Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızartma mercımek corbası salata bıde kek yapmıstım yeter dımı ????
bn bıde aksam 9 ,30 da gıdıom ewee gec ıkıom ısten bnıde dusunun ??

kızartma mercımek corbası salata bıde kek yapmıstım yeter dımı ????
bn bıde aksam 9 ,30 da gıdıom ewee gec ıkıom ısten bnıde dusunun ??

ay bebeğim işin daha zor canım ya yeter tabi yetmez mi? Hatta sana bir fikrim olsun bak ben öyle yapıyorum. yeşillik alıyorum pazardan veya manavdAN. mesela kıvırcık dereotu maydanoz tere mor lahana havuç ve marketten mısır. eve geliyorum hepsini önce sirkeli suda sonra yıka kurutuyorum iyice ve başlıyorum doğramaya. ben metal bıçak kullanmam doğrarken vitamin gitmesin diye. ahşap bıçakla doğrarım ve buyuk bir leğenim var bu tupperware de var 30cm lik onun içinde hepsini karıştırırım. sulandıracak şeyler koymadan salatalık ve domates ve soğan hariç sadece yeşillik. kapağı kapat at dolaba tam bir hafta dayanıyor emin ol hiçbir şey olmuyor kapaktan hava almayacak. ben bu salatadan bir kase çıkartıyorum üzerine cheryy domates ve salaalık nar ekşisi ve zeytin yağı oh iki dk da koca tabak salata. sen çalışıyorsun daha pratik olur diye anlattım umarım işine yarar tatlım.:13:

Allah yardım etsin ev hanımıyım ama planlama zor geliyor

adı olsa gerisi kolay da canım valla böyle adı olmayınca çok sıkıcı oluyor bir de oğlan var allahtan çok seçici değil. ona öğlene köfte ve makarna var. yanında da yoğurt oh. akşama sulu köfte mi yapsam yemek acaba dolapta köftem vardı. Aman en iyisi yapma yemek çık dışarı dolaş hava misss

bu arada bu sitede çörek otu kürünü deneyen çok arkadaş olmuş ve bu kürle hamile kalmış çok bayan var hep yumurtaları 20 mm ye ulaşmış. ay çok umutlandım yaa inşallah.

supersın cnm dedıgını uygulucmii miş

Şimdi evle ilgilenmem lazım sonra oğlanın yemeği sonrası uykusu o arada yemek yapıcam sonra uyanır atıştırmalık ve çarşı işimiz var. takriben akşma görüşürüz cancanlar. Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun. yeni birşeyler öğrenirseniz bizle paylaşmayı unutmayın canlar.

Merhaba canım hoşbuldum.Aminnnnn güzel dileklerine.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize inşallah.
27 yaşındayım,öğretmenim,İzmirliyim ancak eşimin mesleğinden dolayı şu an doğu hizmetindeyiz.
11 aylık evliyiz,çok şükür çok mutluyuz.Rabbim herkese nasip etsin,daha iyi etsin.
Çocuk hastasıyız eşim de ben de ve 3 aydır bir meleğimiz olsun istiyoruz ama nasip olmadı.
Bu perşembe günü eşimle dr.a gidicez,bi sorun var mı yok mu geç olmadan bilelim diye.
İnşallah bi şey çıkmaz ama çıkarsa da kürlere bakıcam hemen
Dilerim haziran hepimizin ayı olur,Rabbim hepimize nasip eder tatlım.

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm hayırlı haberlerini almak dileğiyle bu arada yaş kaç kaç zamandır çalışmalar?

Hoşbuldum canım aminnnnn.
27 yaşındayım,3 aydır bir meleğimiz olsun istiyoruz.Eşim de ben de çocuk hastasıyız
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize...

Hoşbuldum canım aminnnnn.
27 yaşındayım,3 aydır bir meleğimiz olsun istiyoruz.Eşim de ben de çocuk hastasıyız
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin,içi sıra da bize...

Amin cnm çalışmalar yeni inşallah sorun yoktur zamanı vardır ve çok bekletmez bebişlerimiz......

Ya hani lakayitlik olsun diye demedim.ama yanlis anlasildi sanirim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.

Tekrar hoşgeldin canım. Baş sayfada yazan keçi bıynuzu ve çörek otunu yapabılırsın hiçbir sakıncası yok yumurta kaliteni arttırır. İnşallah bir sorun yoktur en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun hıc halim yok yaa mutfağı topladım yıne yattım uzanıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…