- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.441
AMMMMİİİİİİİİNNNNN cnm bal damlıyor dudaklarından hoşgeldin:)
hoşbuldum, teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMMMMİİİİİİİİNNNNN cnm bal damlıyor dudaklarından hoşgeldin:)
cnm mesaj kutum dolmuş boşalttım şimdi düzeldiBana da gelmiyor ya bakıyorum sürekli.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkında hayırlısı olsun ınsallah bebıştır canım guzel haberler ver bıze tamam mı?
canim gecmis olsun ( simdi nasilsin? belki tikanma falandir canim insallah iltihaplanma degildir
hahah cok alemsin yaa :) benimki de bikiyo o zamanlarda. hala bitmedimi diyo. bu ay yoruldum demesin diye pharmaton icirmeyi planliyorum
cnm çok zaman geçmiş pozitifse testte çıkar zati
canım bak bende senin gibi olmak üzereydim sonra dedimki kendi kendime Allah yaratmak istemedi...
e O yaratmak istemediyse sana noluyo bacım? sen kimsin ki ister yaratııırr ister yaratmaz. böyle düşününce niye böyle oldu diyemedim....
ayrıca erken düşükler sağlıksız oldukları için düşerler. sağlıksız bir bebeğim olacağına düşsün daha iyi olur dimi ama?
hayırlısı canım ınsallah.. kımseye soylemeden once burda yazıcam hemen eger hamıle kalabılırsem bu ay :)
tmm bebişim olur bende destek arıyodum:)
İnşallah canım bu ay bebişler gelecekk başka yolu yookkk :)
O da nesi kuzum vitamin ilacı mı? Vitaminse bizimkine yaramaz valla zaten 109 kilo bi de vitamin alırsa üstümde taşıyamam valla :)
Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız acaba ?
Rabbim her kim ne istiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah.... önce herkese sonra da bana
Cnm neyi hissedecek miyim derken ne demek istedin anlamadım yavrum ama akıntın var mı yumurtluyor musun acaba?
ewet tatlım dogru soyluyosun. bende dun boyle dusundum. benım ıstememle heweslenmemle suprız yapmak ıstememle olmuyo bu ısler.. sen adet oldun mu megabıtlı
bişi sorucam sen de benim gibi ikinci çocuk için uğraşanlardanmısın yoksa ??
huuuhuuuu ben dün yumurtladım kiiii ayaklar fora modunada geçtik. önceki hamileliğimi ben çok çabuk anladım aynen bu şekildi oda herşeyini hissettim.
yeni yumurtladım daha
huuuhuuuu ben dün yumurtladım kiiii ayaklar fora modunada geçtik. önceki hamileliğimi ben çok çabuk anladım aynen bu şekildi oda herşeyini hissettim.
yeni yumurtladım daha
hayırlısı canım ınsallah.. kımseye soylemeden once burda yazıcam hemen eger hamıle kalabılırsem bu ay :)
İnşallahhh canım mübarek cuma günü dualarımız kabul olsn inşallah.
ya cnm kıro işte napim Allahın Elazığlısı bu arada bende elazığlıyım:)korkuyomuş bebeişe bişey olur diye:)