- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...
ayy sağol bebişim yaa inan 4 gözle beklıyor eşimm artık ve ben ona suprız yapacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum...
2 yıl olacak neredeyse bebıs ısteyelı.inş buradaki tum anne adaylarını yüce Rabbim sevindirir..kucaklarımızı bebişlerle doldurur..
ayy sağol bebişim yaa inan 4 gözle beklıyor eşimm artık ve ben ona suprız yapacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum...
2 yıl olacak neredeyse bebıs ısteyelı.inş buradaki tum anne adaylarını yüce Rabbim sevindirir..kucaklarımızı bebişlerle doldurur..
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Mayıs ayında kaçında olman gerekiyordu test yaptırdın mı? İnşallah hamişsindir canım benim Rabbim gönlüne göre versin. Beklemek zor ve stresli oluyor ama içini ferah tut inşallah vaktinde gelecek bebişlerimizin hepimizin.
Hoşbuldum canım İncir kürü yumurta çatlaması ve kolay hamile kalmak için uygulanıyormuş benim okuduğum şu şekilde idi 9 tane incir ı yıkayıp ikiye bölüp 2 su bardağı hazır su ile 15dk kaynatıp ılık bir şekilde aç karnına sabah içiyoruz adetin 12.günü 2 adet havucu yine 2 su bardağı hazır su ile 20 dk kaynatıp incir kürüyle birleştirip içiyoruz allah in izniyle bu tatlı kürle hayırlı ve tatlı bebişlerimiz oluyorMerhba canım hoşgeldiiiinnn...
İncir kürü nasıl ve ne işe yarıyor canımbir de senden tarif alabilir miyiz? Defne arkadaşımız bu konuyla alakalalı bir tarif verdi ama bir de senden alalım. Bu arda inşallah bu ay bebişin seninle olur tatlım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm listeye yazacam demişsin ya yakıyıda yaz istersen:)
yazdım cnm onu da tabi aklıma başka birşey gelmiyor. sanırım en ybizi yormayacak olan bunlar. ben bugün büyük poşet çörekotu alıyım bir de yakı da alıyım dışarda işlerim var öğleden sonra. her zaman çıkılmıyor burda da. zula sağlam olsun inşallah bu ay gelsin bebişler.
sağoll kuzumm bat tarıhım 14 mayıs yanı yarınn beklıyorummm belırtımde yok. beklemedeyım oylece....
Canım bu ay 20 mayıs okuldayım biraz geç yazıyorum teneffüste bakabiliyorum ancakCanım bat tarihini yazar mısın ekliyim listeye seni.
benide eklermısın lısteye cnm 25 mayısta olmm lazım ıns olmm ya
amin canım listedeki herkes hayırlı müjdeler alır inşallah gittinmi doktor ne diyor?
Canım dr a gittin mi testler felan bir sorun yoktur inşallah.
Hoşbuldum canım hepimiz için hayırlı olur inşhoşgeldin cnm hadi hayırlısı olsun
mrb kızlarr bende mayıs ayında regl olmadım daha beklıyorummm ..olursam burdakı hazıran topiğine geçiş yapıcammmm....eger olursam buyuk bı ıhtımalle 10 yada 11 hazıran olucak dıger bat tarıhımm bakalımmm.hayırlısı..
ayyy black birdahaki topiğide sen aç adıda sağlıklı gebelik olsun ve listedeki herkes ve isteyen herkes bu topikte buluşsun inşallah
benide eklermısın lısteye cnm 25 mayısta olmm lazım ıns olmm ya
Canım bu ay 20 mayıs okuldayım biraz geç yazıyorum teneffüste bakabiliyorum ancak
[B]dr.gittim kuzularr gıtmez mıyımm?aslınd aesımın ısrarlarıyla gıttımmm.iyikide gitmişiim..çikulata kıstı çıktıı bende o engelmişş bebiş olmasına 3 aylık tedavı verdı dr.um tedavının 2.ayında tum kıslerden kurtuldum kızlar..sonrasında sureklı kontrol altında doktor takınınde hastaneye gıddıp geldımm..doğal olmayınca dr.um çatlatma iğnesı verdı..1 ay verıo olmayınca 1 ay normale bırakıo vucut dınlensın dıyor...boylecede 6 ay gectıı.eger olursam bu ay da adet çatlatma iğnesı olucam .çatlatma ıgnesı bu seferde fayda etmezse aşılamaya gececekmısız...bu arada tum tahlıl ve tetkıklerım yapıldıı ne esımde ne bende bı sorun yok Allaha sukur..Rahım fılmıne kadar cekıldım hersey yolunda gözüküyor...Allahım ne zaman ol derse ozman olcaksak inş..Beklemedeyiz yani kızlar:)
[/B]
inşallah olmaz ilk gebelerden senin adını yazarız cnm hayırlısıyla:)))
YER GÖK DUA ÜZERİNE TÜM DUALARIM SİZLERLE
YER GÖK DUA ÜZERİNE TÜM DUALARIM SİZLERLE
Evet kızlar fikirlerimiz paylaşalım o zaman. Şimdilik bebekleri unutalım ve bugünkü menümüz nedir? ya hergün yemek düşünmekten çok yoruldum ben birde eşim akşam saat 6,30 da evde oluyor yemek o saate kdr hazır olmalı. vallaha şaşırıyorum ben hergün ya..