• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canim gecmis olsun :(( simdi nasilsin? belki tikanma falandir canim insallah iltihaplanma degildir

Teşekkürler bitanem çok şükür hala motor sesi var ama en azından vertigo değil şükürler olsun iltihap değil şükürler olsun. Tıkanıklık yok işitme testi de güzel. Dr bazen olabilir böyle şeyler dedi ilginç geldi bana da kan testlerimd e normal. Takılma sesi duyma dedi ama bakalım bi ilaç verdi 3-4 gun içicem sonrası heçmezse yine bi dr gidicem. Saol bitanem ilgilendiğin için sen nasılsın?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahah cok alemsin yaa :) benimki de bikiyo o zamanlarda. hala bitmedimi diyo. bu ay yoruldum demesin diye pharmaton icirmeyi planliyorum :1:

O da nesi kuzum vitamin ilacı mı? Vitaminse bizimkine yaramaz valla zaten 109 kilo bi de vitamin alırsa üstümde taşıyamam valla :)

cnm çok zaman geçmiş pozitifse testte çıkar zati

canım bak bende senin gibi olmak üzereydim :31: sonra dedimki kendi kendime Allah yaratmak istemedi...
e O yaratmak istemediyse sana noluyo bacım? sen kimsin ki ister yaratııırr ister yaratmaz. böyle düşününce niye böyle oldu diyemedim....
ayrıca erken düşükler sağlıksız oldukları için düşerler. sağlıksız bir bebeğim olacağına düşsün daha iyi olur dimi ama?

ewet tatlım dogru soyluyosun. bende dun boyle dusundum. benım ıstememle heweslenmemle suprız yapmak ıstememle olmuyo bu ısler.. sen adet oldun mu megabıtlı

O da nesi kuzum vitamin ilacı mı? Vitaminse bizimkine yaramaz valla zaten 109 kilo bi de vitamin alırsa üstümde taşıyamam valla :)

hahahaha :1: evet kuzum vitamin, yorgunlugu falan önlüyor. ben bir dönem cok yogun calisirken kullanmistim.

Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız acaba ?

Rabbim her kim ne istiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah.... önce herkese sonra da bana

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun. Topiğin kurallarını kudun sanırım bat tarihini yazarsan seni de uğurlu listemize ekleyelim uğur getirsin bebiş getirsin inşallah.

Cnm neyi hissedecek miyim derken ne demek istedin anlamadım yavrum ama akıntın var mı yumurtluyor musun acaba?

huuuhuuuu ben dün yumurtladım kiiii:35: ayaklar fora modunada geçtik. önceki hamileliğimi ben çok çabuk anladım aynen bu şekildi oda herşeyini hissettim.:31:

ewet tatlım dogru soyluyosun. bende dun boyle dusundum. benım ıstememle heweslenmemle suprız yapmak ıstememle olmuyo bu ısler.. sen adet oldun mu megabıtlı

yeni yumurtladım daha:35:

bişi sorucam sen de benim gibi ikinci çocuk için uğraşanlardanmısın yoksa ??

Evet cnm 4 yaşında bir oğlum var benim oğkanı hemen o ay yaptık ama bu sefer 9 ay oldu olmadı mantar vardı tsh yuksektı bu ay ikisinden de kurtulduk bı de çörekotu kurud enedim bakalım bu aydan umutluyum inşallah. Senin kaç yaşında?

huuuhuuuu ben dün yumurtladım kiiii:35: ayaklar fora modunada geçtik. önceki hamileliğimi ben çok çabuk anladım aynen bu şekildi oda herşeyini hissettim.:31:

yeni yumurtladım daha:35:

İnşallah bu sefer de hisset canım da sağlıkla kucağına al inşallahhhhh Rabbim nasip etsin. Bu arada öncekinde de bel ağrın oldumu ya bende de 2 gundur şiddetli bel ağrısı var bi de sol kasığım batıyo eğilip kalkarken. Oğlanı doğuralı çok oldu hiçç hatırlmaıyorumbu tarz ağrıları batmalarım olmuştu ama çalışıyordum deneyimsizdim dikkat etmedim bu kadar takılmadım. Sende nasıldı ne zamandan sonra hıssettın bı anlatsana kuzum :)

kizlar bisi diycem gönlünüzü ferah tutun, olmuyorsa vardir bir hayir. hayirli bir zamanda olacaktir.
ben mart ve nisanda denemistim olmayinca biraz üzülmüstüm ama sonra mesela nisan sonunda bir ucak yolculugu yapmam gerekti. o zaman ögrendim ki ilk 3 ay ucak yolculugu tavsiye edilmiyormus. hamile olsam problem olacakti. simdi de hastayim kan tahlili yaptirdim bir iki deger düsük bir tanesi de yüksek cikti. virüs kapmis olabilirmisim ama o pazartesi belli olacak. antibiyotik kullaniyorum. (gerci doktor ihtimali bildigi icin hamilelerin kullanabildigi bi antibiyotik yazdi) yine düsünüyorum iyi ki hamile degilim. Allah`in bir bildigi var. Allah her zaman hayirlisini verir. gec olsun saglikli evlatlarimiz olsun hic üzülmeyelim.

Kizlar yeterli koyuluk olmus mu sizce bugun mu yumurtluyorum takvimde bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400848428498.jpg
    $1400848428498.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 31
Back