- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.461
kizlar bisi diycem gönlünüzü ferah tutun, olmuyorsa vardir bir hayir. hayirli bir zamanda olacaktir.
ben mart ve nisanda denemistim olmayinca biraz üzülmüstüm ama sonra mesela nisan sonunda bir ucak yolculugu yapmam gerekti. o zaman ögrendim ki ilk 3 ay ucak yolculugu tavsiye edilmiyormus. hamile olsam problem olacakti. simdi de hastayim kan tahlili yaptirdim bir iki deger düsük bir tanesi de yüksek cikti. virüs kapmis olabilirmisim ama o pazartesi belli olacak. antibiyotik kullaniyorum. (gerci doktor ihtimali bildigi icin hamilelerin kullanabildigi bi antibiyotik yazdi) yine düsünüyorum iyi ki hamile degilim. Allah`in bir bildigi var. Allah her zaman hayirlisini verir. gec olsun saglikli evlatlarimiz olsun hic üzülmeyelim.
Eet cnm katılıyorum sana. Bende nisanda bir uçak yolculugu yaptım ailemin yanına eğer hamile olsaydım ne yapardım gitmesem önceden almıştım bıletı ve cok ozlemıstım aılemı. Bu ay sonunda manısaya fıdıcem ama otobusle bır manı yok yanı ınsallah bu ay gelır dıyoruz umut edıyoruz :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi