- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Evet kızlar fikirlerimiz paylaşalım o zaman. Şimdilik bebekleri unutalım ve bugünkü menümüz nedir? ya hergün yemek düşünmekten çok yoruldum ben birde eşim akşam saat 6,30 da evde oluyor yemek o saate kdr hazır olmalı. vallaha şaşırıyorum ben hergün ya..
kızartma mercımek corbası salata bıde kek yapmıstım yeter dımı ????
bn bıde aksam 9 ,30 da gıdıom ewee gec ıkıom ısten bnıde dusunun ??
kızartma mercımek corbası salata bıde kek yapmıstım yeter dımı ????
bn bıde aksam 9 ,30 da gıdıom ewee gec ıkıom ısten bnıde dusunun ??
Allah yardım etsin ev hanımıyım ama planlama zor geliyor
Allah yardım etsin ev hanımıyım ama planlama zor geliyor
ay bebeğim işin daha zor canım ya yeter tabi yetmez mi? Hatta sana bir fikrim olsun bak ben öyle yapıyorum. yeşillik alıyorum pazardan veya manavdAN. mesela kıvırcık dereotu maydanoz tere mor lahana havuç ve marketten mısır. eve geliyorum hepsini önce sirkeli suda sonra yıka kurutuyorum iyice ve başlıyorum doğramaya. ben metal bıçak kullanmam doğrarken vitamin gitmesin diye. ahşap bıçakla doğrarım ve buyuk bir leğenim var bu tupperware de var 30cm lik onun içinde hepsini karıştırırım. sulandıracak şeyler koymadan salatalık ve domates ve soğan hariç sadece yeşillik. kapağı kapat at dolaba tam bir hafta dayanıyor emin ol hiçbir şey olmuyor kapaktan hava almayacak. ben bu salatadan bir kase çıkartıyorum üzerine cheryy domates ve salaalık nar ekşisi ve zeytin yağı oh iki dk da koca tabak salata. sen çalışıyorsun daha pratik olur diye anlattım umarım işine yarar tatlım.:13:
supersın cnm dedıgını uygulucmii miş
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Umut fakirin ekmeği demişler. ekmeksiz de doymayız dimi? Rabbim bu ay inşallah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana da. bu ay başlayacağımız kürler var canım baş sayfada da yazıyor yapmak istersen topikçe bunları yapmaya karar verdik umarım faydasını görürsün sende. biraz kendinden bahseder msiin tanımak adına seni.
hoşgeldin cnm hayırlı haberlerini almak dileğiyle bu arada yaş kaç kaç zamandır çalışmalar?
Hoşbuldum canım aminnnnn.
27 yaşındayım,3 aydır bir meleğimiz olsun istiyoruz.Eşim de ben de çocuk hastasıyız
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize...
Amin canım inşallahhhhh.Amin cnm çalışmalar yeni inşallah sorun yoktur zamanı vardır ve çok bekletmez bebişlerimiz......
Amin canım inşallahhhhh.
Senin de ilk mi?Ne zamandır istiyorsun canım?
cnm inan özelde olsa herkes aynı şeyi yaşıyo gerçekten ......eltimle geçen gün şakalştık hatta ovülasyon günlerinde eşime sık birlikte olacağız dedim eltimde adamlar bizim peşimizden koşmaya alışmış seninki tersi oldu desene dedi bastık kahkahayı........çocuk için artık bazı şeyleri geriye atıyoruz galiba bu da stres yapıyo aslında düşünmememiz gerek ama yapamıyoruz işte......
Merhaba canım hoşbuldum.Aminnnnn güzel dileklerine.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize inşallah.
27 yaşındayım,öğretmenim,İzmirliyim ancak eşimin mesleğinden dolayı şu an doğu hizmetindeyiz.
11 aylık evliyiz,çok şükür çok mutluyuz.Rabbim herkese nasip etsin,daha iyi etsin.
Çocuk hastasıyız eşim de ben de ve 3 aydır bir meleğimiz olsun istiyoruz ama nasip olmadı.
Bu perşembe günü eşimle dr.a gidicez,bi sorun var mı yok mu geç olmadan bilelim diye.
İnşallah bi şey çıkmaz ama çıkarsa da kürlere bakıcam hemen
Dilerim haziran hepimizin ayı olur,Rabbim hepimize nasip eder tatlım.
Ya hani lakayitlik olsun diye demedim.ama yanlis anlasildi sanirim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.
Ya hani lakayitlik olsun diye demedim.ama yanlis anlasildi sanirim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.