- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Bugun hıc halim yok yaa mutfağı topladım yıne yattım uzanıyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende şimdi başlayacağım evde tek başına nolacak bir uğraşta yok bebek bakayım diyorum eşime izin vermiyor üffff herşeyiin hayırlısı olsun Allah can sağlığı versin inşallah
Aman cnm ya iyi ki izin vermiyor boşver emanet çocuga bakmaya korkarım ben. Görümcem altımda oturuyor onun bile oğluna bakmam mazallah.
Merhaba canım ben seni mayısla ekledim yine de inşallah güzel haberlerini bizlerle de paylaşırsın cnm.
inşallahh canım inşallahhhhhhhh :)
Ekledim canm hoşgeldin bu arada. Rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin. Tanışmak adına kendinden bahseder misin canım biraz?
Oy canım benim ya kıyamam ben seni ekledim listemize inşallah uğur getirsin sana canım. ne okuyorsun bu arada bölümün ne yaşın kaç müsait zamanda kendinden bahsedermisin cnm tanışmak adına. iyi dersler.
maşallah canım ne güzel şu anda sorun olmamasına sevindim. aslında fırsatın varsa incir kürü denedin mi bilmiyorum ama tam sana göre sanki onu da baş sayfaya ekliyim istersen onu yap istersen de çörek otu kürünü yap canım. yakıyı da dene ve eşine de pekmezi unutma. bu kürler illa ki sorun olduğunda kullanılmıyor bizde bebişlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz kendimizce :)[/
sağol bebğimm..incir kurunu bılıodum ama denenmedımm.eşime keçi boynuzu kurunu yaptıma rtı harnup pekmezi yedırdım..bal çörek otu tarcında aldım evde bekletıyorum eger regl olursam hemen yapmaya baslıycam kuzum....
[sağol bebğimm..incir kurunu bılıodum ama denenmedımm.eşime keçi boynuzu kurunu yaptıma rtı harnup pekmezi yedırdım..bal çörek otu tarcında aldım evde bekletıyorum eger regl olursam hemen yapmaya baslıycam kuzum....
3 senedir evliyim 3 senedir uğraşıyorum 2. evliliğim eşim bekardı ilk evl.ten bir oğlum var 15 yaşında benim yaş geçiyor o yüzden strese giriyorum herşey nasip hayırlısı cnm
Oy canım benim ya kıyamam ben seni ekledim listemize inşallah uğur getirsin sana canım. ne okuyorsun bu arada bölümün ne yaşın kaç müsait zamanda kendinden bahsedermisin cnm tanışmak adına. iyi dersler.
Tekrar hoşgeldin canım. Baş sayfada yazan keçi bıynuzu ve çörek otunu yapabılırsın hiçbir sakıncası yok yumurta kaliteni arttırır. İnşallah bir sorun yoktur en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm
Canım benim öğrencilik zamanı geçti malesef öğretmenim
Ay ne guzel kusura bakma canım bu aklıma gelmedı. Hakkında hayırlısı inşallah.
Bana da bababnnem söylemişti saolsun bende ocakta bıraktım işi. o zaman başladım yapmaya hala yaparım.
Kızlar yumurtlama gunune kdr her gun bır kupa yanı3-4 dal adaçayı 3-4 dk demleyıp alıyoruz. Bur de çörekotu kurunu de yumurtlamadan sonra bırakıyoruz. Yumurtlamadan sonra işimiz yakıya ve Rabbime kalıyor artık.
Sarımsak kürü....
Tıkalı tüpleri açmak için kullanılır.
Her hafta 1 kg sarımsağı kabuklarından ayır ve su ile kaynat bir saat. İlişkiye girmeden buharına otur ve sonra ilişkiye gir.