirin içini açacaksın ve içine ceviz koyacaksın bi yiyeceksin misss....

sarımsağı da denemek istiyorum ama kokmaz mı arkadaşlar? fikirleriniz neler? sezeryan sonrası tüperinde tıkanıklık yaşayan çok insan var ben rahim filmi çektirmedim. adetliyken mi çekiliyordu bilmiyorum ama, bu ayda kürleri deniycem inşallah faydasını görürüz inşallah.. :KK52:

Ya bu ay istiyorum o bebek bu ay gelecek... ben gelmesi için elimden geleni yapıcam. ya gelecek ya gelecek başka yolu yoookk. o kaa... tabi önce Rabbimin izni ile.

kuru incirle ceviz yiyiyorum çok severim ikisini ama kaynayınca değil. incirin içini açacaksın ve içine ceviz koyacaksın bi yiyeceksin misss....

sarımsağı da denemek istiyorum ama kokmaz mı arkadaşlar? fikirleriniz neler? sezeryan sonrası tüperinde tıkanıklık yaşayan çok insan var ben rahim filmi çektirmedim. adetliyken mi çekiliyordu bilmiyorum ama, bu ayda kürleri deniycem inşallah faydasını görürüz inşallah.. :KK52:

cnm rahim filmi adetten hemen sonraki gün

Mrb cnm dusuk yapmana uzuldum vardir bir hayir cnm. Bende iki ay once dusuk yaptim. Kadin olmak anne olmak zor zanaat gercekten
Beklerken stres hamile olunca hersey yolundami dogumu buyumesi. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşallah tekrar aynı durumu yaşarım die çok korkuyorum bat belli deil hala ama soğan suyu kürüne başladım bir hafta oluo antibiyotik niyetine adet olduktan sonra da incir kürü ya da çörek otu kürü mğ yapsam kararsızım incir kürü çok zahmetli çalışıyorum

Amin inşallah tekrar aynı durumu yaşarım die çok korkuyorum bat belli deil hala ama soğan suyu kürüne başladım bir hafta oluo antibiyotik niyetine adet olduktan sonra da incir kürü ya da çörek otu kürü mğ yapsam kararsızım incir kürü çok zahmetli çalışıyorum

bal çörek otu tarcın dene cnm bnde denırom

Bat 8 haziran yazarmısın ablacım..

ekledim bitanem uğur getrsin inşallah.

Kübracım soğan kürün bitince çalışıyorsan çörekotu bal tarçın daha iyi olur senin için en azından aksamaz. ben de buna başladım ve dediğin gibi incir biraz zahmetli ihmal de edilme daha fazla olur diye çörek otuna başladım. İnşallah güzel haberler alalım canım.

Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.

UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

Delfn........................14 Mayıs
Teolog5525...............20 Mayıs
Bebegım....................25 Mayıs
Pirelideve..................2 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
26May......................10 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran

Haziran ayı anne adaylarının uyguladıkları kürler;

Her sabah aç karnına eşlere bir tatlı kaşığı harnup(keçi boynuzu) pekmezi veriyoruz.
Adet bitiminde bebeklerimizin tutunmasını kolaylaştırmak adına belimize yakı koyuyoruz. Her banyoda değiştiriyoruz. Yakı eczanelerde 1 TL karşığı satılıyor.
Yumurtalarımızın daha sağlıklı gelişmesi için de bal-tarçın-çörek otu karışımı uyguluyoruz.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyiyorsunuz.
Dileyen incir kürü de uygulayabilir. o da şu şekilde oluyor;
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için. İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin. Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beYaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın. Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz; Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.

huu huu neredesiniz bayanlar? Gelin hadi muhabbet edelim kaynaşalım biraz yaa :):KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Tmm canım çok saol inş işe yarar

Canım yakı da dene bence bebeğin tutunması için işe yara bir yöntem hem bel ağrın varsa alır hem tututnmasına yardımcı olur. inşallah güzel haberler alıcaz canım umutsuzluk yok. Umut var pozitif düşünerek sevgiyle çağıralım bebişlerimizi. Rabbim'e şükürler olsun ben inanıyorum bu topik en çok hamiş çıkartan topik olacak tarihe geçecek sizde inanın buna ki negatiflik aramızdan kaçsın gitsin.

Canım yakı da dene bence bebeğin tutunması için işe yara bir yöntem hem bel ağrın varsa alır hem tututnmasına yardımcı olur. inşallah güzel haberler alıcaz canım umutsuzluk yok. Umut var pozitif düşünerek sevgiyle çağıralım bebişlerimizi. Rabbim'e şükürler olsun ben inanıyorum bu topik en çok hamiş çıkartan topik olacak tarihe geçecek sizde inanın buna ki negatiflik aramızdan kaçsın gitsin.

canımyaa ben bu bal tarcın tarıfınıyaptım yogun ve cok cok sekerlı yutması bıle cok zor senınkısıde oylemı gecenlerde senınle konusmustuk senden almıstım tarıfıde:)

bırde ben ıncırı bu sekılde yapmıyorum dırek kuru ıncırı gun ıcınde tuketıyorum acaba onunda bır faydası olurmu yumurtaya boyle yemeyı daha cok sevıyorum cunku:KK1::KK1:

Sarımsak kürü....

Tıkalı tüpleri açmak için kullanılır.

Her hafta 1 kg sarımsağı kabuklarından ayır ve su ile kaynat bir saat. İlişkiye girmeden buharına otur ve sonra ilişkiye gir.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunu tuplerde tıkalılık olmayanda yapıyormuymusaslında mantıklı sarmısak cok sıfalı bır bıtkı bundada var demek bır sıfa

X